Wie is de aanstaande ex-vrouw van Tyrese Gibson, Samantha Lee Gibson?

Inhoudsopgave:

Wie is de aanstaande ex-vrouw van Tyrese Gibson, Samantha Lee Gibson?
Wie is de aanstaande ex-vrouw van Tyrese Gibson, Samantha Lee Gibson?
Anonim

Sommige fans wisten niet dat Tyrese Gibson ging scheiden totdat ze hem zagen kletsen met een nieuw iemand. Dus wat is er gebeurd met zijn aanstaande ex-vrouw Samantha Lee Gibson, waarom zijn ze uit elkaar gegaan en wie is zijn bekende ex?

Hoe ontmoette Tyrese zijn vrouw?

Het verhaal gaat dat Tyrese zijn vrouw leerde kennen via gemeenschappelijke vrienden, maar geen woord over of die vrienden beroemd waren of niet.

Na ongeveer een jaar daten, trouwden de twee op Valentijnsdag in 2017. Het jaar daarop verwelkomden ze hun dochter Soraya.

Waarom zijn Tyrese en Samantha Lee Gibson uit elkaar gegaan?

Hoewel zijn huwelijk relatief rustig was, waren fans verrast toen Tyrese en zijn vrouw eind 2020 hun scheiding aankondigden. Hun gezamenlijke verklaring werd gedeeld via Instagram, op de pagina van Tyrese, en verklaarde dat de twee "besloten een verklaring af te leggen van een pijnlijke en belangrijke ontwikkeling" in hun leven.

Ze merkten echter op dat het hun "bedoeling is om de beste vrienden en sterke co-ouders te blijven" voor hun peuterdochter. In de verklaring werd uiteengezet dat Samantha en Tyrese zich gezegend voelden dat ze elkaar hadden gevonden en dankbaar waren voor hun huwelijk van bijna vier jaar.

Op dat moment maakte geen van beide de helft van het paar de reden voor de splitsing bekend, maar ze leken op goede voet te eindigen. Niet lang daarna plaatste Tyrese echter zijn eigen bericht op Instagram dat een ander verhaal leek te vertellen.

Fans lezen tussen de regels van Tyrese's verklaring

In zijn persoonlijke post leek Tyrese af te wijken van de gezamenlijke verklaring die hij en Samantha Lee Gibson eerder hadden afgelegd. Hij begon met te zeggen: "Zwarte gezinnen en huwelijken worden aangevallen…" en merkte op dat de pijn hem terug naar de studio had gestuurd om aan nieuwe muziek te werken (hoewel wie weet of hij zal terugkeren voor een 'Fast & Furious'-reboot in plaats van een nieuw album uit te brengen).

Hij noemde Samantha de liefde van zijn leven, bedankte haar en zei: "Ik hoop dat je weet dat ik mijn uiterste best heb gedaan… ik heb echt gedaan…"

Tyrese legde ook uit dat hij niet is opgevoed om echtgenoot of vader te zijn, dus hoe zou hij (of iemand) dat kunnen leren zonder een voorbeeld. Toen sprak hij de hoop uit dat hij en Samantha zich op een dag zouden verzoenen, en ondertekende hij zijn bericht "Je voor altijd echtgenoot."

Het punt is dat, hoewel fans tussen de regels door lazen en dachten dat er iets mis was, zoals in, Tyrese misschien uit zijn huwelijk was gestapt. Samantha Lee Gibson heeft sindsdien een eerbetoon aan Tyrese gepost, waaronder een op zijn verjaardag, dus in het openbaar leken de twee op goede voet te staan.

Toch zeggen bronnen dat Samantha Lee Gibson degene is die de echtscheiding heeft aangevraagd nadat Tyrese "haar financieel had afgesneden" en haar en hun dochter uit het ouderlijk huis had buitengesloten. Daarna vroeg Samantha $ 20.000 per maand aan kinderbijslag, iets waar Tyrese naar verluidt niet blij mee was.

Het lijkt erop dat hun façade op Instagram precies dat was, en er was meer aan hun splitsing dan alleen twee mensen die hun eigen weg gingen. En minder dan drie maanden later had Tyrese naar verluidt een relatie met iemand die nieuw was (een soort Hollywood-trend, die).

Maar wie is Tyrese's aanstaande ex-vrouw, en waar gaat het om?

Wie is Samantha Lee Gibson?

Toen Samantha Lee Gibson net met Tyrese was getrouwd, wilden fans weten wie net in het huwelijksbootje was gestapt met hun favoriete artiest en acteur. Het blijkt dat voordat ze Gibson ontmoette, Samantha naar de universiteit ging, een masterdiploma behaalde en een counselor werd met een achtergrond in maatschappelijk werk.

Ze verdiende haar eigen geld toen ze elkaar ontmoetten, zeggen bronnen, en ze was duidelijk een goede match voor Tyrese.

Wat haar achtergrond betreft, waren de fans van Tyrese aanvankelijk niet blij dat hij zijn nieuwe vrouw een "BlackQueen" noemde. Maar toen kwamen er details naar voren over Samantha's achtergrond; ze is naar verluidt Afro-Amerikaans, Jamaicaans en Ecuadoraans.

Het was natuurlijk niet de zaak van de fans wat haar achtergrond is, maar het leek erop dat mensen die na Tyrese wilden komen een reden hadden om dat te doen.

Wat doet Samantha Lee Gibson nu?

Wat doet Samantha Lee Gibson nu ze is gescheiden van Tyrese en fans kunnen aannemen dat ze te maken heeft met de echtscheidingsrechtbank en kinderbijslag?

Samantha Lee Gibson is een gediplomeerd clinicus

Samantha Lee Gibson's Instagram zegt het eigenlijk allemaal; ze heeft een kroon, merkt op dat ze de moeder van Soraya is en vermeldt zichzelf als UGA Alum en Licensed Clinician. Ze is ook vertegenwoordiger van een sportkledingmerk, dat ze ook in haar bio linkt.

Hoewel ze misschien 20K per maand aan kinderbijslag vraagt, is het duidelijk dat Lee voor zichzelf (en haar dochter) kan zorgen. Ze neemt ook deel aan een podcast en andere gemeenschapsopbouwende inspanningen, en verdient haar zelfbenoemde titel van 'verlost koningin', wat Tyrese ook doet in de periferie.

Aanbevolen: