De echte reden waarom Chelsea Meissner stopt met 'Southern Charm

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Chelsea Meissner stopt met 'Southern Charm
De echte reden waarom Chelsea Meissner stopt met 'Southern Charm
Anonim

Als we een reality-tv-programma zouden kiezen om in te schitteren, lijkt Bravo's Southern Charm erg leuk. De castleden wonen in het prachtige Charleston, hangen de hele tijd rond en gaan soms naar chique etentjes en andere evenementen. Natuurlijk, er wordt veel gevochten. En we vragen ons af of Southern Charm echt is. Maar in vergelijking met andere realityseries voelt deze alsof er een hechte groep vrienden is die echt om elkaar geven en ook gewoon een leuke tijd willen hebben.

Van alle castleden voelde Chelsea Meissner zich het meest herkenbaar. Ze is een haarstylist die echt lijkt te houden van wat ze doet en een leuke, charmante persoonlijkheid heeft en vaak overal voor in lijkt te zijn. Maar hoewel we denken dat het geweldig zou zijn om deel uit te maken van deze cast, stopte Landon Clements met Southern Charm en Chelsea ook, waardoor we ons afvragen wat er is gebeurd. Blijf lezen om de echte reden te ontdekken waarom Chelsea Meissner Southern Charm verliet.

Was Chelsea klaar met reality-tv?

Naomie Olindo heeft het druk gehad sinds ze Southern Charm verliet en zij en Chelsea Meissner verlieten Southern Charm na seizoen 7.

Een bron zei dat ze niet meer op reality-tv wilden zijn. Dit was ook groot nieuws omdat hun tegenspeler, Cameran Eubanks, ook had gezegd dat ze wegging omdat ze niet hield van de geruchten die mensen over haar man verspreidden.

Volgens People zei een bron: "Ze vertelden allebei aan de productie dat ze maanden geleden niet naar de show terugkeerden. "Naomi en Chelsea zijn, net als Cam, het reality-tv-drama gewoon beu en willen niet om hun leven op deze manier te leven."

Het is absoluut logisch dat Chelsea zou zeggen dat ze het zat was om op reality-tv te zijn, omdat ze in het verleden in een andere show speelde: Survivor. Na bekend te zijn geworden door zowel Survivor als Southern Charm, lijkt het erop dat Chelsea wat meer privacy wilde hebben, wat iedereen kan begrijpen.

Als iemand in meerdere realityshows heeft gespeeld, lijkt het alsof ze gewend zijn om voor camera's te staan. Maar het is ook mogelijk dat het dramatisch en stressvol kan aanvoelen.

Net als Cameran Eubanks ooit speelde in The Real World, speelde Chelsea een rol in Survivor: One World, seizoen 24 van de populaire realityserie. Volgens de Survivor Fandom Wiki maakte Chelsea deel uit van de Salani-stam, die uit alle vrouwen bestond, en omdat ze zich op haar gemak voelt om buiten te zijn en atletisch is, deed ze het heel goed. Fans merkten op dat Chelsea geen fan was van haar co-ster Kat en dachten dat ze van de show af moest. Toen Kim de titel van Sole Survivor won, stond Chelsea op de derde plaats.

In een interview met Uproxx deelde Chelsea dat ze wel had nagedacht over wat ze anders had kunnen doen om te winnen, maar ze wist dat Kim "Fan Favorite" en "verdiend" was.

In veel opzichten zouden we zeggen dat Chelsea te "normaal" en "normaal" lijkt om te schitteren in een reality-tv-show, omdat ze niet van vechten of drama houdt. Het lijkt erop dat dit de reden is waarom ze weg wilde gaan.

Chelsea Meissner en Austen Kroll gedateerd op 'Southern Charm'

We kijken graag naar Southern Charm voor de relaties en in seizoen 4 en 5 van Southern Charm hebben we geworteld in Chelsea Meissner en Austen Kroll. Hoewel ze echte gevoelens voor elkaar leken te hebben, hielden ze het ongedwongen en werden ze niet al te serieus.

In december 2020 verscheen Austen op Watch What Happens Live en zei dat hij en Chelsea vrienden waren, en het klinkt alsof dat zo zal blijven. Austen zei: "Goh, ik bedoel, na te hebben meegemaakt wat ik heb meegemaakt met Madison, zou het kijken naar iemand als Chelsea zijn als: 'Oh mijn god, je bent een engel gestuurd vanuit de hemel.' Maar eerlijk gezegd denk ik dat Chelsea en ik naar het vriendenrijk zijn verhuisd. We realiseerden ons net dat zij en ik zo, zo, zo verschillend zijn."

Austen sprak ook over Chelsea in The Daily Dish Podcast en zei dat Chelsea "leeft als een oma" en omdat hij van feesten en drinken houdt, "zijn we gewoon op twee verschillende plaatsen [in] ons leven."

Chelsea Meissner's leven na 'Southern Charm'

Terwijl Chelsea en Naomie allebei de show op hetzelfde moment verlieten, zijn ze nog steeds in elkaars leven en in september gingen Chelsea en Naomie naar Palmetto Bluff, South Carolina. Fans vonden het geweldig om de foto's op Instagram te zien.

Afgaande op Chelsea's Instagram-account lijkt het goed te gaan met haar sinds ze de realityshow heeft verlaten. Ze plaatst schattige foto's met haar hond en in januari 2020 postte Chelsea dat ze de vakantie doorbracht in een prachtig resort in El Salvador.

Aanbevolen: