De echte reden waarom Shuli Egar van 'Howard Stern Show' stopt

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Shuli Egar van 'Howard Stern Show' stopt
De echte reden waarom Shuli Egar van 'Howard Stern Show' stopt
Anonim

Voor de mainstream is Howard Stern een proactieve en vaak aanstootgevende radiopresentator. Voor zijn miljoenen fans is hij de meest talentvolle radiopersoonlijkheid aller tijden, een bestsellerauteur, ster van een kaskraker en misschien wel het beste interview met beroemdheden ooit. En voor Howards goedbetaalde staf is hij een van de belangrijkste redenen waarom ze buitengewone banen hebben.

Terwijl een klein handjevol van zijn ex-stafleden zich tegen hem uitsprak, bleef de overgrote meerderheid vanaf het begin bij Howards 40 jaar durende radioshow. Dat geldt zeker voor zijn beste vriend, nieuwsvrouw en co-presentator Robin Quivers, evenals voor geluidseffectenwiz en schrijver Fred Norris, en uitvoerend producent 'Ba Ba Booey' Dell'Abate. Veel van zijn crew achter de schermen is bij hem sinds hij in 2006 naar de satellietradio verhuisde en hetzelfde geldt voor zijn on-air-personeel … Dat is het mooie van Howard Stern, hij vindt de obscure figuren in zijn schrijverskamer (of zijn veiligheid) en maakt ze in feite sterren. Dit is precies wat er met Shuli Egar is gebeurd.

Voor degenen die het niet weten, Shuli Egar was een aspirant-komiek voordat hij in 2005 werd aangenomen voor The Howard Stern Show. Na jaren in het nieuwsbureau en de schrijverskamer, werd Shuli een on-air talent, een impression wiz, en het belangrijkste contactpunt voor Howard's groep eigenaardigheden (The Whack Pack).

Maar Shuli stopte gewoon met de show… Yep… Zonder pardon verdween hij… Dit is wat er gebeurde.

Howard Stern Show Shuli Egar-vrienden
Howard Stern Show Shuli Egar-vrienden

Het begon met een verhuizing naar Alabama

Hoewel Howard Shuli's vertrek niet echt heeft besproken, is het onderwerp van Shuli's recente verhuizing veel naar voren gekomen. Tenminste, dat deed het voordat Shuli half januari uit de show verdween. In de maanden daarvoor hebben Howard, zijn staf en zelfs Jimmy Kimmel Shuli geplaagd met zijn schijnbaar willekeurige verhuizing van New York City naar Alabama…

"Wat vind je ervan dat Shuli naar Alabama verhuist?" Howard vroeg Jimmy Kimmel in een aflevering van The Stern Show in september.

"Ik weet niet hoe het praktisch zal werken. Moet hij niet op de show op kantoor zijn? Of zijn zijn taken meestal beperkt tot het achtervolgen van Whack Packers?" Jimmy reageerde.

Toen Shuli besloot te verhuizen, werkte hij de afgelopen maanden natuurlijk al vanuit huis vanwege de aanhoudende pandemie. Hoewel Howard erkende dat het niet echt uitmaakte waar Shuli was, zou de verhuizing een hoop logistieke nachtmerries opleveren voor als de stafleden weer in de SiriusXM-kantoren mogen.

Wekenlang lachten de stafleden om Shuli's schijnbaar willekeurige zet. Maar achter de schermen waren de dingen duidelijker.

Volgens de allereerste aflevering van The Shuli Show, de nieuwe podcast van de komiek, verklaarde Shuli dat het management goed op de hoogte was van zijn plannen om te verhuizen, ruim voordat het gebeurde. Het was niet willekeurig. Op The Stern Show beweerde Shuli echter dat hij zou blijven werken aan de show… Totdat hij op mysterieuze wijze spoorloos verdween in januari 2021.

Dus, waarom verhuisde hij en waarom stopte hij?

Kortom, New York was in een nachtmerrie veranderd, zijn taken bij The Whack Pack waren geslonken en zijn familie leed. Hoewel er niets werd vermeld op The Howard Stern Show, wat vreemd lijkt, heeft Shuli de bonen gemorst op zijn nieuwe podcast.

Laten we beginnen met New York… Om Shuli's betoog over waarom hij New York moest verlaten samen te vatten: de stad was een plaats van chaos geworden als gevolg van COVID-19 en de protesten voor raciale rechtvaardigheid. Shuli voelde zich al krap in een appartement met twee slaapkamers met zijn vrouw en kinderen. Maar het werd nog veel erger toen zijn buurt verwoest werd en de omringende armoede overweldigend was. Op een gegeven moment gooiden hooligans zelfs flessen met zijn vrouw en kinderen terwijl ze in hun kleine achtertuin aan het spelen waren.

Toen Shuli zag hoeveel zijn Stern Show-salaris hem in Alabama kon opleveren, besloot hij zijn vrouw en kinderen in te pakken en daarheen te verhuizen.

Zijn vrouw en kinderen voelden zich trouwens heel anders dan Shuli. Dit komt omdat, zoals Shuli op zijn podcast zei, The Stern Show veeleisend is. Niet op een slechte manier. Het is gewoon VEEL werk. En het nam hem weg van zijn familie. Ze waren dus niet alleen ongelukkig in New York City, maar Shuli bracht nauwelijks tijd met hen door. Maar dat veranderde toen ze naar Alabama verhuisden, een weliswaar verrassende locatie voor de joods-Israëlische komiek.

Ten slotte werden Shuli's taken bij The Whack Pack verminderd vanwege de fysieke scheiding. In plaats daarvan begonnen anderen een deel van zijn baan over te nemen. Shuli's hilarische impressies in de studio leden ook onder het feit dat iedereen op afstand werkte.

Door zijn verminderde werkdruk begon Shuli een eigen podcast te maken. Maar het management van SiriusXM vertelde hem dat hij ernstig beperkt zou zijn in wat hij niet kon zeggen/doen als hij tegelijkertijd aan The Stern Show zou werken. Dit was wat Shuli uiteindelijk deed besluiten om afstand te nemen en een eigen carrière na te streven op een geheel nieuwe locatie naast zijn gezin.

"Ik wil Howard, Robin, Gary, Fred en die crew uit de grond van mijn hart bedanken voor het feit dat ze me naar die studio hebben gebracht", besloot Shuli op zijn podcast. "Ik hou van ze allemaal. En ik heb de beste 15 jaar van mijn leven gehad."

Wat heeft Howard Stern erover te zeggen?

Nou, toegewijde Stern Show-fans horen Howard graag in detail over Shuli's vertrek tijdens zijn show. Maar om wat voor reden dan ook, dat lijkt niet te gaan gebeuren. Shuli deelde echter met zijn podcastpubliek dat Howard betrokken was bij zijn vertrek en erg vriendelijk en aardig voor hem was. Howard belde Shuli zelfs persoonlijk op om de verandering te bespreken en hem het beste te wensen.

Het is duidelijk dat Shuli en Howard op zeer goede voet staan en dat Shuli ongelooflijk dankbaar is voor de 'droombaan' die Howard hem heeft gegeven.

Aanbevolen: