De echte reden dat Dewey van 'Malcolm In The Middle' stopt met acteren

Inhoudsopgave:

De echte reden dat Dewey van 'Malcolm In The Middle' stopt met acteren
De echte reden dat Dewey van 'Malcolm In The Middle' stopt met acteren
Anonim

Leo Tolstoy schreef ooit: "Alle gelukkige gezinnen zijn hetzelfde; elk ongelukkig gezin is op zijn eigen manier ongelukkig" en dat geldt zeker voor de populaire sitcom Malcolm In The Middle. Veel mensen zagen zichzelf in het personage Malcolm van Frankie Muniz, die niet het gevoel heeft dat hij bij zijn broers en zussen en ouders past. Hij houdt van zijn familie, maar hij heeft een hoger IQ dan zij, en net als iedereen wil hij er gewoon bij horen. Natuurlijk kunnen fans zich ook identificeren met Malcolms jongere broer Dewey, die het vierde kind is… dat wil zeggen, voordat Jamie wordt geboren.

We willen weten waar de cast van Malcolm In The Middle nu is, inclusief ster Justin Berfield. Veel fans zijn nieuwsgierig naar Erik Per Sullivan, die beroemd werd door het spelen van de rol van Dewey, omdat hij al een aantal jaren niet meer in de schijnwerpers heeft gestaan.

Waar is Erik vandaag?

Frankie Muniz' vermogen is logisch gezien zijn jaren in de show en de films waarin hij speelde. Maar wat heeft Erik Per Sullivan gedaan sinds de show uit de lucht ging?

Erik Per Sullivan besloot te stoppen met acteren, en hij heeft geen recente rollen gehad. Zijn laatste rol was in de film Twelve, volgens Cinemablend.com.

Volgens Erik's IMDb-pagina begon hij zijn carrière met het spelen van Fuzzy in de film The Cider House Rules uit 1999. Hij was de stem van Sheldon in Finding Nemo en speelde Spike in Christmas With The Kranks uit 2004 voordat hij zich bij de cast van Malcolm In The Middle voegde.

Na in de show te hebben gespeeld als Dewey van 2000 tot 2006, speelde hij The Little Boy in een korte film genaamd Once Not Far From Home en speelde hij Timmy in de film Twelve uit 2010.

Niemand lijkt zeker te weten waarom Erik Per Sullivan besloot te stoppen met acteren. Misschien was hij als kind geïnteresseerd in Hollywood, maar na een aantal jaren in een populaire sitcom te hebben gespeeld, besloot hij dat de schijnwerpers gewoon niet voor hem waren.

In 2009 tweette Frankie Muniz dat hij weer contact had met Erik Per Sullivan en dat ze elkaar al jaren niet hadden gesproken. Hij zei dat Erik naar het USC ging.

Dewey op 'Malcolm In The Middle'

Terwijl fans zich afvragen waarom Erik Per Sullivan totaal uit de schijnwerpers lijkt te zijn verdwenen, hebben ze een uitgesproken mening over zijn Malcolm In The Middle-personage.

Sommige fans bespraken Dewey op Reddit, waarbij één fan schreef: Dewey is een van mijn favoriete personages in de show. En in de afgelopen drie seizoenen heeft hij naar mijn mening laten zien slimmer te zijn dan Malcolm, en zelfs soms volwassener dan Malcolm en Reese. Maar ze negeerden hem altijd, of verminderden alles wat hij deed.'

Een andere fan reageerde met hoeveel ze van dit personage houden: "Ja Dewey is de MVP van de familie. Hij komt als beste uit de bus en zal (hopelijk) het heel goed hebben gedaan in het leven. Technisch gezien geloof ik dat Reese, Malcolm, en Dewey zijn allemaal middelste kinderen. Niet de baby, niet de volwassene."

Veel Malcolm In The Middle-fans hebben zich afgevraagd waar Erik Per Sullivan heen ging. Iemand vroeg in een Reddit-thread waarom hij geen reünies met de rest van de cast heeft bijgewoond, en een fan antwoordde dat de acteur die Dewey speelde, privé lijkt te willen blijven. De fan schreef: "hij neemt niet deel aan reünies omdat hij buiten het publieke oog is geweest. Frankie Muniz heeft gezegd dat hij contact met hem heeft opgenomen en" zijn antwoord heeft ontvangen "over een nieuw seizoen, dus het is waarschijnlijk dat het ooit wordt verlengd voor één reünie seizoen zou er geen Dewey zijn:("

Jane Kaczmarek, die Lois speelde in de sitcom, hield een toespraak over Bryan Cranston toen hij zijn ster ontving op de Hollywood Walk of Fame. Ze vertelde dat Bryan en Erik super close waren en dat Bryan Erik echt onder zijn hoede nam.

Jane zei: "Sommige van mijn dierbaarste herinneringen zijn aan Bryan die voor die jongens zorgde, de kinderen die onze stoute kinderen speelden." Jane legde uit dat hij hen advies gaf en hen "aanmoedigde" en dat Bryan Erik Per Sullivan uitnodigde om de weekenden met zijn gezin door te brengen. Hij zei dat Erik en zijn moeder in Oakwood-appartementen woonden tijdens de opnames van de show en dat het leuk was voor Erik om 'wat normale tijd door te brengen met een normaal gezin'. Hierdoor kon Eriks moeder ook naar Boston gaan om haar man te zien.

Het klinkt absoluut alsof Erik deel uitmaakte van de familie. Erik was er voor veel Halloweens en Jane zei dat Bryan "zijn extra speciale, zeer geliefde, zeer dunne karnemelkpannenkoekjes zou maken die niemand echt lekker vond behalve Bryan."

Hoewel fans graag zouden horen van Erik Per Sullivan en willen weten waarom hij stopte met acteren, hoopt iedereen dat het goed met hem gaat en dat hij blij is dat hij niet in de schijnwerpers staat.

Aanbevolen: