De echte reden waarom Uma Thurman stopte met werken met 'Kill Bill'-regisseur Quentin Tarantino

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Uma Thurman stopte met werken met 'Kill Bill'-regisseur Quentin Tarantino
De echte reden waarom Uma Thurman stopte met werken met 'Kill Bill'-regisseur Quentin Tarantino
Anonim

Terwijl Uma Thurman misschien speelde in twee van Quentin Tarantino's meest winstgevende films uit zijn carrière met Kill Bill Vol. 1 en vol. 2, onthulde de actrice dat hoewel er gesprekken waren geweest om haar personage opnieuw te spelen voor een derde aflevering, het zeker niet iets was waar ze zelfs maar aan zou denken om zich in te schrijven.

De schokkende opmerkingen in haar interview met The New York Times kwamen toen de actrice beweerde dat Tarantino haar naar verluidt had mishandeld op de set van een van de films door te weigeren een stuntdubbel een gevaarlijke scène te laten filmen die haar verliet "permanent beschadigd."

Thurman herinnerde zich in de publicatie hoe ze kneuzingen en schade aan haar nek en knieën had opgelopen nadat ze er niet in was geslaagd de stunt feilloos uit te voeren, ondanks het feit dat ze Tarantino instrueerde om in plaats daarvan een body double te gebruiken, nadat ze dat al had gedaan. vreesde dat er een kans was dat ze de autoscene niet in haar eentje onder de knie zou krijgen.

Wat zei Uma Thurman over Quentin Tarantino?

Voordat ze de stunt uitvoerde, waarbij Thurman haar blauwe cabriolet bestuurt in de film van 2003, kreeg de bekroonde actrice van tevoren te horen dat het voertuig niet zo goed werkte nadat het voor het doel van de film was omgebouwd naar automatisch.

Natuurlijk, toen ze dat hoorde, bleef de moeder van drie op het randje en aarzelde ze niet om Tarantino te vragen of de stunt in plaats daarvan door een stuntdubbel kon worden uitgevoerd. Zijn antwoord was echter een simpel 'nee'.

“Quentin kwam in mijn trailer en hield er niet van om nee te horen, zoals elke regisseur. Hij was woedend omdat ik ze veel tijd had gekost. Maar ik was bang. Hij zei: ‘Ik beloof je dat de auto in orde is. Het is een recht stuk weg.'”

Toen Thurman de weg zag waarop ze het voertuig zou besturen, realiseerde ze zich al snel dat de scène werd gefilmd op een zandweg, wat natuurlijk het tegenovergestelde was van wat de Hollywood-veteraan haar in haar had verteld trailer.

Maar gezien de spanning die zich al tussen de twee had gevormd over haar eerste verzoek om de stunt niet uit te voeren, stemde Thurman toch in met de scène, die ze later beschreef als een van haar grootste spijt.

In een verontrustende videoclip die door de NYT is verkregen, wordt gezien dat Thurman de controle over het voertuig verliest voordat hij tegen een palmboom botst.

“Het stuur zat tegen mijn buik en mijn benen zaten onder me vast. Ik voelde een brandende pijn en dacht: 'Oh mijn God, ik ga nooit meer lopen.'”

Gezien hoe ze haar zorgen over de scène al had geuit, was de blonde schoonheid woedend op haar regisseur, omdat ze erop stond dat hij "geprobeerd had me te vermoorden", wat Tarantino ten stelligste ontkende.

De laatste, die ook in shock achterbleef nadat hij getuige was geweest van het tafereel dat in een puinhoop veranderde, was ervan overtuigd dat de auto in goede staat verkeerde om Thurman er niet langer dan een paar minuten in te laten rijden, maar toch die paar minuten kostte de actrice bijna haar leven.

“Toen ik terugkwam uit het ziekenhuis in een nekbrace met beschadigde knieën en een groot massief ei op mijn hoofd en een hersenschudding, wilde ik de auto zien en ik was erg overstuur. Quentin en ik hadden een enorme ruzie en ik beschuldigde hem ervan mij te willen vermoorden. En hij was daar erg boos over, dat is begrijpelijk, want hij had niet het gevoel dat hij had geprobeerd me te vermoorden.”

Het zou Thurman 15 jaar duren voordat ze de beelden in handen zou krijgen nadat Miramax haar naar verluidt een aanbod had gedaan om haar de video te overhandigen op het verzoek om een document te ondertekenen ze vrij te geven van alle gevolgen van mijn toekomstige pijn en lijden', wat ze weigerde.

Slechts enkele dagen na Thurman's bombshell-interview, gaf Tarantino er een aan Deadline, waarbij hij de nieuwszender vertelde dat het ongetwijfeld een van de grootste spijt van zijn leven was om Thurman de stunt te laten uitvoeren.

"Naast een van de grootste spijt van mijn carrière, is het een van de grootste spijt van mijn leven. Om talloze redenen."

In juli 2019 leek het er echter op dat het beter ging tussen Thurman en Tarantino nadat de regisseur toegaf dat hij erover had nagedacht om een derde deel van de vechtsportfilm te ontwikkelen, en er een mogelijkheid leek te zijn dat zijn hoofdster zou geïnteresseerd kunnen zijn om zich aan te melden om toch haar rol als The Bride te hernemen.

Sprekend op de Happy Sad Confused-podcast, legde de 57-jarige uit: “Ik en Uma hebben het er de laatste tijd over gehad, eerlijk gezegd, om je de waarheid te vertellen. Ik weet niet zeker of ik het ga doen, maar ik heb er een beetje verder over nagedacht. Als een van mijn films uit een van mijn films zou voortkomen, zou het de derde Kill Bill zijn.”

Aanbevolen: