Een kijkje in de 'Dance Mom'-sterren Maddie en Kenzie Ziegler's relatie

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de 'Dance Mom'-sterren Maddie en Kenzie Ziegler's relatie
Een kijkje in de 'Dance Mom'-sterren Maddie en Kenzie Ziegler's relatie
Anonim

Dance Moms "belicht de hoogte- en dieptepunten van het competitieve dansseizoen terwijl de dansers de ultieme nationale danstitel nastreven." Abby Lee Miller runt de Abby Lee Dance Academy en is een zeer veeleisende instructeur, maar ze heeft meer concurrentie op dat gebied - de moeders van haar studenten.

Twee van de beroemdste dansers die uit die show kwamen, waren Maddie en Kenzie Ziegler. Kenzie verscheen zes seizoenen in de show terwijl Maddie van 2011 tot 2016 in de show was.

Sindsdien hebben de zussen een behoorlijk succesvolle carrière gehad, met Maddie in tal van muziekvideo's en cameo's in films. Kenzie heeft muziek uitgebracht en speelde in muziekvideo's en op The Masked Dancer. Samen hebben ze met elkaar en met andere artiesten getourd en blijven ze succesvolle carrières hebben.

Zijn de twee nog steeds hecht? Hier is een kijkje in de relatie van de zussen.

7 Hun relatie als kinderen

Zoals elke goede relatie tussen broers en zussen, hadden de Zieglers hun ruzies en ruzies als kinderen. Ook al zitten ze nu op de heupen, als jonge kinderen, ze konden het niet met elkaar vinden en dat komt deels door de rivaliteit van Dance Moms. Toen ze aan de show begonnen, was Maddie acht en Mackenzie zes, en ze hadden het gevoel dat ze het niet hadden gehaald om echte kinderen te zijn.

Als kinderen op een danswedstrijdshow hadden ze geen tijd om school en dans te combineren, dus huurde hun moeder een bijlesdocent in om ze thuis les te geven. Door de hele dag samen te zijn zonder andere vrienden, kregen de zussen een hekel aan elkaar.

6 Hoe 'dansmoeders' hun relatie beïnvloedden

Maddie was een van Millers favoriete studenten aller tijden, en dat legde veel druk op de andere studenten, vooral Mackenzie. Het kostte haar zelfvertrouwen. Door constant bij elkaar in de buurt te zijn, maakten ze alleen maar meer ruzie en waren ze niet echt dichtbij. Zoveel druk uitoefenen op kleine meisjes kan een dramatische invloed op hen hebben. Maar als ze erop terugkijken, waren ze blij dat ze elkaar hadden toen ze die tijd van hun leven doormaakten, herinnerde Maddie zich in haar boek, The Maddie Diaries.

5 Dansmoeders verlaten en andere aspecten nastreven

De zussen verlieten de show in 2016 om andere carrièreavonturen na te streven. Hoewel ze nog steeds van dansen houden, wilden Maddie en Kenzie zich uitbreiden. Maddie wilde acteren, terwijl Kenzie zich op haar zangcarrière concentreerde. Ondanks dat ze verschillende kanten op gingen, hebben de zussen elkaar altijd gesteund, vooral na het verlaten van de show.

Maddie stopte Kenzie's boek en album op haar Instagram in 2018, en Kenzie heeft liefdevol over haar zus gesproken. "Ze is een grote inspiratie voor mij en ik kijk naar haar op. Ze is gewoon een geweldige danseres", vertelde Kenzie in 2016 aan Hollywood Wire. Het lijkt erop dat deze jonge vrouwen elkaar altijd steunen.

4 2019 Danstour

Ondanks dat ze elk hun eigen weg gingen in hun carrière, werkten de zussen in 2019 opnieuw samen. Maddie en Kenzie kwamen in 2019 weer samen voor een snelle dansmasterclasstour door het VK.

Ze boden danssessies, Q&A's en meet & greets aan voor hun fans. Het was voor ervaren en niet-ervaren dansers. Deze tour versterkte hun relatie alleen maar meer. Maddie plaatste beelden van achter de schermen op haar Instagram, waarop ze kibbelden zoals broers en zussen, maar ook lachen en gek doen.

3 Typische zusterrelatie

Wie heeft er niet af en toe ruzie met zijn broers en zussen? Maddie en Kenzie mogen dan ruzie maken en elkaar irriteren zoals broers en zussen doen, maar ze zijn er altijd voor elkaar en ondersteunen elkaar professioneel en persoonlijk. Ze gaan samen live op Instagram, spelen ruzie, stelen elkaars kleren en zijn echt beste vrienden!

2 Kenzie Credits Maddie als haar inspiratie

"Ze heeft me zoveel goed advies gegeven en is zo'n grote inspiratie voor me. En ze doet geweldige dingen", vertelde Kenzie aan People Magazine. "Ik ben erg blij dat ik een zus heb die zo getalenteerd is, waar ik ook naar kan opkijken en van kan leren." Het is fijn om een grote zus te hebben om naar op te kijken en van te leren, vooral als ze allebei in de entertainmentindustrie werken.

1 'Take 20 met Maddie en Kenzie'

Nu ze beste vrienden zijn en graag samen tijd doorbrengen, ontwikkelden de zussen een podcast genaamd Take 20 With Maddie en Kenzie. De iHeartRadio-podcast gaat over twee zussen die 45 minuten samen praten over van alles en nog wat, van hun gezinsleven, relaties, geestelijke gezondheid en willekeurige onderwerpen. Als je met E! Nieuws, Kenzie gaf toe dat ze veel moeten snijden omdat de zussen soms gewoon willekeurig beginnen te lachen.

Aanbevolen: