Hoe Abby Lee Miller van Dance Moms nu over Maddie Ziegler denkt

Inhoudsopgave:

Hoe Abby Lee Miller van Dance Moms nu over Maddie Ziegler denkt
Hoe Abby Lee Miller van Dance Moms nu over Maddie Ziegler denkt
Anonim

Dance Moms was een enorm succes voor Lifetime, net als voor de jonge dansers die deelnamen aan de show. Het liep 8 seizoenen en volgde Abby Lee Miller terwijl ze haar dansteam naar een grote triomf coachte. Miller heeft haar doel zeker bereikt, aangezien veel van de jonge meisjes zeer succesvol zijn geworden. Jojo Siwa is een iconische YouTube-persoonlijkheid geworden en heeft veel acteer- en zangoptredens opgeleverd. De zusjes Ziegler zijn ook zeer succesvol geweest in acteren en hebben elk hun memoires uitgebracht.

Ondanks het succes dat Miller deze meisjes heeft geholpen, zijn er enkele harde gevoelens. Maddie Ziegler heeft het niet meer over haar voormalige danscoach. Door de jaren heen is er van beide kanten veel schaduw geworpen. Laten we ingaan op wat er precies is gebeurd tussen Abby Lee Miller en Maddie Ziegler, en hoe Miller vandaag over Ziegler denkt.

8 Maddie Ziegler was de favoriet van Abby Lee Miller op Dance Moms

Maddie Ziegler maakte deel uit van het originele dansgezelschap op Lifetime's Dance Moms. Zij en haar zus Mackenzie Ziegler namen deel aan wedstrijden voor Abby Lee Miller tot ze het bedrijf in 2016 verlieten. Maddie Ziegler was de doorbraakster van Dance Moms.

Miller had er geen probleem mee om voor Ziegler te gaan. Dit resulteerde erin dat Ziegler grotere dansrollen kreeg in groepsaantallen en meer kansen kreeg zowel binnen als buiten competities. Moeders in de show, met name de moeder van Chloe, Christi Lukasiak, waren het oneens met Miller en haar flagrante vriendjespolitiek.

7 Maddie Ziegler werd gedwongen tot dansmoeders contract

Het vertrek van de familie Ziegler uit Dance Moms was behoorlijk dramatisch. Ze waren zeer succesvol geworden dankzij de Lifetime-televisieshow en leken erg close met Abby Lee Miller. Er leken echter problemen te zijn in het paradijs.

Na het verlaten van de show sprak Ziegler's moeder Melissa Ziegler met Cosmopolitan over hoe het was om Dance Moms te filmen. Ze onthulde hoe ze "een beetje in het contract werd geduwd, zoals als je vandaag niet tekent, je niet op de show kunt zijn." De ervaring op de show was ook behoorlijk ellendig voor haar en haar familie. "Ik wil nooit meer op tv."

6 Maddie Ziegler stootte Abby Lee Miller af met kledinglancering

Maddie Ziegler probeerde het succes dat ze op Dance Moms vond voort te zetten door in september 2016 een kledinglijn te lanceren. Abby Lee Miller reageerde onmiddellijk op het nieuws en het was niet positief. Miller plaatste een video op haar YouTube-kanaal om te bespreken hoe er jaren eerder gesprekken waren met de Ziegler om samen een kledinglijn te creëren.

Miller schreef: “Wie past er beter bij kinderen? Ik had jarenlang kostuums ontworpen.” Alsof dat niet genoeg was om fans te laten weten dat de familie Ziegler Miller had afgewezen, schreef de dansleraar dat ze "twee van mijn favoriete kinderen de gezichten van het merk kreeg, Maddie & Mackenzie natuurlijk.”

5 Ziegler sloeg Miller in The Maddie Diaries: A Memoir

In 2017 bracht Maddie Ziegler The Maddie Diaries: A Memoir uit. Fans waren enthousiast om de details van Ziegler's leven als danseres te lezen en meer te weten te komen over haar leven als ster. Ziegler vertelde over haar weg van een niemand naar een van de grootste danseressen ter wereld, maar ze liet een nogal belangrijk aspect uit de memoires.

Abby Lee Miller werd niet opgenomen als factor die bijdraagt aan het succes van Ziegler. In plaats daarvan noemde Ziegler zangeres Sia als een sterke mentor en berispte hij Miller voor ongepaste choreografie en dwong haar tot situaties waarin ze niet wilde zijn. Fans beschouwden dit als een grote afwijzing van Abby Lee Miller, maar waren niet verbaasd als je bedenkt hoe vaak Miller vielen Ziegler en anderen aan op sociale media.

4 JoJo Siwa riep Maddie Ziegler uit

JoJo Siwa kwam in 2020 naar de verdediging van Abby Lee Miller. JoJo Siwa, nu een succesvolle YouTuber en acteur, was lid van de Abby Lee Dance Company en de show Dance Moms. Siwa schrijft haar succes toe aan Miller en wijst erop dat "Maddie en Mackenzie [Ziegler] niet zouden zijn waar ze nu zijn zonder Abby."

Siwa verdedigde ook het karakter van Miller. Hoewel bij Dance Moms Miller schreeuwt tegen kinderen, vindt Siwa dat Miller eigenlijk een heel goed persoon is. Dit ook ondanks Millers gevangenisstraf voor fraude. "Het is echt, echt, echt triest dat veel mensen niet meer met haar praten."

3 Praten Maddie Ziegler en Abby Lee Miller?

Na jaren van drama verbaast het niemand dat Maddie Ziegler afstand wil houden van Abby Lee Miller. Hoewel ze nooit echt ruzie hadden, gingen de twee zeker niet op goede voet uit elkaar toen Ziegler Dance Moms verliet in 2016.

In 2018 vertelde Ziegler Us Weekly dat zij en haar voormalige coach "geen contact houden". Ziegler maakte een punt om te zeggen: "Ik wens haar het beste" met betrekking tot Millers strijd tegen kanker en spoedoperaties aan de wervelkolom. Fans vragen zich af of de twee ooit nog met elkaar zullen verzoenen.

2 Maddie Ziegler zegt dat dansmoeders giftig waren

De Ziegler-zussen brachten veel van hun vormende jaren door op Dance Moms, en hoewel het geweldig was om elke dag met hun vrienden rond te hangen, was de stress van de show te veel. Beide zussen, met name Maddie, hebben gezegd dat de omgeving waarin ze werden gedwongen giftig was, inclusief elke dag doorbrengen met Abby Lee Miller.

Toen Maddie Ziegler dit jaar op de cover van Cosmopolitan stond, sprak ze over de giftige omgeving die Miller creëerde en hoe opgelucht ze was om eindelijk te vertrekken in 2016. Ziegler heeft Maddie niet meer gesproken sinds ze Dance Moms heeft verlaten en heeft vrede om nooit meer met Miller te praten.

1 Abby Lee Miller reageert op de giftige claims van Ziegler

Nogmaals, Abby Lee Miller ging naar haar YouTube-kanaal om het drama rond haarzelf en Ziegler te bespreken. In de video bespreekt Miller haar gevoelens over wat Ziegler tegen Cosmopolitan te zeggen had. Ze herinnert zich Ziegler als "een kind van wie ik hield" en mist de band die ze vroeger deelden.

Miller ontkent het creëren van een giftige omgeving voor Ziegler en beweert dat als die er was, Ziegler vrij zou zijn geweest om te vertrekken. Ze zegt: "Wat ik niet begrijp van de druk, de 'giftige' situatie - als het zo giftig was, waarom bleef je het dan doen?" Onnodig te zeggen dat Abby Lee Miller een aantal negatieve gevoelens jegens Ziegler heeft die waarschijnlijk niet snel zullen verdwijnen.

Aanbevolen: