Een kijkje in de relatie tussen Michael B. Jordan en Lori Harvey

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de relatie tussen Michael B. Jordan en Lori Harvey
Een kijkje in de relatie tussen Michael B. Jordan en Lori Harvey
Anonim

Michael B. Jordan steelt onze harten sinds zijn debuut in 2013 in Fruitvale Station. Sindsdien is de acteur verschenen in een aantal grote blockbusters, waaronder Creed, Without Remorse en natuurlijk Marvel's Black Panther, wat zijn hartenbreker-status verder heeft vergroot.

Nou, naast het succes dat hij op het scherm heeft gehad, is het alleen maar passend dat Jordan ook een groot succes heeft als het gaat om zijn persoonlijke leven. In 2020 werd de acteur gespot met Lori Harvey, de dochter van Steve en Marjorie Harvey. Hoewel de twee aanvankelijk niet spraken over de datinggeruchten, werden ze eerder dit jaar officieel Instagram-officieel.

Lori, die notoir met Future uitging, heeft veel belangstelling gewekt, vooral als het gaat om haar huidige romance met Michael B. Jordanië. Gezien de opbouw van hun relatie, en natuurlijk de publieke belangstelling, is het niet meer dan eerlijk dat fans meer willen weten over de ontluikende romance van het duo.

Wanneer begonnen Michael en Lori te daten?

Michael B. Jordan staat op al onze radars sinds zijn doorbraakrol in 2013. Na zijn tijd in Creed en natuurlijk als Erik Killmonger in Black Panther, was Jordans carrière op een recordhoogte. Nou, het was alleen maar passend dat zijn persoonlijke leven overeenkwam met dat van zijn professionele leven.

In 2020 was de acteur romantisch gekoppeld aan Lori Harvey, die notoir met rapper Future was uitgegaan voorafgaand aan haar relatie met de Without Remorse-acteur. Hoewel de twee aanvankelijk geen commentaar gaven op hun relatie en de geruchten het woord lieten doen, werden ze officieel Instagram-officieel in januari 2021.

Hoewel een exacte datum met betrekking tot hun ontmoeting in de lucht blijft, deelde Lori Harvey enkele relevante details over haar relatie met Michael B.onthullend dat de twee elkaar al jaren hadden ontmoet voordat ze met elkaar uitgingen. In een interview met Bustle in juni 2021 zei Harvey: "We hebben elkaar eigenlijk een paar jaar geleden ontmoet. We hadden een paar gemeenschappelijke vrienden. Ik denk dat we elkaar toevallig hebben ontmoet", vertelde ze.

Toen het aankwam op Harvey's eerste indruk van de acteur, onthulde ze dat ze hem "schattig" vond, maar er op dat moment niet al te veel over nadacht. Nou, flits vooruit naar vorig jaar, en het blijkt dat schattig genoeg was. In november 2020 werden Michael en Lori gespot terwijl ze samen op Thanksgiving-avond naar Atlanta reisden, wat erop wijst dat ze de vakantie samen doorbrachten.

Een maand later ging het duo verder naar S alt Lake City, waar ze foto's van zichzelf aan het snowboarden plaatsten, wat nog meer aandacht trok als het ging om hun gerapporteerde romance. Nou, aan alle speculaties kwam eindelijk een einde toen ze hun relatie publiekelijk aankondigden.

Wat vindt Steve Harvey van dit alles?

Aangezien Lori de dochter is van de gewaardeerde televisiepresentator Steve Harvey, konden fans niet wachten om te horen wat hij te zeggen had over haar nieuwe ontluikende romance. Hoewel hij misschien geen fan was van haar relaties uit het verleden, lijkt het alsof Steve zeker met zijn dochter aan het daten is met Michael B. Jordan.

Toen hem eerder dit jaar naar hun relatie werd gevraagd, maakte Harvey duidelijk dat hoewel hij dat doet, in feite, net als Michael, hij nog steeds een oogje in het zeil houdt. "Ik vind deze leuk. Ik heb hem nog steeds in het oog. Ik bedoel, ik vind hem leuk, maar zoals ik tegen ze allemaal zeg: 'Ik vind je misschien leuk, misschien keur ik je goed, maar ik heb een duimgrootte deel van mijn hart gevuld met niets dan pure haat voor jou een. Voor het geval ik het nodig heb, '" deelde hij.

Steve maakte zelfs grapjes over de titel 'Sexiest Man Alive' van Michael B. Jordan en beweerde: "Jij [Michael B. Jordan] is niet de meest sexy man ter wereld voor mij! Laten we duidelijk zijn daarover." Terwijl Steve graag grappen maakt, zijn we er zeker van dat hij dolgelukkig is voor zijn dochter en Michael. Ik bedoel, wie zou dat niet zijn, toch?

Kan Michael Lori een aanzoek doen?

Terwijl fans verliefd blijven worden op Lori en Michael, ging de vraag meteen van "zijn ze aan het daten?" naar "zullen ze trouwen?" Hoewel de constante speculatie vervelend kan worden, vooral voor Jordan en Harvey, is het de enige reden dat enkelen van ons eerlijk blijven, en we kunnen het niet helpen, maar we vragen ons af of Michael ooit de vraag zal stellen!

Met de hele reeks romantische foto's die de twee van elkaar hebben gedeeld op hun sociale-mediapagina's, met veel woorden van liefde en aanbidding, is het alleen maar passend om je af te vragen of deze twee uiteindelijk door het gangpad zullen komen. Hoewel noch Lori noch Michael B. hebben aangegeven dat ze binnenkort "ik doe" willen zeggen, is het duidelijk dat als er één stel is waar we naar uitkijken om het door het gangpad te halen, het deze is!

Aanbevolen: