Hoe JoJo Siwa nog succesvoller is geworden dan haar 'Dance Moms' co-ster, Maddie Ziegler

Inhoudsopgave:

Hoe JoJo Siwa nog succesvoller is geworden dan haar 'Dance Moms' co-ster, Maddie Ziegler
Hoe JoJo Siwa nog succesvoller is geworden dan haar 'Dance Moms' co-ster, Maddie Ziegler
Anonim

Sinds 2015 is JoJo Siwa een enorm kindsterretje geworden en is nu een wereldberoemde beroemdheid op slechts 18-jarige leeftijd. Ze kreeg haar eerste grote doorbraak toen ze deelnam aan het tweede seizoen van Abby's Ultimate Dance Competition en vervolgens voor het vijfde seizoen bij Dance Moms kwam. Dat heeft haar zeker veel bekendheid opgeleverd en haar tijd op de show inspireerde haar om haar eigen YouTube-kanaal te beginnen, wat uiteindelijk een van de beste beslissingen van haar leven was. Ze had al miljoenen views binnen een paar maanden sinds ze begon met het uitbrengen van haar eigen liedjes met muziekvideo's en fans kregen een eerste blik op de JoJo waar we vandaag van houden.

De moeders op Dance Moms dachten altijd dat het Maddie Ziegler zou zijn wiens naam in het licht zou staan, maar JoJo's inspirerende geest en vastberadenheid maakten haar nog beroemder dan haar co-ster. Laten we eens kijken hoe de tienerster is gekomen waar ze nu is en hoe ze precies beroemder werd dan Maddie.

6 JoJo was maar één seizoen op 'Dance Moms' (omdat ze andere kansen bleef krijgen)

JoJo verscheen voor het eerst in het tweede seizoen van Abby's Ultimate Dance Competition toen ze 9 jaar oud was en werd een paar jaar later een deel van Dance Moms. In tegenstelling tot Maddie, die jarenlang op Dance Moms was, maakte ze maar één seizoen deel uit van de show, omdat ze elders grotere kansen kreeg. Volgens US Magazine: “Na haar ambtstermijn bij AUDC, nam de jonge danseres deel aan Millers originele Lifetime-show, Dance Moms, tijdens het vijfde seizoen. Zij en haar moeder voegden zich bij het Junior Elite-team nadat oude castleden Christi en Chloe Lukasiak een seizoen eerder waren vertrokken. Ze bleef in de show tot seizoen 6 en keerde uiteindelijk terug naar de serie als speciale gastmentor tijdens het achtste en laatste seizoen, dat in juli 2019 werd uitgezonden.”

5 JoJo heeft meer succes gehad met YouTube

Hoewel JoJo deel uitmaakte van Abby's Junior Elite-team, lanceerde ze haar YouTube-kanaal, wat een van de grootste redenen is waarom ze nu zo beroemd is. Haar video's begonnen de aandacht van mensen te trekken en haar liedjes hielpen haar miljoenen fans te krijgen. "Tijdens haar ambtstermijn bij Dance Moms nam ze haar eerste single 'BOOMERANG' op en bracht deze uit, die meer dan 940 miljoen views op YouTube heeft verzameld", aldus US Magazine. Maddie heeft een YouTube-kanaal, maar ze gebruikt het niet zoveel als JoJo omdat ze geen nummers heeft opgenomen. Ze heeft slechts drie miljoen abonnees, terwijl JoJo 12 miljoen heeft.

4 JoJo heeft een talentcontract getekend met Nickelodeon

In 2017 tekende JoJo een algemene talentenovereenkomst met Nickelodeon en het bedrijf lanceerde haar carrière. "Volgens de overeenkomst krijgt Nickelodeon de mogelijkheid om met Siwa samen te werken op een multi-platformbasis, inclusief consumentenproducten, originele programmering, sociale media, live-evenementen en muziek", aldus Business Wire. Sindsdien heeft ze haar eigen concerten gehad (inclusief een nieuwe tour die in 2022 zou moeten beginnen), verscheen ze in tv-shows en heeft ze overal haar eigen merchandise. Ze heeft de aandacht getrokken van miljoenen kinderen over de hele wereld en is een enorm rolmodel voor hen geworden. Maddie heeft de afgelopen jaren veel met Fabletics gewerkt, maar dat is de grootste deal die ze tot nu toe heeft gekregen. JoJo heeft meer fans kunnen krijgen sinds Nickelodeon zoveel meer kinderen bereikt en Fabletics is meer voor volwassenen.

3 JoJo werd uitgeroepen tot een van Time Magazine's "100 meest invloedrijke mensen" van 2020

Vorig jaar bereikte JoJo een enorme mijlpaal en werd hij uitgeroepen tot een van Time Magazine's '100 meest invloedrijke mensen'. Kim Kardashian was dol op JoJo nadat ze op haar dochter North had gebabysit en vertelde Time Magazine: JoJo Siwa is een zonnestraal in een wereld die op dit moment eng lijkt. Als ouder wil je dat je kinderen positieve cijfers bewonderen. Er is niemand positiever dan JoJo. Je kunt gewoon niet anders dan glimlachen als je haar regenboog paardenstaart ziet. Ze is een geweldig rolmodel voor kinderen en haar optimisme is nu meer dan ooit nodig. Het is geen wonder dat mijn 7-jarige dochter North en miljoenen andere kinderen over de hele wereld dol op haar zijn.”

2 Ze onthulde dat ze een vriendin heeft en deel uitmaakt van de LGBTQ+-gemeenschap op ‘The Tonight Show With Jimmy Fallon’

Dit heeft niet echt te maken met haar carrière, maar met wie ze is als persoon. “JoJo onthulde in januari dat ze lid was van de LGBTQ+-gemeenschap via Twitter. 'Mijn neef heeft een nieuw shirt voor me gekocht', schreef ze bij een foto waarop ze een shirt droeg met de tekst: 'Best. homoseksueel. Neef. Ever.' Een maand later verscheen ze in The Tonight Show met Jimmy Fallon en onthulde dat ze 'de meest geweldige, geweldige, perfecte, mooiste vriendin van de hele wereld' had , aldus US Magazine. Het kan eng zijn om de wereld te laten zien wie je bent, maar ze deed het toch en nu inspireert ze miljoenen kinderen om zichzelf te zijn.

1 JoJo bracht deze maand haar eerste film uit

JoJo's roem schoot dit jaar nog meer omhoog. Op 3 september bracht ze haar eerste speelfilm uit, samen met een heel nieuw album. “Deadline meldde eerst dat de ‘Kid In a Candy Story’-zanger zowel de ster als de uitvoerende macht zou produceren voor een live-action musical, getiteld The J Team, voor Nickelodeon. De productie, gefilmd in Vancouver, staat gepland voor een première in september op Paramount+”, aldus US Magazine. Ze heeft al miljoenen fans, maar misschien bereikt ze met deze musical nog meer kinderen. Maddie speelde dit jaar ook in een musical, maar in plaats van haar beroemder te maken, zou het haar carrière kunnen verwoesten. Ze speelde in Sia's film, Muziek, en hoewel ze het niet echt wilde doen, bleef Sia haar vragen omdat ze het niet zonder haar kon doen. Het gaf Maddie zo'n slechte reputatie omdat ze een autistisch personage moest spelen, ook al heeft ze geen autisme.

Ze probeert zichzelf te redden door in andere films te spelen, maar het kan lang duren voordat ze hetzelfde niveau bereikt als JoJo. De twee voormalige medesterren van Dance Moms zijn echter niet jaloers op elkaar. Ze lijken vandaag nog steeds goede vrienden te zijn en steunen elkaars carrières.

Aanbevolen: