Een kijkje in de relatie van Barbra Streisand met haar stiefzoon, Josh Brolin

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de relatie van Barbra Streisand met haar stiefzoon, Josh Brolin
Een kijkje in de relatie van Barbra Streisand met haar stiefzoon, Josh Brolin
Anonim

Barbra Streisand is een van de weinige Hollywood-sterren die een EGOT (Emmy, Grammy, Oscar en Tony) heeft gekregen. Een actrice, zangeres en filmmaker, Barbra is een toonbeeld van talenten en natuurlijk schoonheid. Maar ondanks al deze prestaties in haar carrière, zijn de favoriete titels van de actrice vrouw en moeder. Echtgenote van haar man van drieëntwintig jaar, acteur James Brolin en moeder van zoon Jason Gould en stiefkinderen, Josh, Jess en Mary Elizabeth Brolin

Barbra staat ook bekend om haar inzet voor de strijd tegen sociaal onrecht, maar de liefde voor haar familie kan nauwelijks onopgemerkt blijven. Maar het meest hartverwarmend is de relatie van de actrice met haar stiefzoon Josh Brolin. In de loop der jaren hebben we constant een glimp opgevangen van hoe hecht Josh en zijn stiefmoeder zijn. En als sociale media en openbare uitingen van genegenheid iets zijn om langs te gaan, v alt niet te zeggen hoe mooi de relatie tussen deze twee is. Wil je er alles over weten? Lees verder voor alle details!

9 Streisand trouwde in 1998 met James Brolin

James en Streisand trouwden in 1998 in het huis van de actrice in Malibu. Hierdoor introduceerden ze hun kinderen automatisch in een gemengd gezinssysteem. Sindsdien maakt deze beroemde familie het heel eenvoudig om een samengesteld gezin te hebben. We komen bijna in de verleiding om te zeggen dat we willen wat zij hebben!

8 Josh woont dicht bij Streisand en James

De 'Avengers'-acteur koestert quality time met zijn geliefde stiefmoeder en vader. Josh woont zo dicht bij het stel dat hij net zo goed hun buurman genoemd kan worden. De acteur en zijn vrouw Kathryn nemen vaak de tijd in hun drukke schema's om regelmatig Barbra en James te bezoeken. Voor hen is thuis waar hun ouders zijn!

7 De pandemie kon ze niet uit elkaar houden

Na het uitbreken van de COVID-19-pandemie vorig jaar werden miljoenen mensen over de hele wereld gescheiden van hun dierbaren. Maar niet Jos. De acteur en zijn familie gingen ooit naar het huis van Barbra en James nadat ze een paar maanden niet bij hen waren geweest. Extatisch om zijn ouders weer te zien, ging Josh naar sociale media om een schattige foto van zijn familie te delen en fans konden niet stoppen met bezwijmen.

6 Streisand pronkt met de liefde in haar familie

Hoewel Josh er ongetwijfeld van geniet om in de buurt van zijn vader en stiefmoeder te zijn, zorgt Barbra er ook voor om de wereld te laten zien hoe mooi haar familie is en hoeveel ze van hen houdt. In 2020 op sociale media deelde de actrice een foto van Kathryn die bij een raam stond en een schattig plakkaat omhoog hield met de tekst."We [houden van] je Gamma &Opa". Barbra vergezelde de post met een lief onderschrift:

"Ik hou gewoon van het bord dat Josh en Kathryn gisteren schilderden toen ze ons kwamen bezoeken met ons kleine kleinkind Westlyn! P. S. alle bloemen bloeien nu in onze wensput - we wensen met ons hart en onze geest voor iedereen om gezond te blijven!"

5 Josh is dol op de oma-vaardigheden van Streisand

Tijdens een van zijn talloze interviews kon Josh niet stoppen met stromen over zijn stiefmoeder en hoe goed ze is opgewarmd voor haar rol als oma. Hij vertelde dat zijn vrouw ooit een armband kreeg met het woord 'oma' erin geëtst om haar moederliefde te vieren. De acteur die vooral bekend is vanwege het vertolken van MCU-personage Thanos, legde uit hoe geïnvesteerd Barbra was tijdens de zwangerschappen van Kathryn. Van bellen om in te checken tot het voorstellen van babynamen en vragen om Kathryns babybuil te voelen, Barbra is ongetwijfeld het ultieme doel van oma.

Barbra's liefde voor haar kleinkinderen is ongetwijfeld oprecht, aangezien James het ook heeft bevestigd. Hij onthulde eens dat zijn vrouw dol was op het kopen van cadeaus voor hun kleinkinderen en dat ze er geen probleem mee had om ze van tijd tot tijd te verwennen.

4 Streisand kondigde de geboorte van de baby aan op Instagram

Als je ziet hoeveel ze van Josh houdt, is het geen verrassing dat Barbra de liefde aan zijn kinderen heeft overgedragen. Na de geboorte van de dochter van de acteur, Westlyn in 2018, ging Barbra op sociale media over de komst van de pasgeborene. En naar verwachting deelden fans in de vreugde van de actrice en feliciteerden ze haar zeker.

3 Josh's kind, Westlyn heeft een sterke band met Streisand

Streisand is misschien wel een van de meest gerespecteerde veteranen in de entertainmentwereld, grootmoeder zijn blijft ongetwijfeld haar favoriete bezigheid. Sinds de geboorte van Westlyn is het gebruikelijk geworden om Barbra met de kleine te zien rondhangen. Verbazingwekkend genoeg aarzelt ze nooit om fans via sociale media te laten kennismaken met de leuke momenten.

2 De oudere kleinkinderen zijn niet vrijgesteld

Barbra's band met Westlyn v alt niet te ontkennen, maar nog beter, ze houdt net zoveel van haar oudere kleinkinderen. De actrice opende ooit over uitgaan met niet alleen Westlyn, maar met alle oudere kinderen. Barbra herinnerde zich dat ze haar afspraken had afgezegd om tijd door te brengen met haar volwassen kleindochter. Wie wil er nu niet zo'n lieve oma?

1 Streisand steunt Josh

De Grammy-winnende zangeres heeft laten zien dat ze het nooit te druk heeft om tijd te maken voor de speciale momenten van Josh. In 2010 gingen zij en James met Josh naar de vertoning van Jonah Hex en ze maakten samen warme kiekjes. Acht jaar later was Barbra ook aanwezig bij de première van Josh's 2018-film Sicario: Day of the Soldado. Dit schattige moeder-zoon-duo weet ons zeker te laten zwijmelen!

Aanbevolen: