De echte reden dat Hannah Brown uitgaat met Adam Woolard

Inhoudsopgave:

De echte reden dat Hannah Brown uitgaat met Adam Woolard
De echte reden dat Hannah Brown uitgaat met Adam Woolard
Anonim

Hoewel De Bachelor-franchise niet perfect is, kunnen we zeker begrijpen waarom mensen besluiten naar een reality-tv-show te gaan om liefde te vinden. Of we nu mensen in de echte wereld proberen te ontmoeten of verschillende dating-apps gebruiken, het kan heel moeilijk zijn om een echte connectie te maken. Als we lange tijd vrijgezel zijn, horen we altijd ondersteunende vrienden en familie die ons zeggen om gewoon door te gaan… maar het kan voelen alsof we onze zielsverwant nooit zullen ontmoeten.

Terwijl fans niet van iedereen houden die de hoofdrol speelt in The Bachelor of The Bachelorette, en fans niet van Clare Crawley houden, is Hannah Brown populairder. Ze is heel eerlijk geweest over de moeilijke tijden en nu ze een nieuw vriendje heeft, lijkt het alsof de dingen in haar wereld omhoog gaan. Waarom voelde Hannah zich aangetrokken tot haar nieuwe vriend Adam? Blijf lezen om erachter te komen wat de echte reden is waarom Hannah Brown met Adam Woolard aan het daten is.

Hannah Brown en Adam Woolard hebben een geweldige relatie

Fans waren dol op Hannah Brown's YouTube-video over haar vriendje, en alles wat Hannah heeft gezegd over de nieuwe persoon in haar leven was erg lief.

Hannah Brown deelde de reden waarom ze met Adam Woolard aan het daten is en het is schattig en zwijgzaam.

Volgens People zei Hannah dat Adam haar een volkomen veilig gevoel geeft, iets wat ze in haar vorige relaties niet voelde. Hannah merkte op dat Adam een heel chill persoon is en ze zei: "Ik heb altijd naar veiligheid in relaties verlangd, maar ik heb mezelf in onveilige posities gebracht. Adam komt steeds opdagen. En hij zorgt ervoor dat ik me altijd zo veilig voel." Als iemand van ons The One heeft gevonden na een aantal slechte relaties, kunnen we ons zeker vinden in wat Hannah Brown zegt over Adam Woolard.

Mensen meldden dat Hannah Brown en Adam Woolard elkaar bespieden via een dating-app en een jaar daten vieren.

Hannah zei ook dat Adam veilig en zelfverzekerd is en dat vindt ze geweldig aan hem. Als we het over Adam hebben, klinkt Hannah absoluut als een persoon die helemaal verliefd is en die weet dat ze een speciaal iemand heeft gevonden. Hannah zei: "Hij kent zichzelf en ik denk dat dat het belangrijkste is. Hij heeft veel vertrouwen in wat hij verdient en wat hij iemand anders wil geven. Hij is echt en hij is echt een van de beste mensen die ik ooit heb ontmoet. En hij is zo schattig!"

Adam Woolard is zowel een meditatiecoach als een model, dus hij lijkt een heel vredig, wijs persoon, en hij wordt vaak filosofisch op zijn Instagram-account. Adam deelde een foto van hem en Hannah Brown en hij schreef in het bijschrift: "Het leven heeft de neiging om een staat van stroom aan te nemen wanneer waarden en doelen op één lijn liggen."

Adam plaatste een romantisch bericht voor Hannah's verjaardag in september 2021, met in het bijschrift dat hij van haar glimlach houdt en dat hij graag deel uitmaakt van haar leven. Het lijkt een stabiele, gezonde relatie.

Veel fans deelden op Reddit dat ze enthousiast zijn over Adam en Hannah. Een schreef: "Wauw, ze zien er super gelukkig uit samen. Goed voor ze!" Een andere fan postte: "Hij is schattig! Ze zien er goed uit samen, en ze ziet er gelukkig uit. Dat is leuk."

Er zijn veel sappige details naar buiten gekomen over Hannah Brown en haar ex-verloofde, Jed Wyatt, en hoewel iedereen blij is om te zien dat Hannah het zo goed doet, is het moeilijk om niet meer details te willen horen over haar romantische verleden. Jed zei dat de producers wilden dat hij het uitmaakte met Hannah voor de camera en hij legde uit: "De show drong er absoluut op aan dat, weet je, ik het persoonlijk met [Hannah] en dit en dat uit zou praten, en het zo aan het publiek zou geven. dat ze naar me toe kunnen komen en me helemaal kunnen braden, "volgens Us Weekly.

Hannah Brown schreef een boek genaamd 'God zegene deze puinhoop'

Hannah Brown's boek, God Bless This Mess, staat op het punt te worden gepubliceerd en volgens People schreef ze dat zij en Peter Weber samen sliepen. Ze vertelde dat ze in elkaar geïnteresseerd waren en "Peter vertelde me dat hij zou stoppen met de show, 100 procent als ik kon zeggen dat ik bij hem wilde zijn."

Het was natuurlijk een groot probleem om dit te horen, en veel mensen praten erover, terwijl Peters ex-partner Kelly Flanagan op Instagram grapte dat ze een boek moest schrijven.

Het is leuk om Hannah Brown gelukkig te zien, en haar relatie met Adam Woolard lijkt goed te gaan. Het zal gaaf zijn om Hannah's nieuwe boek te lezen en meer te weten te komen over haar tijd op The Bachelor en de ups en downs van haar leven.

Aanbevolen: