90's nostalgie als de dochter van Kurt Cobain bevestigt dat ze uitgaat met de zoon van Tony Hawk

Inhoudsopgave:

90's nostalgie als de dochter van Kurt Cobain bevestigt dat ze uitgaat met de zoon van Tony Hawk
90's nostalgie als de dochter van Kurt Cobain bevestigt dat ze uitgaat met de zoon van Tony Hawk
Anonim

Wat is hier in de jaren 90 aan de hand?

Frances Bean Cobain, de dochter van wijlen Nirvana-frontman Kurt Cobain en zangeres/actrice Courtney Love, heeft nu een relatie met Riley Hawk. Die toevallig de zoon is van pro-skateboardlegende Tony Hawk. Frances Bean bevestigde de schattige koppeling in een zielloze Instagram-post.

Frances Bean Cobain nam een pauze van sociale media

Frances Bean, 29, maakte haar grote terugkeer naar Instagram nadat ze een jaar van het socialemediaplatform was verwijderd. De beeldend kunstenaar en model deelde kiekjes van het voorgaande jaar voor haar 1,4 miljoen volgers. Twee van de foto's toonden haar nieuwe schoonheid Riley. Een daarvan toont de collega-kunstenaar die voor een kerstboom zit en een enorme grijns flitst terwijl hij een kleine hond vasthoudt.

Een andere foto toont Riley en Frances samen geknuffeld tijdens een vakantie aan het meer met Riley's ouders Tony en Catherine Goodman.

De hartverwarmende post bevat ook een foto van Frances die een selfie maakt, haar geliefde grootmoeder Wendy O'Connor, die de moeder is van haar overleden vader. Fans kregen ook een voorproefje van een aantal kunstwerken waar ze momenteel aan werkt.

Frances Bean Cobain bracht hulde aan pater Kurt

Ter ere van haar veel gemiste vader Kurt, deelde Frances een foto van zichzelf als baby die naast haar beroemde vader sliep, die waarschijnlijk eind 1992 werd genomen.

Frances gaf toe dat het een jaar lang verlaten van Instagram goed was voor haar 'mentale, emotionele en spirituele gezondheid'. De blonde schoonheid onthulde dat "2021 me meer in het huidige moment heeft gebracht dan ik ooit ben geweest, waar ik heel dankbaar voor ben."

Ze vervolgde: "Ik wilde een paar momenten delen die het afgelopen jaar zijn vastgelegd / gecreëerd en die me veel vreugde hebben gebracht."

Frances Bean eindigde met te schrijven: "Ik hoop dat 2022 voor iedereen gevuld is met authentieke connecties, veel warmte en diepgaande ontdekking van zichzelf. Gelukkig nieuwjaar."

Bevestiging van hun relatie, Riley reageerde op de post: "Gelukkig nieuwjaar mijn liefste!"

Geruchten dat Riley en Frances voor het eerst aan het daten waren, begonnen in december op Reddit. Een gebruiker plaatste een openhartige foto van Frances en Riley tijdens het diner samen met Tony Hawk en zijn vrouw Catherine.

Frances Bean Cobain was eerder getrouwd

Frances Bean was eerder getrouwd met muzikant Isaiah Silva in 2014. Ze vroeg in maart 2016 de scheiding aan van de zanger. Haar vader, Kurt Cobain, stierf in april 1994 door een zelf toegebracht schot, toen Frances nog maar een anderhalf jaar oud.

Aanbevolen: