De echte reden dat Zendaya wil dat Euphoria een tijdsprong maakt in seizoen 3

Inhoudsopgave:

De echte reden dat Zendaya wil dat Euphoria een tijdsprong maakt in seizoen 3
De echte reden dat Zendaya wil dat Euphoria een tijdsprong maakt in seizoen 3
Anonim

Zendaya heeft tot nu toe een geweldig 2022. De 25-jarige miljonair kreeg zojuist een Emmy-nominatie voor Outstanding Lead Actress in a Drama Series voor haar rol als Rue Bennett in Euphoria. De actrice heeft ook een aantal projecten tot volgend jaar op de planning staan. Er is de tweede Dune-film en Be My Baby, een biopic waarin ze de overleden zanger van The Ronette, Ronnie Spector, speelt.

Natuurlijk kunnen fans niet wachten op Euphoria seizoen 3. Hoewel HBO geen releasedatum heeft aangekondigd, vertelde Eric Dane - die Cal Jacob speelt - aan Vanity Fair dat de opnames in november 2022 beginnen. Onlangs heeft Zendaya deelden ook hun plannen voor het komende seizoen, evenals haar regiedebuut.

Zendaya schrijft geschiedenis met 2022 Emmy-nominatie

Dit is niet de eerste keer dat Zendaya werd genomineerd voor Emmy's Outstanding Lead Actress-categorie. Ze won de prijs zelfs in 2020 - waarmee ze de jongste tweevoudig Emmy-genomineerde ooit voor die categorie was, evenals de jongste vrouwelijke genomineerde voor een producer. Ze ontving ook twee nominaties voor de categorie Outstanding Original Music and Lyrics.

Een voor het nummer van de HBO-hit, Elliot Song, gecomponeerd door de muzikaal leider van de serie, Labrinth, en songwriter Muzhda Zemar-McKenzie; een andere voor I'm Tired with Labrinth en showmaker Sam Levinson.

In een lange Instagram-post bedankte de Malcolm & Marie-ster haar collega's voor het leiden van haar naar een nieuwe golf van Emmy-nominaties. "Het maken van deze show met deze cast en crew van de meest ongelooflijk getalenteerde mensen waarvan ik het voorrecht krijg om elke dag te leren, is een hoogtepunt in mijn leven geweest", schreef ze. "Ik ben zo trots om naast je te werken en GEFELICITEERD! Ik heb niet de woorden om de liefde en dankbaarheid te uiten die ik nu voel, het enige wat ik kan doen is je met heel mijn hart bedanken! Bedankt aan iedereen die verbonden was met onze show, het is een eer om deze met u te delen."

Ze vervolgde: "Bedankt @samlev00 [Levinson] voor alles wat je doet, deze show is wat het is vanwege je hart, en bedankt aan @labrinth @marcellrev [cameraman] @hbo @a24 voor het zijn van de beste creatieve medewerkers. Tot slot bedankt aan de @televisionacademy voor deze ongelooflijke erkenning. We hebben hier Emmy opnieuw genomineerd!!!"

Richt Zendaya een aflevering in 'Euphoria' seizoen 3?

Tijdens een recente vraag-en-antwoordsessie voor Vogue Italia onthulde Zendaya dat ze in seizoen 2 een aflevering van Euphoria zou gaan regisseren. "Het is grappig. Ik moest eigenlijk aflevering 6 regisseren, maar toen moest ik erin spelen, "vertelde ze. "Ik had niet genoeg tijd, dus helaas kon ik dit keer niet. Ik wilde genoeg tijd hebben om het op de juiste manier te doen." Ze voegde eraan toe dat ze er "waarschijnlijk volgend seizoen" aan zou kunnen komen.

In seizoen 2 moest de actrice verschillende intense scènes doormaken, waaronder een emotionele aflevering waarin haar personage is opgezet voor interventie door haar vrienden en familie.

Ik denk dat we sinds seizoen één wisten dat Sam een visioen had om zo'n aflevering te hebben, waar het gewoon allemaal op het spel zou staan, en we zouden er gewoon tegenaan gaan, in een poging haar gewoon te vertellen dat ze hulp nodig heeft, maar het was een uitdaging om te filmen', vertelde ze destijds aan EW.

"Het is altijd een heel intense aflevering geweest […] Het algemene idee was altijd hetzelfde, dat was dit idee, we sneden meteen in een interventie en het is Rue die haar leven uit elkaar scheurt en haar leven in brand steekt en alles op de grond scheuren om in feite te komen tot hopelijk wat voor haar als een dieptepunt voelt." Na die aflevering wisten fans al dat Zendaya zeker nog een Emmy-nominatie zou krijgen.

Waarom Zendaya een tijdsprong wil in 'Euphoria' seizoen 3

Sprekend met Hollywood Reporter over haar hoop op seizoen 3 van Euphoria, zei Zendaya dat ze de personages graag zou zien als afgestudeerden van de middelbare school. "Ik denk dat het spannend zal zijn om de personages buiten de middelbare school te verkennen. Ik wil zien hoe Rue eruitziet tijdens haar nuchterheidsreis, hoe chaotisch dat eruit zou kunnen zien", zei ze in augustus 2022.

"Maar ook met alle personages, in de zin dat ze proberen te bedenken wat ze met hun leven moeten doen als de middelbare school voorbij is en wat voor soort mensen ze willen zijn. Wat was hier speciaal aan seizoen was dat we in een veel diepere zin in [de andere personages] konden duiken. Ik denk dat we dat met het derde seizoen opnieuw kunnen doen. Er is zoveel talent, je wilt ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om dat te hebben."

Aanbevolen: