Rihanna-fans zeggen dat ze 'teleurgesteld' zijn dat ze zo snel mogelijk met 'Colorist' uitgaat met Rocky

Inhoudsopgave:

Rihanna-fans zeggen dat ze 'teleurgesteld' zijn dat ze zo snel mogelijk met 'Colorist' uitgaat met Rocky
Rihanna-fans zeggen dat ze 'teleurgesteld' zijn dat ze zo snel mogelijk met 'Colorist' uitgaat met Rocky
Anonim

Rihanna en A$AP Rocky werden in november 2020 "officieel officieel", na een vriendschap van bijna tien jaar. De zanger en de rapper werden gespot terwijl ze kerstavond in 2020 samen hand in hand doorbrachten in Barbados, wat de aard van hun relatie onthulde. Gedurende deze tijd droegen RiRi en A$AP bijpassende witte maskers terwijl ze op weg waren naar een catamarancruise bij zonsondergang.

Het nieuwe stel landde in december 2020 in de geboorteplaats van Rihanna. "Rihanna is sinds [laatste] donderdag in Barbados", vertelt een bron aan PEOPLE. "A$AP is bij haar gekomen en ze brengen kerst samen met Rihanna's familie door."

Page Six had eerder gemeld dat het paar al sinds november (2020) samen was.

Bijgewerkt op 1 februari 2022, door Marissa Romero: Rihanna en A$AP Rocky zijn een onafscheidelijk item geweest sinds ze voor het eerst werden gespot tijdens die kerstreis naar Barbados in December 2020. Rihanna's fans waren niet altijd het meest gastvrij voor haar relatie, en velen riepen hen op om uit elkaar te gaan toen ze voor het eerst gingen daten. Het paar blijft echter sterker dan ooit, aangezien ze in het voorjaar van 2022 hun eerste kind samen zullen verwelkomen.

Hoewel velen samenzweerden dat Rihanna vanaf september 2021 zwanger was, ontkende ze geruchten en hield ze haar zwangerschap maandenlang verborgen, totdat ze het nieuws echt niet veel langer geheim kon houden. Volgens een bron van Us Weekly die dicht bij het paar staat, zijn ze allebei erg opgewonden over de komst van de baby. “Ze [Rihanna] kan niet wachten om moeder te worden! … Ze omarmt haar zwangerschapslichaam en ziet het als iets moois. Ze zorgt voor zichzelf en haar opgroeiende baby. ASAP voorziet in al haar behoeften en behandelt haar zeker als een prinses, "zei de bron.

Waarom Rihanna's fans A$AP Rocky niet accepteerden

Sommige fans van Rihanna waren het er niet mee eens dat Rihanna en A$AP Rocky met elkaar gingen daten. De rapper was eerder gebrandmerkt als een "colorist" en een "fraudeur" voor het maken van beledigende uitspraken over donkere vrouwen en Black Lives Matter.

"ik hou van Rih, maar waarom ze met een colorist moet", schreef een fan online.

"Iemand anders teleurgesteld dat ze met hem is? Gebaseerd op hoe hij over zwarte vrouwen heeft gepraat? Of ligt het aan mij?" een ander toegevoegd.

"Ik ken hem misschien niet persoonlijk, maar zijn opmerkingen over zwarte demonstranten en BLM spreken boekdelen over zijn karakter. Bovendien past hij gewoon niet bij Rihanna, ze zou hem moeten overlaten aan de blanke meisjes die hij liefheeft en aanbidt," een derde stemde in.

In 2013 werd Rocky, wiens echte naam Rakim Mayers is, geïnterviewd door het tijdschrift Coveteur. Toen hem werd gevraagd naar zijn mening over meisjes die make-up dragen, beweerde hij dat zwarte vrouwen met een donkere huidskleur geen rode lippenstift zouden mogen dragen.

"Maar echt, voor mij heb ik het gevoel dat het met rode lippenstift allemaal afhangt van het paar teint. Ik ben gewoon echt. Je moet een lichte huid hebben om daarmee weg te komen, " hij zei. "Net alsof je like-fcking zou dragen, wat hebben meisjes met een donkere huid waarvan je weet dat meisjes met een lichte huid dat niet kunnen… Paarse lippenstift? Nee, dat ziet er stom uit voor alle meisjes! Paarse lippenstift, jongens! Zoals, wat de fck…"

Gerelateerd: de kerst toen Chris Brown 'verliefd' was op zowel Karrueche als Rihanna

Hij betrapte hem ook op flauwekul tijdens zijn toespraak in 2015 aan de Universiteit van Oxford, waar hij dubieuze opmerkingen maakte over de protesten tegen politiegeweld. "Ik ben al een jaar bezig met het opnemen van een album in Londen, dus ik was er echt niet [protesteren], dus ik kan er niet over praten."

In 2015 opnieuw leek de rapster in een interview met Time Out New York zich geen zorgen te maken over politiegeweld tegen Afro-Amerikanen. “Ik wil niet praten over geen f Ferguson en sh omdat ik daar niet woon. Ik woon in f SoHo en Beverly Hills. Ik kan het niet vertellen, zei hij.

A$AP Rocky gaf later een lang interview aan de New Yorkse hiphopradioshow The Breakfast Club, waarbij hij beweerde dat hij verkeerd was geciteerd.

Rihanna en A$AP Rocky's relatie werd sterker

Ondanks de mening van fans of de controversiële uitspraken van A$AP Rocky, werd Rihanna's relatie met de rapper steeds sterker.

"Ze zijn de afgelopen weken onafscheidelijk geweest. Het is een nieuwe relatie, maar ze lijken er allebei erg in te zijn. Ze leken altijd een geweldige tijd samen te hebben. Ze hebben veel gemeen," een bron vertelde MENSEN. "Ze willen allebei heel graag helpen in de gemeenschappen waar ze zijn opgegroeid. A$AP is genereus, en Rihanna ook. A$AP staat bekend als een geweldige kerel. Rihanna lijkt erg gelukkig te zijn met A$AP."

De twee werkten voor het eerst samen aan haar nummer "Cockiness (Love It)" in 2012. Het jaar daarop toerden ze samen. In 2013 verscheen Rihanna in de muziekvideo "Fashion Killa" van A$AP. Meest recentelijk, in juli 2020, verschenen ze in Rihanna's Fenty Skin-campagne.

Rihanna en A$AP Rocky's Baby News

Op 31 januari 2022 ging het nieuws over Rihanna's zwangerschap met A$AP Rocky viraal. In een reeks beelden die de zwangere buik van RiRi blootleggen, delen Rihanna en A$AP Rocky hun lang bewaarde geheim met de wereld. Dit wordt de eerste baby van de zangeres en fans zijn al begonnen met het raden van het geslacht van het kind. Tot nu toe lijkt het erop dat Team Girl aan de winnende hand is. Fans hoeven echter niet lang meer te wachten, want naar verwachting wordt Rihanna in het voorjaar van 2022 verwacht.

Aanbevolen: