Is Leonardo DiCaprio de enige Hollywood-vrijgezel die met 20-jarigen uitgaat?

Inhoudsopgave:

Is Leonardo DiCaprio de enige Hollywood-vrijgezel die met 20-jarigen uitgaat?
Is Leonardo DiCaprio de enige Hollywood-vrijgezel die met 20-jarigen uitgaat?
Anonim

Hoewel er slechts een decennium is tussen DiCaprio en sommige van de vrouwen met wie hij is uitgegaan, zijn een paar van hen veel jonger geweest dan hij. Het leeftijdsverschil tussen DiCaprio en zijn huidige vriendin, model Camila Marrone, is zelfs 23 jaar.

Fans hebben ook een verrassend feit opgemerkt: volgens sommigen heeft de ster van The Wolf of Wall Street nog nooit met iemand ouder dan 25 gedatet, wat zorgwekkend wordt nu DiCaprio richting de Big 5-0 gaat.

Hij lijkt ook op geen enkel moment plannen te hebben om te trouwen. In een interview met CBS in 2014 zei de acteur, die met veel vrouwen is uitgegaan, waaronder Blake Lively, Rihanna, Miranda Kerr en Naomi Campbell: "Het huwelijk zal gebeuren wanneer het gebeurt."

DiCaprio is gesleept voor zijn datinggewoonten. In 2020 voegde Ricky Gervais opmerkingen toe over de voorliefde van de ster voor jongere vrouwen bij The Golden Globes, en medepresentator van de Oscars in 2022, Amy Schumer, bracht het ook ter sprake tijdens de ceremonie.

Oscar Wilde's roman A Picture Of Dorian Gray, vertelt het verhaal van een schilderij dat ouder wordt, terwijl de man waarop het gemodelleerd is, zijn jeugd behoudt.

Er zijn veel verhalen over de zoektocht om te drinken uit de zogenaamde fontein van de jeugd, en voor sommigen is de manier om jeugdigheid te behouden, zichzelf ermee te omringen. En dat lijkt het geval te zijn met veel van Hollywood's vrijgezellen. Toch is DiCaprio niet de enige celeb in de hot seat voor het daten van veel jongere vrouwen

DiCaprio is niet de enige Hollywood-ster die de voorkeur geeft aan jongere vrouwen

Hollywood-relaties trekken veel aandacht van fans. In de loop der jaren zijn er veel mannelijke sterren geweest die het leuk vonden om een jongere vrouw aan hun arm te hebben. En de wenkbrauwen die de relaties hebben opgetrokken, hebben ze niet tegengehouden.

Harrison Ford, Alec Baldwin en Bruce Willis zijn allemaal getrouwd met vrouwen die meer dan twintig jaar jonger zijn. Fans die aanvankelijk sceptisch waren over de werking, hebben genoten van het kijken hoe hun huwelijk sterk is gebleven, ondanks het leeftijdsverschil.

Hoewel Hilaria heeft gezegd dat een vriend haar adviseerde om Google Alerts in te stellen toen ze met Alec Baldwin ging daten, was zijn leeftijd geen probleem voor haar.

Zelfs een bevestigde seriële vrijgezel die jonger is gedateerd (vóór haar huwelijk)

Fans hadden het opgegeven ooit de trouwklokken te horen luiden voor een van de beroemdste van alle vrijgezellen in Tinseltown toen George Clooney zijn verloving met mensenrechtenadvocaat Amal Alamuddin aankondigde. Hij was toen 52 en zij 35.

Het huwelijk lijkt redelijk stabiel te zijn, ondanks een leeftijdsverschil van 17 jaar tussen de twee. De tweeling Ella en Alexander werden geboren in juni 2017. In het geval van Clooney leek het erop dat hij gewoon op de juiste vrouw wachtte, en een leeftijdsverschil van 17 jaar was geen probleem.

Clooney's 17-jarige leeftijdsverschil verbleekt in vergelijking met de kloof tussen Zeta-Jones en Douglas. Getrouwd sinds 2000, is er een verschil van 25 jaar tussen de twee acteurs. Hoewel er een paar jaar geleden geruchten waren over een breuk tussen het paar, zijn ze weer bij elkaar en is hun huwelijk net zo sterk als altijd

Is leeftijd slechts een getal in Hollywood?

Nou, dat lijkt zeker de mening te zijn van Dennis Quaid, een andere Hollywood-ster die aangetrokken wordt door jongere vrouwen. Quaid nam afscheid van modelvriendin Santa Auzina, 32 jaar jonger dan hij, voordat hij een relatie kreeg met Laura Savoie, die 4 decennia jonger is dan hij. Ze trouwden in 2020.

In een interview met The Guardian Quaid zei hij dat hij niet op zoek was gegaan naar iemand die echt jonger was dan hij, het was gewoon '… een relatie die zich ontwikkelde'.

Rocksterren zijn stereotiep beroemd omdat ze met jongere vrouwen daten, en Aerosmith-frontman Steven Tyler past daar zeker bij. Hij heeft een groot aantal jongere partners gehad. Huidige vriendin Aimee Preston is een van de meest extreme: ze is bijna 40 jaar jonger dan hij.

Al Pacino is een andere acteur die nooit getrouwd is geweest, maar wel langdurige relaties heeft gehad met vrouwen die niet zo oud zijn als hij.

Zijn laatste paar serieuze relaties hadden aanzienlijke leeftijdsverschillen. Actrice Lucila Sola (interessant genoeg is zij de moeder van Camila Marrone) was meer dan 30 jaar jonger dan hij. Meital Dohan is 40 jaar jonger en hun huidige vriendin Noor Alfallah is maar liefst 53 jaar jonger dan hij.

Hugh Hefners romantische leeftijdsverschillen zijn ook bekend: als onderdeel van het imago van de Playboy-oprichter haalde zijn voorliefde voor jongere vrouwen voortdurend de krantenkoppen, om de verkeerde redenen. Hij zorgde ervoor dat hij uitsluitend uitging met vrouwen die veel jonger waren dan hij, sommigen zo jong als 18 toen hij in de tachtig was. Zijn vrouw Crystal Hefner was 60 jaar jonger dan hij.

Zijn heldendaden met jongere vrouwen hebben er zeker toe geleid dat velen op hem neerkeken. Maar sinds zijn dood heeft het nieuws over zijn filantropie Hefner in een beter daglicht gesteld.

Na enkele van deze leeftijdsverschillen te hebben opgemerkt, hoeven Leo's fans zich misschien niet al te veel zorgen te maken.

Aanbevolen: