De waarheid over het vermogen van de dochter van Gordon Ramsay, Tilly

Inhoudsopgave:

De waarheid over het vermogen van de dochter van Gordon Ramsay, Tilly
De waarheid over het vermogen van de dochter van Gordon Ramsay, Tilly
Anonim

Van alle kinderen van Gordon Ramsay is het zeker zijn jongste dochter, Matilda 'Tilly' Ramsay, die in zijn voetsporen lijkt te treden (hoewel het ook vermeldenswaard is dat zijn jongste kind Oscar de kunst van het het organiseren van de kruidenlade). Door de jaren heen heeft Tilly duidelijk gemaakt dat ze ook een aantal indrukwekkende keukenvaardigheden heeft. Tegelijkertijd is ze ook een natuurtalent in het zijn van een beroemdheid.

Sterker nog, ze is al vanaf jonge leeftijd speels te zien in de shows van haar vader The F Word, MasterChef Junior en Hell's Kitchen. Tilly's verscheen zelfs op The Late Late Show met James Corden met Gordon. Tegelijkertijd speelde ze ook een aantal jaren in haar eigen BBC-serie, Matilda and the Ramsay Bunch.

Tegenwoordig is Tilly volwassen en drukker dan ooit. En zullen de projecten die ze heeft geboekt, je niet anders dan je afvragen hoeveel ze tot nu toe voor zichzelf heeft gemaakt.

Tilly Ramsay heeft het druk gehad sinds haar BBC-show eindigde

De meeste kinderen van Gordon zijn de afgelopen jaren misschien uit de schijnwerpers gebleven. Maar niet Tilly. Onlangs verscheen Gordons jongste dochter zelfs in de ITV-serie Gordon, Gino and Fred: Road Trip.

En terwijl ze nog steeds tv-optredens maakt, blijkt ook dat Tilly het de laatste tijd behoorlijk druk heeft gehad met haar studie. Ze zou een universitaire studie psychologie volgen. Tilly is zelfs doorgegaan met haar schoolwerk terwijl ze deelnam aan het huidige seizoen van Strictly Come Dancing.

"Ik heb echt zoveel respect voor haar dat ze met beide jongleert", vertelde haar danspartner, Nikita Kuzmin, aan Hello!. “Ze vertelt me altijd van tevoren wanneer ze colleges heeft, om er zeker van te zijn dat ze een pauze heeft. Dan is ze na haar lezing meteen terug om verder te trainen. Daar ben ik trots op, het is ongelooflijk.”

Hier is de nettowaarde van Tilly Ramsay vandaag

Op dit moment geven schattingen aan dat Tilly nu tussen de $ 1 en $ 5 miljoen waard is. Dat komt waarschijnlijk door haar tv-optredens door de jaren heen, om nog maar te zwijgen van haar eigen BBC-serie. Tegelijkertijd is het ook waarschijnlijk dat de jonge beroemdheid rijkelijk wordt betaald voor haar deelname aan Strictly Come Dancing.

Volgens rapporten krijgen celebrity-deelnemers een standaardvergoeding van £ 25.000 (ongeveer $ 33. 580) betaald zodra ze ermee instemmen om de show te doen. Ondertussen ontvangen deelnemers die na een maand in de show blijven ook £ 40.000 (naar schatting $ 53. 715).

Ze ontvangen ook £ 60.000 (ongeveer $ 80, 610) als ze de kwartfinales halen en £ 75.000 (ongeveer $ 100, 745) als ze doorgaan naar de finale. Uiteindelijk ontvangt de winnaar ook £100.000 (ongeveer $134.000).

Tot nu toe is Tilly in de competitie gebleven (ze werd onlangs gered van uitschakeling). Fans geloven ook dat de jonge tv-persoonlijkheid doorgaat naar de finale. Mocht dat gebeuren, dan wordt er zeker van Tilly verwacht dat ze een enorm fortuin zal verdienen met de show, waardoor ze haar vermogen verder zal verhogen.

Tegelijkertijd was Tilly ook te zien in de documentaireserie Strictly Come Dancing: It Takes Two. Ondertussen is de jonge Ramsay ook deelnemer aan het huidige seizoen van Celebrity MasterChef Australia. Het is onduidelijk hoeveel Tilly verdient aan haar deelname aan de show. Aangezien haar vader echter grotendeels achter de wereldwijde franchise staat, is het veilig om te zeggen dat ze een aanzienlijke vergoeding verdient.

Velen geloofden dat Tilly Ramsay ook binnenkort fortuin gaat maken

Nu Tilly's populariteit toeneemt, geloven experts ook dat het sterretje snel genoeg haar grootste betaaldag zal binnenhalen. Om te beginnen is ze een behoorlijke sociale media-sensatie, ze heeft er al 1.2 miljoen volgers op Instagram, dankzij haar talloze leuke posts (waaronder een waarin ze haar beroemde vader genadeloos in de maling neemt).

Tegelijkertijd hebben Tilly's video's op TikTok maar liefst 73,3 miljoen views bereikt. Daarom wordt aangenomen dat ze meer dan $ 37.000 per post in rekening kan brengen. Sommigen hebben ook gezegd dat Tilly alleen al op TikTok gemakkelijk ongeveer $ 285.000 kan verdienen.

Bovendien wordt ook aangenomen dat Tilly's exposure in Strictly Come Dancing zal leiden tot nog meer televisiemogelijkheden. "Haar populariteit op Strikt toont veelbelovende tekenen voor de 19-jarige, er zullen tv-managers in het hele land zijn die haar in de nabije toekomst willen inschrijven voor meer shows - kijk uit Gordon!" Armarni Lane van creatief bureau Rise at Seven vertelde Daily Star.

Onlangs kreeg Tilly ook meer aanhang nadat ze LBC-presentator Steve Allen had gebeld nadat hij haar 'een mollig ding' noemde.

Sommigen geloven dat Tilly in een perfecte positie verkeert om haar eigen zelfhulpboek te schrijven en te publiceren."We verwachten dat Tilly een boekdeal tekent, en waarschijnlijk een boek over het vertrouwen van het lichaam zal uitbrengen wanneer haar tijd op Strictly Come Dancing ten einde loopt", vertelde PR-expert Andy Barr aan Metro. Hij gelooft ook dat Tilly gemakkelijk een succesvolle kledinglijn kan lanceren als ze dat wil.

Aanbevolen: