De waarheid over het vermogen van J.R. Ramirez sinds hij Jared speelde in het 'Manifest' van Netflix

Inhoudsopgave:

De waarheid over het vermogen van J.R. Ramirez sinds hij Jared speelde in het 'Manifest' van Netflix
De waarheid over het vermogen van J.R. Ramirez sinds hij Jared speelde in het 'Manifest' van Netflix
Anonim

Tegenwoordig is J. R. Ramirez vooral bekend van zijn rol als rechercheur Jared Vasquez in het bovennatuurlijke drama Manifest. Dat gezegd hebbende, is het vermeldenswaard dat Ramirez al acteerde lang voordat hij in de show werd gecast.

In feite kwam zijn doorbraakrol jaren voordat Manifest kwam. Wat meer is, net als zijn co-ster Josh Dallas, was de acteur ook al een behoorlijke Netflix-ster, zelfs voordat Manifest begon met uitzenden met de streaminggigant.

Voor nu lijkt het er echter op dat Ramirez zich alleen op Manifest richt. Dat gezegd hebbende, lijkt het erop dat al zijn harde werk in het verleden goed heeft uitgepakt voor de acteur.

Hoewel hij misschien niet het hoogste vermogen heeft, is het zeker meer dan serieus. En aangezien Ramirez uit een bescheiden begin kwam, is dit een hele prestatie.

J. R. Ramirez kwam uit een immigrantenfamilie

Ramirez en zijn ouders kwamen vanuit Cuba naar de Verenigde Staten toen hij nog maar drie maanden oud was.

"Mijn ouders waren in staat om hun families te verlaten en me hier te brengen en de gevaren van dat alles, om me de vrijheid te geven om te doen wat ik wil of nodig heb met mijn leven", vertelde de acteur aan NBC Nieuws.

En net als andere immigrantengezinnen hadden de ouders van Ramirez verwacht dat hun zoon een relatief stabielere carrière zou nastreven. Sterker nog, ze waren ervan overtuigd dat Ramirez medicijnen zou gaan studeren. "Het was de droom van mijn moeder dat ik chirurg zou worden", onthulde hij.

Wat Ramirez zelf betreft, hij wilde eigenlijk nooit dokter worden, dus ging hij aanvankelijk naar de business school. Maar zelfs toen wist hij dat hij wilde acteren en kreeg hij een paar kleine commerciële en modellenjobs.

Uiteindelijk besloot Ramirez dat hij naar Los Angeles zou verhuizen om te zien of hij meer banen kon boeken. Aanvankelijk was het ongelooflijk moeilijk. "Het is een hele uitdaging om veel nee's [sic] en afwijzingen te krijgen", herinnert de acteur zich.

“Je moet echt houden van wat je doet om in dit vak te werken, en dat heb ik veel aan mijn ouders te danken.”

En hoewel zijn ouders niet van plan waren dat hun zoon acteur zou worden, steunden ze hem toch.

“Ze hielpen me om mezelf te onderhouden in het begin van mijn carrière in Los Angeles toen het moeilijk was, en ik mijn huur niet kon betalen en een miljoen lessen volgde en theater deed”, zei de acteur.

“Ze waren er de hele weg, dus ik ben ze alles verschuldigd wat ik heb.”

J. R. Ramirez boekte uiteindelijk verschillende tv-rollen

Al snel begon Ramirez banen te boeken. Om te beginnen werd hij gecast als CTU-agent in het veelgeprezen drama 24. Niet lang daarna landde hij de rol van Diego Hernandez in Tyler Perry's House of Payne. Tegelijkertijd scoorde de acteur later gastrollen in shows als 90210, Rosewood en Emily Owens M. D.

Op een gegeven moment werd Ramirez gecast in de op DC Comics gebaseerde show Arrow als Ted 'Wildcat' Grant. Het bleek dat de acteur in het begin geen idee had dat hij dit personage zou spelen, want dat is hem niet verteld tijdens audities.

“Ik ben de naam van de man vergeten, maar het was een heel ander personage. Hij was gewoon deze bokser die Laurel [Katie Cassidy] traint en had dit seizoen een leuke kleine boog in de verhaallijn, "vertelde hij aan Collider.

"Maar toen ik het eenmaal had, kreeg ik een telefoontje van iedereen bij Arrow, die me uitlegde dat de man Ted, Grant, ook bekend als Wildcat, heet en dat hij een grote superheld is."

Rond dezelfde tijd speelde Ramirez ook in de Starz-serie Power als Julio. Helaas sterft zijn personage tijdens het vierde seizoen. Ramirez vond het echter prima.

“Toen ik het voor het eerst zag, was het absoluut bitterzoet, maar ik kon niet gelukkiger zijn met het feit dat ik gewoon een kogel in mijn achterhoofd had kunnen krijgen, en in plaats daarvan schreven ze een prachtige, bewegende scène, vertelde de acteur aan Entertainment Weekly.

Later betrad Ramirez een andere superheldenwereld nadat hij was gecast in de Marvel-serie Jessica Jones voor Netflix.

In de show speelde de acteur Jessica's [Krysten Ritter] buurman en bouwde hij super. Dit is ook de eerste keer dat Ramirez met de streaminggigant werkte, wat hij "verfrissend" vond.

"Ik denk dat een van de grootste verschillen in het werken voor een bedrijf als Netflix is dat al onze inhoud in één keer wordt vrijgegeven", vertelde de acteur aan Daily Bloid.

"Ik ben gewend aan die ene aflevering per week, dus dit was verfrissend en zenuwslopend tegelijk voor mij!" En hoewel Oscar nog leefde toen fans hem voor het laatst zagen, is het onduidelijk of het personage ooit in de toekomst in de MCU zal worden geïntroduceerd.

Hier is de nettowaarde van J. R. Ramirez vandaag

Volgens recente schattingen staat het vermogen van Ramirez vandaag op ongeveer $ 1 miljoen. Hoewel het onduidelijk is hoeveel de acteur voor al zijn rollen is betaald, krijgt hij waarschijnlijk aanzienlijk meer betaald voor zijn werk in het komende seizoen van Manifest.

Na het besluit van Netflix om het laatste hoofdstuk van de serie te produceren, voerde het onderhandelingen met Ramirez en zijn mede-hoofdcastleden nadat hun opties vorig jaar afliepen.

Voorlopig heeft Netflix de releasedatum van het vierde en laatste seizoen van Manifest nog niet bekend gemaakt. Volgens rapporten kunnen de nieuwe afleveringen ergens eind 2022 uitkomen.

Aanbevolen: