Wat is er echt gebeurd tussen de zoon van Jon Bon Jovi en Millie Bobby Brown?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen de zoon van Jon Bon Jovi en Millie Bobby Brown?
Wat is er echt gebeurd tussen de zoon van Jon Bon Jovi en Millie Bobby Brown?
Anonim

Millie Bobby Brown is niet je gewone 17-jarige. Nog een paar maanden voordat ze officieel volwassen mag worden genoemd, heeft de Engelse acteur en model al zoveel bereikt in haar persoonlijke en professionele leven. Fans kennen haar goed vanwege haar twee grootste rollen: als de titulaire Enola Holmes in de Netflix-film van Jack Thorne, en het personage Eleven in het sci-fi horrordrama Stranger Things.

Brown is ook verschenen in tv-shows zoals NCIS, Modern Family en Grey's Anatomy, evenals in de film Godzilla v. Kong. Buiten het scherm werd ze de jongste persoon in de geschiedenis die in mei 2019 werd gekozen als UNICEF Goodwill Ambassador en stond ze al op een Time 1oo-lijst van 's werelds meest invloedrijke mensen.

Ondanks al deze prestaties is Brown nog maar een tiener, en haar fans zijn net zo geïnteresseerd in het volgen van haar persoonlijke liefdesleven als al die andere facetten. Ze is momenteel betrokken bij Jake Bongiovi, in een liefdesverhaal dat misschien al een korte film zou kunnen maken.

Duidelijkste indicatie van hun status

Geruchten gaan al maanden rond dat de twee tieners samen zijn, zij het zonder officiële bevestiging. Dit moet nog komen - in de vorm van een citaat of een interview - maar de duidelijkste indicatie van hun status kwam een paar weken geleden op de Instagram-pagina van de actrice.

Sinds begin 2021 zijn de twee vaak samen gespot en verschenen ze zelfs af en toe op elkaars social media platforms. Een van die cameo's was helemaal terug in juni toen hij een selfie van hem en Brown maakte achter in een auto terwijl ze kusjes naar de camera blazen. Hij plaatste het vervolgens op zijn Instagram-pagina, waar zijn beau in de reacties verscheen met een pittig 'BFF' vergezeld van een eenhoorn-emoji.

Op 1 november plaatste ze een nogal wazige foto waarop ze heel close en persoonlijk was met een man in een van de 33 capsules van de London Eye. Stranger Things-fans waren als eerste ter plaatse en wilden bevestigen of de onherkenbare kerel misschien wel haar co-ster in de show was, de Canadees-Amerikaanse acteur Noah Schnapp.

Vlaag van geschreeuw naar elkaar

Het bleek dat het in feite Bongiovi was, en de post begon een reeks opeenvolgende shout-outs naar elkaar op het sociale-mediaplatform. Het maakte ook een einde aan veel andere geruchten die Brown in verband brachten met andere jongens. Afgezien van de oproepen voor haar om samen te komen met Schnapp, was Brown ook in verband gebracht met Finn Wolfhard, een andere van haar collega's van Stranger Things.

www.instagram.com/p/CVvJRiLM_jK/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6b542e5a-e0f4-4eb7-a507-23bf23373084

Op een meer controversiële toon was de beroemde TikToker-jager Ecimovic, die in de volksmond 'Echo' wordt genoemd, erin geslaagd een hechte relatie met Brown op te bouwen. In een livestream op zijn Instagram gaf hij echter toe dat hij haar verzorgde voor zijn eigen seksuele doeleinden.

Toen zijn volgelingen zijn gedrag begonnen te veroordelen, sprong Echo in de verdediging en zei: "Ik heb niets om me voor te verontschuldigen, dus maak dat duidelijk. Ik heb geen dingen om me voor te verontschuldigen. Jullie kennen geen helemaal maar één ding." Dit debacle betekende het einde van hun relatie, toen het juridische team van Brown aankondigde dat ze maatregelen tegen hem zouden nemen. Het weergalmde ook een soortgelijk, zij het iets minder controversieel verhaal met rapper Drake.

Met discretie en volwassenheid behandeld

Jacob 'Jake' Hurley Bongiovi is de derde zoon van de beroemde rockster en acteur Jon Francis Bongiovi Jr., die professioneel bekend staat als Jon Bon Jovi. De 59-jarige is vader van een dochter, zijn eerstgeborene Stephanie Rose. Naast Jake heeft hij nog twee andere zonen: Jesse James Louis en Romeo Jon. Alle vier de kinderen delen één moeder: Dorothea Hurley.

Jon Bon Jovi met zijn familie, waaronder Jake Bongiovi
Jon Bon Jovi met zijn familie, waaronder Jake Bongiovi

De 19-jarige studeerde in 2020 af met zijn middelbareschooldiploma van The Pennington School in New Jersey. Kort daarna maakte hij op Instagram bekend dat hij was toegelaten tot de Syracuse University in New York. Nadat hij bij Pennington had gevoetbald, ging het gerucht dat hij ook voor het Syracuse-team had uitgeprobeerd.

Op Browns leeftijd is het prijzenswaardig hoe discretie en maturiteit ze met al het publieke onderzoek van haar persoonlijke leven is omgegaan. Ze neemt een vergelijkbare toon in haar relatie met roem, nu een onvermijdelijk onderdeel van haar werk. "Beroemdheid is niet echt iets waar ik naar leef", vertelde ze de Jakarta Post in 2019. Ik heb maar één baan - en dat is acteren. Het is niet om beroemd te zijn. Gelukkig en helaas komt roem samen met acteren, wat toevallig mijn favoriete ding in de wereld is."

Aanbevolen: