Wat is er echt gebeurd tussen de zoon van Will Smith en Phoebe Dynevor?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen de zoon van Will Smith en Phoebe Dynevor?
Wat is er echt gebeurd tussen de zoon van Will Smith en Phoebe Dynevor?
Anonim

Terwijl de hele wereld zoemt over Pete Davidson en Kim Kardashian die hun fans eindelijk schijnbaar laten weten dat ze officieel aan het daten zijn, lijkt het erop dat Bridgerton's Phoebe Dynevor Lady Whistledown een aantal nieuwe geruchten geeft om voor haar volgende op te schrijven kwestie. De sterren kwamen massaal naar buiten voor het jaarlijkse diner van Louis Vuitton in november 2021 in Nobu Malibu met iedereen van Ava DuVernay tot Emma Roberts tot Victoria Pedretti en zelfs HoYeon Jung van Squid Game, die ook met Phoebe optrad.

Foto's van binnenuit het met sterren bezaaide evenement toonden Emma Chamberlain, Chloë Grace Moretz en Jaden Smith die plezier hadden in oogverblindende ensembles. Ondertussen werden sterren als Sarah Paulson en Jurnee Smollett samen schattig en gezellig op foto's. Hoewel het feest zelf een fantastische tijd leek, is het feit dat Phoebe is vertrokken met een bepaald iemand die mogelijk nieuwe romantiekgeruchten doet ontstaan. Dit is wat er echt is gebeurd tussen de zoon van Will Smith en Phoebe Dynevor.

De waarheid over de romantische geruchten van Phoebe Dynevor met de zoon van Will Smith, Jaden

Phoebe wordt verondersteld vrijgezel te zijn na haar laatste relatie, een wervelende romance van zes maanden met niemand minder dan Pete Davidson, eindigde in augustus 2021. Destijds vertelde een insider aan The Sun dat "hun vrienden "Ik denk dat ze een geweldig stel zijn, maar de afstand heeft het totaal onwerkbaar gemaakt. Ze hadden plezier en zullen hecht blijven, maar tenzij er iets drastisch verandert, zal hun relatie niet herstellen." Hun relatie is duidelijk niet hersteld sinds Pete elkaar ontmoette en met Kim begon te daten kort nadat ze begin oktober SNL presenteerde.

Hun niet-zo-geruchten relatie houdt Phoebe echter niet tegen toen ze werd gefotografeerd terwijl ze samen met Jaden Smith het Louis Vuitton-etentje verliet, en iedereen vraagt zich af wat er precies tussen hen aan de hand is. Hoewel fans niet zeker weten wat er met Phoebe en Jaden aan de hand is, draait de geruchtenmolen dat het paar, dat vergelijkbare outfits droeg, beide uit de collectie van de beroemde ontwerper, aan de vooravond van een gloednieuw zou kunnen staan. romantiek.

Phoebe Dynevor en Jaden Smith zouden een super stijlvol koppel vormen

Voordat ze conclusies trekken, kunnen ze nieuwe vrienden zijn. Maar veel fans kunnen het niet helpen, maar vragen zich af of er iets meer kan brouwen tussen Jaden en Phoebe. Vanaf nu is de hernieuwde vriendschap iets waar mensen alleen maar een hypothese over kunnen stellen, of ze nu gewoon vrienden zijn of dat er iets meer tussen hen is.

Hoe dan ook, sommige fans denken dat ze eruitzien alsof ze een super stijlvol stel zouden zijn als er iets aan de hand is. Het kan niet worden ontkend hoe goed hun outfits elkaar tijdens het evenement aanvulden. In de tussentijd zullen fans moeten afwachten of ze de geruchten over romantiek bevestigen of ontkennen.

Waarom verlaat Regé-Jean Page 'Bridgerton'?

Netflix-hit Regency-drama Bridgerton kreeg maar liefst 12 nominaties voor de Primetime Emmy Awards in 2021, maar helaas haalde slechts één van de leidende sterren van de serie de cut. Regé-Jean Page, die Duke of Hastings Simon Basset speelt (of liever speelt), is een van de zes mannelijke hoofdrolspelers die meededen in de categorie Drama, hoewel hij niet terug zal komen voor seizoen 2.

In april 2021 bevestigde Netflix wat fans van de originele Julia Quinn-romans, waarop de serie is gebaseerd, al vermoedden. De verhaallijn van het personage van Regé-Jean komt in het eerste boek tot een einde. En dus ook in zijn eerste seizoen. De acteur nam afscheid van de show met een oprechte Instagram-post met de tekst: "De rit van je leven. Het was een absoluut genoegen en een voorrecht om uw hertog te zijn. Deelnemen aan deze familie - niet alleen op het scherm, maar ook buiten het scherm. Onze ongelooflijk creatieve en genereuze cast, crew, uitstekende fans - het is allemaal meer dan ik me had kunnen voorstellen. De liefde is echt en zal alleen maar groeien."

Fans hoeven niet medelijden te hebben met Regé-Jean, want hij maakte het beste van hem in de serie en werd een doorbraakster van de ene op de andere dag en nu een begrip. De ster doet het zo goed dat hij in februari 2021 zelfs SNL presenteerde.

2021 Emmy-nominaties teleurgestelde 'Bridgerton'-fans

Fans verwachtten dezelfde erkenning die Regé-Jean kreeg voor Phoebe Dynevor. De filmcarrière van de acteur kwam net in een hogere versnelling, want hij zal de hoofdrol spelen in de aanstaande Russo Brothers' Netflix-film The Grey Man met een met sterren bezaaide cast met Ryan Gosling en Ana de Armas (om er maar een paar te noemen). Daarnaast zal Regé-Jean ook een hoofdrol spelen in de film Dungeons & Dragons naast Chris Pine en Michelle Rodriguez, die gepland staat voor een release in 2033.

Wat betreft de Emmy-nominaties, hoewel Bridgerton-fans extatisch waren om te zien dat Regé-Jean werd erkend voor zijn talent en harde werk aan de serie, was het een bitterzoet feest toen Phoebe Dynevor, die zijn liefdesbelang Daphne Bridgerton portretteerde, werd niet genoemd tijdens de aankondiging. Hopelijk zullen in de toekomst meer critici haar talent waarderen.

Aanbevolen: