Wat is er gebeurd met de dochter van Bon Jovi, Stephanie Rose, na haar tragische ongeval

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de dochter van Bon Jovi, Stephanie Rose, na haar tragische ongeval
Wat is er gebeurd met de dochter van Bon Jovi, Stephanie Rose, na haar tragische ongeval
Anonim

Jon Bon Jovi's kinderen zijn bijna net zo beroemd als hij tegenwoordig is. Zijn zoon is immers betrokken bij Netflix' grootste ster, Millie Bobby Brown. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de Bon Jovi-frontman nog steeds geen nieuws maakt. Hij maakte zelfs veel nieuws in 2020, vooral toen hij zijn landhuis verkocht voor maar liefst $ 20 miljoen terwijl hij tegelijkertijd het grootste deel van zijn dagen in zijn gaarkeuken doorbracht met afwassen en het voeden van de behoeftigen tijdens het ergste van de pandemie. Ja, de rockster is een behoorlijk fatsoenlijke man, daar bestaat geen twijfel over. En dat is vooral indrukwekkend als hij gewoon een ongelooflijk weelderige levensstijl zou kunnen leiden. Hij is een van de rijkste rocksterren aller tijden. Maar het hart van de man komt duidelijk voort uit een behoorlijke turbulentie in zijn leven. Ten eerste moest hij een vader zijn voor zijn dochter in een aantal echt uitdagende tijden.

Het lijdt geen twijfel dat Jon Bon Jovi's dochter, Stephanie Rose Bongiovi, een gecharmeerd leven heeft gehad. Maar ze heeft wel een trauma meegemaakt dat haar leven voor altijd heeft veranderd. Terwijl elk van Jon's vier kinderen hun eigen ervaringen hebben meegemaakt, is die van Stephanie verreweg het meest triggerend. Dit is wat er gebeurde en hoe het de legendarische "Dead Or Alive"-zanger beïnvloedde.

Het vreselijke dat Stephanie Rose Bongiovi is overkomen

Hoewel haar vader tijdens zijn leven als rockster met drugs en alcohol heeft geëxperimenteerd, lijdt het geen twijfel dat hij niet hetzelfde wilde voor zijn dochter. Maar volgens Rock Celebrities kwam Stephanie er tijdens haar studententijd hard aan. En dit resulteerde in een echt traumatische gebeurtenis die haar leven veranderde. In 2012 werd Stephanie Rose gevonden in haar slaapzaal aan het Hamilton College na een overdosis heroïne. Ze werd ook gearresteerd voor het bezit van de zeer verslavende en gevaarlijke drug, samen met een andere vriend, Ian. Stephanie was toen eerstejaarsstudent.

Stephanie's overdosis was echter zo erg dat ze rechtstreeks naar het ziekenhuis werd gestuurd. In feite reageerde ze een tijdje niet. Toen ze wakker werd, belde ze haar vader en vertelde ze wat er was gebeurd. Natuurlijk, zoals elke vader zou zijn, was Jon diepbedroefd en vreselijk bezorgd.

"Het was mijn slechtste moment als vader", vertelde Jon aan Metro na het incident. "Het eerste wat ze zei was: 'Ik ben in orde', maar toen zei ze dat dit is wat er gebeurde. Je wordt wakker, je schudt het uit en doet je schoenen aan en zegt oké, ik ben op weg naar huis."

Na haar herstel in het ziekenhuis werd Stephanie Rose gearresteerd wegens bezit. Ze werd niet alleen beschuldigd van het hebben van heroïne, maar de politie vond ook wiet (wat destijds illegaal was) en een heleboel drugsparafernalia. Kortom, het was niet iets dat ze een eenmalig iets konden noemen. Ze had genoeg om te zeggen dat ze al een tijdje een bepaalde levensstijl heeft.

Zowel Stephanie als haar vriend werden echter vrijgelaten onder de "barmhartige Samaritaan"-wet en leefden de rest van hun leven. Dit traumatische moment heeft echter zowel haar familie als Stephanie zelf diep geraakt.

Stephanie's leven na het verschrikkelijke incident

Zowel de moeder van Jon als Stephanie, Dorothea, wilden dat de pers hun dochter zoveel mogelijk ruimte zou geven. Maar ze wilden haar ook niet te veel te schande maken. Dit komt omdat, zoals Jon zei in een interview in 2016, dit soort dingen met veel gezinnen gebeurt. In plaats van mensen ervoor te schamen, zou het een kans moeten zijn om te leren. En dit is precies wat er gebeurde na het incident. Hoewel het een fysiek effect op haar lichaam had, werd Stephanie uiteindelijk schoon en raakte het spul niet meer aan. Dit weerspiegelt de opmerkingen die Jon in 2012 maakte.

"Ze is goed. Ze komt er doorheen. Ze is gezond,' zei Jon tegen de pers vlak nadat het incident plaatsvond. 'Het grootste geschenk dat ik heb, is dat ik haar heb. We komen hier doorheen. Het was een schok voor iedereen en hopelijk leren we van deze levenslessen. Het was niet wat je in de films ziet. Het is een pilvorm waar deze kinderen toegang toe hebben. Het was de eerste en hopelijk de laatste keer."

Stephanie Rose heeft inderdaad haar leven op de rails gekregen door verschillende stages te lopen in de entertainmentwereld nadat ze clean was geworden. Na haar afstuderen aan de liberale kunstacademie, stond ze model voor de modeshow van Nikki Lund, trad ze op met haar vader op het podium en werkt ze nu als freelance productie-assistent, volgens haar LinkedIn-profiel.

Hoewel deze gebeurtenis ongetwijfeld een korte termijn negatieve invloed op haar leven had, lijkt het alsof het een van de grootste veranderingen was in Stephanie Rose Bongiovi's tijd op aarde tot nu toe.

Aanbevolen: