Wat doen de kinderen van Jon Bon Jovi voor de kost?

Inhoudsopgave:

Wat doen de kinderen van Jon Bon Jovi voor de kost?
Wat doen de kinderen van Jon Bon Jovi voor de kost?
Anonim

Kinderen zijn van een beroemdheid is natuurlijk moeilijk, maar gelukkig is de familie van Jon Bon Jovi erg liefdevol en ondersteunend, en zijn zijn vier kinderen zijn erin geslaagd om op te groeien in de schijnwerpers. Jon en zijn vrouw Dorothea Hurley hebben vier kinderen van 29, 27, 19/20 en 18 jaar oud, en de zes zijn erg hecht.

Terwijl de jongste twee nog hun weg vinden en uitzoeken wat ze met hun leven willen doen, werken de oudste broers en zussen al een tijdje aan hun eigen carrière. Dit is wat er aan de hand is in de levens van de Bon Jovi-kinderen.

6 Het huwelijk van Jon Bon Jovi en Dorothea Hurley

De meeste rocksterren staan erom bekend dat ze zich niet vestigen en intens maar vluchtig leven en liefhebben. Dit was echter niet het geval van Jon Bon Jovi. Hij is al bij Dorothea Hurley sinds ze nog maar tieners waren, en meer dan 40 jaar later is hun band net zo sterk als altijd. Het echtpaar heeft samen vier kinderen. Hun geheim, zeiden ze, is wederzijds respect, waardoor ze niet alleen van elkaar houden, maar ook van elkaar houden en dingen samen willen doen. Jon zei ook dat het zijn relatie met Dorothea was die hem hielp de gekte van roem te doorstaan.

"We werken er hard aan, maar we genieten van elkaar en we zijn nooit gevallen voor de attributen van wat beroemdheden kunnen doen", legt Jon uit. "We hebben dat door de jaren heen zien gebeuren met mensen die dicht bij ons stonden en mensen die we van ver kenden. Het is gewoon wat ik doe, het is niet wie ik ben. Ik schrijf liedjes. Ik ben toevallig heel goed in het uitvoeren ervan. Dat is het."

5 Stephanie Rose Bongiovi werkt in de media

Bon Jovi met zijn vrouw en dochter
Bon Jovi met zijn vrouw en dochter

Stephanie Rose Bongiovi is de oudste dochter van Jon en Dorothea. Ze is 29 jaar oud, maar ze heeft al een behoorlijk bewogen leven geleid, vol met zowel grote als slechte dingen. Toen ze op de universiteit zat, had ze te maken met drugsverslaving en stond ze op de rand van de dood na een overdosis. Gelukkig was dat haar wake-up call, en met hard werken en de liefde en steun van haar familie was ze in staat om haar leven te veranderen. Daarna liet ze de wereld zien wat een getalenteerd persoon ze is. Ze werd productie-assistent en werkte voor verschillende tv-shows, naast modellenwerk voor belangrijke modellijnen, waaronder 'White Trash Beautiful' van Richie Sambora en Nikki Lund. Ze is een zeer privépersoon, dus er is niet veel informatie over haar, maar ze lijkt het heel goed te doen.

4 Jesse Bongiovi is een zakenman

De tweede oudste, Jesse Bongiovi, volgde niet het pad van zijn vader in de kunst, maar Jon steunde hem toch. Hij runt een bedrijf genaamd Hampton Water Wine Co., een roséwijnmerk dat hij samen met zijn vader heeft opgericht. Het begon allemaal met Jesse en zijn vriend die Jon plaagden met het drinken van 'roze sap'.

"We hadden zoiets van 'kom op, je drinkt geen roze sap meer, je bent in The Hamptons, je drinkt Hampton-water'. Hij keek ons een beetje aan en zei: 'Hampton Water, dat is een grappig idee', " vertelde Jessie.

"Hij zei eigenlijk: "Jullie hebben geen baan, zoek het maar uit, als je serieus bent, breng me dan iets terug." En we meenden het, en we brachten de rest van ons laatste jaar door met het uittekenen van het plan, het ontwerpen van het etiket en het ontwerpen van de fles." Toen hij zag dat de jonge mannen echt hard aan het werk waren, hielp Jon hen graag bij hun onderneming, en Jesse bewees al snel dat hij een waardige zakenman was.

3 Jacob Hurley Bongiovi is een student

Jacob Hurley Bongiovi had de pech dat hij aan het begin van de pandemie begon aan de universiteit, dus hij kon niet zoveel van zijn eerste jaar genieten als hij zou hebben gehad als hij naar de campus had mogen gaan. Het was echter niet allemaal slecht. De familie Hurley-Bongiovi was blij om samen in quarantaine te gaan, en nu de lessen terug zijn, kan hij terugkeren naar de Syracuse University in New York. Hij is ook heel gelukkig verliefd op de geweldige Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown. De twee zijn nu ongeveer een jaar samen en hebben onlangs de British Academy Film Awards bijgewoond, waarmee ze hun Red Carpet-debuut maakten.

2 Romeo Jon Bongiovi

Romeo Jon Bongiovi is de jongste van de vier broers en zussen, en hij is onlangs 18 geworden. Er is niet veel informatie over hem online, maar opgroeien in zo'n creatief, getalenteerd, hardwerkend gezin, dat zal niet zal lang duren voordat hij zijn stempel drukt in de wereld op de manier die hij kiest.

Helaas werden zijn laatste middelbare schooljaren eerst in lockdown doorgebracht en daarna met een intense pandemie, maar hij had een sterk gezin en ondersteuningssysteem en kon hoe dan ook enigszins van die tijd genieten.

1 Hoe was de quarantaine in het Hurley-Bongiovi-huishouden?

Het is echt een bewijs van hun band als gezin dat, toen de pandemie begon, ze zes besloten om samen in quarantaine te gaan in de Hamptons. Ondanks dat de meeste kinderen volwassen waren en Romeo een tiener, waren ze blij om wat tijd samen te hebben. "Ik zei: 'We moeten de stad uit. We moeten alle kinderen terughalen'", legde Jon uit.

"Onze focus is altijd eerst familie geweest en ervoor zorgen dat het goed gaat met mensen," zei Dorothea. "We vinden elkaar leuk. We brachten veel tijd samen door, en het was meer dan we in vele jaren hebben doorgebracht, maar het was leuk."

Natuurlijk, zoals in elk gezin, werd het samenleven op een gegeven moment een beetje teveel, vooral voor de oudere kinderen, maar het is lief dat ze weten dat ze op elkaar kunnen rekenen in moeilijke tijden.

Aanbevolen: