Wat is er echt gebeurd met de controversiële zoon van Norman Reedus, Mingus?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd met de controversiële zoon van Norman Reedus, Mingus?
Wat is er echt gebeurd met de controversiële zoon van Norman Reedus, Mingus?
Anonim

Elke keer dat iemand de ouder van een kind wordt, zou hun leven enorm moeten veranderen. Als ouders kun je je kinderen immers alleen maar leren de beste mensen te zijn die ze kunnen zijn en hopen dat ze de juiste keuzes maken met hun leven. Als het gaat om beroemdheden die kinderen hebben, hebben ze iets anders om zich zorgen over te maken als het om hun kinderen gaat, aangezien de paparazzi hun kleintjes onder een oneerlijke microscoop zetten. Als gevolg van die aandacht is de wereld getrakteerd op een aantal geweldige momenten waarop de kinderen van beroemdheden de show van hen hebben gestolen.

In sommige gevallen hebben beroemdheden kinderen gekregen die hen zijn gaan overschaduwen in termen van roem. Helaas zijn er ook te veel voorbeelden geweest van momenten waarop een kind schijnbaar verpletterd werd door de bekendheid van zijn ouders. Helaas voor Norman Reedus raakte zijn oudste kind Mingus in het verleden verwikkeld in een enorme controverse. Sindsdien zijn de meeste fans van Norman de situatie uit het oog verloren, waardoor ze zich afvragen wat er sindsdien met Mingus is gebeurd.

Hoe Mingus Reedus zo controversieel werd

Op 21 september 2021 werd de politie van New York City opgeroepen voor het San Gennaro straatfestival in Manhattan na een incident waarbij Mingus Reedus betrokken was. Na met mensen ter plaatse te hebben gesproken, arresteerde de politie Mingus en werd hij uiteindelijk beschuldigd van mishandeling nadat een vrouw die Mingus niet eerder kende, beweerde dat hij haar in het gezicht had geslagen. Volgens wat die vrouw de politie vertelde, had ze een verbale confrontatie met Mingus op het straatfestival voordat hij gewelddadig werd en haar sloeg.

Nadat het nieuws dat Mingus Reedus werd beschuldigd van een misdaad de krantenkoppen haalde, werd de zoon van Norman Reedus meteen een controversieel figuur. Als reactie op de berichtgeving in de media over de situatie, sprak Mingus met de New York Daily News om zijn versie van de gebeurtenissen te vertellen.

Volgens wat Mingus Reedus de New York Daily News vertelde, was hij met vrienden op het straatfestival toen het bergafwaarts ging toen ze vijf vrouwen tegenkwamen. “We dachten er niets van, maar deze vijf meisjes volgden ons twee blokken lang, gooiden eten naar ons en schreeuwden. We zeiden dat ze ons met rust moesten laten, maar ze bleven volgen en dreigden mijn vriendin en haar vriend pijn te doen. Het was heel duidelijk dat deze meisjes onder invloed waren en op zoek waren naar ruzie.”

Zoals Mingus Reedus verder zei, werd het gewelddadig toen de vijf vrouwen achter hem aan gingen. "Deze meisjes zwermden om me heen, de een trok mijn haar van achteren, de ander gooide water in mijn gezicht." Volgens Mingus, toen de vijf vrouwen achter hem aan kwamen, wierp hij zijn arm uit om zichzelf te verdedigen en sloeg hij per ongeluk een van hen in het proces. “Tien seconden later kwam de politie erbij. De politie zag een van de meisjes gewond raken en weigerde naar de context te luisteren. Mijn bedoeling voor die dag was om me met mijn eigen zaken te bemoeien en eerlijke spelletjes te spelen.”

Toen hen werd gevraagd commentaar te geven op het incident, verklaarde de politie dat de vrouw die de aanklacht tegen Mingus Reedus indiende, naar een ziekenhuis was gebracht en werd behandeld voor een lichte verwonding. Nadat Mingus was aangeklaagd voor mishandeling, kreeg hij een kaartje voor het verschijnen op het bureau om zich op een later tijdstip voor de rechtbank op het incident te verantwoorden.

Wat gebeurde er met Mingus Reedus nadat hij werd beschuldigd van mishandeling?

Nadat de wereld hoorde dat er aanklachten tegen Mingus Reedus waren ingediend, verklaarde zijn advocaat Isabelle Kirschner dat de beschuldigingen tegen hem "ongegrond" waren. In het moderne criminele systeem pleiten veel mensen die hun onschuld volhouden echter schuldig aan lagere aanklachten om te voorkomen dat ze voor de rechter komen om verschillende mogelijke redenen. Met dat in gedachten zou het niemand moeten verbazen dat Mingus uiteindelijk die route is ingeslagen.

Uiteindelijk sloot Mingus Reedus een deal waarbij hij schuldig pleitte aan de minder belangrijke beschuldiging van wanordelijk gedrag. Toen het tijd was voor de veroordeling van Mingus, kreeg hij slechts de opdracht om vijf counselingsessies bij te wonen. Omdat Mingus een deal sloot, stond hij nooit terecht, dus niemand anders dan de betrokken partijen kan weten wat er werkelijk is gebeurd.

Hoewel er geen twijfel over bestaat dat Mingus Reedus controversieel is geworden na het incident en alle gevolgen, is het ook duidelijk dat zijn carrière niet op de helling is geraakt. Per slot van rekening liep Mingus in juni 2022 de catwalk op een catwalkshow van Versace, dertig jaar nadat zijn moeder hetzelfde deed. Voor degenen die het niet weten, Mingus' moeder is niet alleen de zoon van Norman Reddus, maar ook het supermodel Helena Christensen.

Aanbevolen: