Wat hebben beroemdheden gezegd over hun 'cheatma altijden'?

Inhoudsopgave:

Wat hebben beroemdheden gezegd over hun 'cheatma altijden'?
Wat hebben beroemdheden gezegd over hun 'cheatma altijden'?
Anonim

Beroemdheden voelen constant de druk om hun Hollywood-cijfers bij te houden. Shawn Mendes, bijvoorbeeld, doet veel werk om zijn lichaamsbouw te behouden. Door het leven in de schijnwerpers te leven, is het in principe onmogelijk om aan de publieke controle te ontsnappen. Met nieuwe soorten diëten, rages en producten om ze er slank uit te laten zien, moeten celebs meer toegewijd zijn aan het kijken naar wat ze eten dan de gemiddelde persoon.

Gezond eten is belangrijk, maar niemand kan ontkennen hoe goed het voelt om af en toe te genieten van onze schuldige genoegens. Iedereen heeft die ene favoriete goodie (of misschien drie) die aan die dromerige verlangens voldoet, en beroemde mensen zijn niet anders. Of het nu een Kardashian, een beroemde ex-worstelaar of een zanger is, er zijn bepaalde voedingsmiddelen die mensen gewoon niet kunnen weerstaan.

Deze negen beroemdheden hebben gedeeld wat hun cheat-ma altijden zouden zijn, en hier zijn enkele van de wildste dingen die ze over deze gerechten hebben gezegd.

9 Khloé Kardashian

Khloé maakt misschien deel uit van het Kardashiaanse rijk, maar ze heeft misschien meer gemeen met jou dan je denkt. In een Instagram-verhaalvideo die ze plaatste, deelde ze: "Mijn favoriete cheat-eten is pizza, ik kan geen nee zeggen. Hoe voel ik me goed als ik dit eet? Ik denk dat ik het gewoon eet en van het leven houd." Deze filosofie is iets waar we allemaal naar zouden moeten leven, eet het gewoon en hou van het leven.

8 Kim Kardashian

Kim K staat alom bekend om haar vorm, zo erg zelfs dat ze zelfs een bedrijf begon dat zich toelegde op shapewear. Maar net als iedereen vindt ze het leuk om af en toe te genieten van een heerlijke ma altijd. Dit is wat ze zegt over haar Chipotle-kom: Ik krijg het met alleen rijst, kip, guacamole en kaas. Dan haal ik altijd een cola light uit de fontein met VEEL ijs. Als ze er niet genoeg ijs in doen, sterf ik.”

7 Kourtney Kardashian

Kourt wijdde zich een tijdje aan het leven van de keto-levensstijl, maar liet nog steeds toe dat de zondagen werden gevuld met verrukkingen. Ze zei: Ik zou voor de kerk naar de boerenmarkt gaan en een matcha latte en chocoladecroissant halen bij Alfred's, en dan na de kerk ging ik naar Soho House voor hun buffet (all-you-can-eat wafels met boter en siroop).” Klinkt als een ontspannend weekend voor ons!

6 Chris Hemsworth

Afbeelding
Afbeelding

Een van de vele Chris's in Hollywood, Chris Hemsworth heeft een iconisch lichaam (hij is tenslotte een Asgardiaanse god). Terwijl Hemsworth zorgvuldig voor zijn lichaam zorgt door te letten op wat hij eet en traint, vertelde hij toen hij werd gekroond tot 'Sexiest Man Alive' dat hij 'pizza, hamburgers, bier en zoete dingen' gewoon niet kan weigeren.” Klinkt voor veel als Thor na Avengers: Infinity War. Maar eerlijk gezegd kunnen we het hem niet kwalijk nemen.

5 Katy Perry

Onze favoriete ‘California Girl’ Katy Perry is gek op een goede burger, maar niet zomaar een burger… In-N-Out Burger. Ze gaf snel toe: "… op zondag heb ik een cheat-dag waarop ik wild ga en In-N-Out Burger eet." Dat klinkt misschien niet slecht, maar haar liefde gaat zo diep dat ze vijf jaar geleden bij de Golden Globes opgewonden hamburgers binnensloop voor zichzelf en haar vrienden om van te genieten.

4 Anna Faris

Afbeelding
Afbeelding

Faris is echt een meisje van elk meisje. We zijn het helemaal eens met haar keuzes van verwennerij: Ik hou van een goede cheeseburger. Het is de perfecte voedselcombinatie. Ik hou van pizza. Ik hou van pasta's. Ik hou van geweldige kaas. Ik hou van alles met mayonaise. Cheesecake en ijs.” Anna bedekte echt al haar basissen met deze keuzes, van hartige koolhydraten tot zoete desserts.

3 Blake Lively

Blake-Lively-Savages
Blake-Lively-Savages

Levendige, de mooie actrice die niet ouder lijkt te worden, heeft misschien de sleutel tot het eeuwige leven ontgrendeld. Ze was op een dag aan het rommelen en ontdekte haar nieuwe favoriete cheat-ma altijd: "Ik krijg een van de Manly-burgers en een van de vier-chili-burgers [bij Umami Burger]. En dan snij je ze doormidden en maak je dan een burger." Mooi, getalenteerd en een culinair genie.

2 Chris Pratt

Chris Pratt in parken en recreatie
Chris Pratt in parken en recreatie

Pratt heeft een behoorlijke lichaamstransformatie ondergaan, gaande van 'Andy Dwyer' op Parks and Recreation tot 'Star-Lord' op Guardians of the Galaxy. Hoewel hij werkt om zijn heldenlichaam te behouden, deelde hij zijn geheim van een cheat-ma altijd: Ik geef mezelf een venster van drie uur en doe gewoon zoveel mogelijk schade… Meestal zal het iets heel zoets en koolhydraatrijks zijn: pannenkoeken, pizza, kaas… En natuurlijk whisky en wijn en bier en wodka. Het klinkt alsof Chris het door heeft.

1 Dwayne 'The Rock' Johnson

The Rock Aka Dwayne Johnson Via Instagram
The Rock Aka Dwayne Johnson Via Instagram

Eindelijk, de koning van alle cheat-ma altijden, The Rock. Als je het nu nog niet weet, heeft Johnson ontdekt hoe hij het beste van de goede dingen in het leven kan genieten en hij gaat hard. In een bericht op sociale media deelde hij: “Brownies, blondies, pindakaas, chocoladeschilfers en dubbele chocoladekoekjes. Met een dikke plak cheesecake chaser… Bedrieg jezelf niet, trakteer jezelf en geniet van je cheat-ma altijden mijn vrienden.' Woorden om naar te leven.

Aanbevolen: