Is Kanye West geliefd of overschat? Dit is wat deze beroemdheden over hem hebben gezegd

Inhoudsopgave:

Is Kanye West geliefd of overschat? Dit is wat deze beroemdheden over hem hebben gezegd
Is Kanye West geliefd of overschat? Dit is wat deze beroemdheden over hem hebben gezegd
Anonim

Kanye West, geboren in Atlanta en opgegroeid in Chicago, is een van de meest productieve muzikale artiesten van de 21e eeuw. Hij staat bekend om de charismatische manier waarop hij zijn liedjes (grotendeels) tot leven brengt en is zeer uitgesproken. Zijn woorden en daden hebben zelfs tot veel controverse geleid. Hij is erg bot geweest als het gaat om het uiten van meningen over beroemdheden die hij bewondert of niet leuk vindt. Aan de andere kant zijn andere celebs open over het wel of niet leuk vinden van hem.

Ondanks zelfvertrouwen dat grenst aan egomanie, laat hij soms zijn gevoelige kant zien, zoals toen zijn moeder tragisch overleed. Hij heeft zijn fans en haters, en beide groepen zijn even vocaal als het gaat om het delen van meningen over de iconische rapper.

Dus is Kanye West geliefd bij velen, of gewoon overschat? Dit is wat celebs te zeggen hebben over Yeezus.

12 Katy Perry blijft dicht bij Kanye

Katy Perry werkte samen met Kanye aan de hit "E. T.", en de twee zijn erin geslaagd een goede relatie te onderhouden. Ondanks dat het alweer een tijdje geleden is dat ze samenwerkten, zijn ze nog steeds hecht. Katy woonde samen met haar partner, Orlando Bloom, Kanye's Sunday Service bij. Wanneer de trouwdag van Katy en Orlando aanbreekt, verwachten we dat Kanye op de gastenlijst staat.

11 Matt Bellamy denkt dat Kanye egocentrisch is

Muse's Matt Bellamy lijkt een chill persoon die met iedereen kan opschieten, maar niet met Kanye - hij lijkt de enige uitzondering te zijn. Kanye was naar verluidt backstage tijdens de shows van Muse, maar niet om de juiste redenen.

Matt herinnerde zich dat Kanye de shirts van Muse-bands aan het bekijken was - dat leek zijn grootste interesse te zijn. De Engelse zanger prees lichtjes Kanye's album, Yeezus, maar voegde er vervolgens aan toe dat de nummers volgens NME over komen als "Me, me, me".

10 Justin Bieber gelooft dat hij innovatief is

Justin Bieber heeft Kanye altijd bewonderd omdat hij innovatief was… en een van de meest getalenteerde artiesten ooit. Toen er controverse uitbrak vanwege Kanye's opmerkingen over slavernij, kwam Justin tussenbeide om West te verdedigen. Zoals Justin wijselijk zei in een Instagram-verhaal, is het onze taak om van elkaar te houden - niet om het altijd met elkaar eens te zijn.

9 Kelly Clarkson kiest partij voor Taylor

Als er één persoon is die zich kan inleven in de snelle opkomst van Taylor, dan is het wel de eerste American Idol-winnaar, Kelly Clarkson. Er was veel te zeggen toen Kanye berucht de dankwoord van Taylor onderbrak tijdens de 2009 MTV Video Music Awards.

Kelly was terecht verontwaardigd toen dit gebeurde en schreef: "Wat is er met je gebeurd als kind? Ben je niet genoeg geknuffeld?", aldus The Spec. Als zoiets zou gebeuren toen ze American Idol won, dan zou het een harde herinnering voor haar zijn om mee om te gaan.

8 Brad Pitt is een enorme fan

Brad Pitt is al twee jaar te gast bij Kanye's West Sunday Services en hij heeft niets dan positieve dingen te zeggen over de rapper. Hij sprak met Entertainment Tonight terwijl hij zijn film, Ad Astra promootte, en bracht Kanye's zondagse dienst ter sprake. Brad prees het evenement en verklaarde dat de dienst een heerlijke ervaring was en een viering van het leven en de mensen.

7 Barack Obama was bot over zijn mening over Kanye

Voormalig president, Barack Obama, heeft de status van beroemdheid die blijft bestaan. Als de voormalige president iets te zeggen heeft over een beroemdheid, is dat belangrijk omdat mensen echt op zijn woorden letten.

Zoals met vele anderen, was Obama niet blij toen Kanye Taylor's grote moment onderbrak en hem een "jacka" noemde, volgens Rolling Stone. Toen Kanye zijn voornemen aankondigde om in 2020 president te worden, gaf Obama hem wat sarcastisch en ironisch advies, waarmee hij suggereerde dat het idee dat Kanye president zou worden gewoon gek was.

6 Chance The Rapper heeft het grootste respect voor hem

Chance the Rapper is ook een in Chicago opgegroeide rapper, net als Kanye. Nadat hij West's nummer "Through the Wire" had gehoord, werd hij enorm door hem geïnspireerd. Net als Justin Bieber verdedigt Chance de controversiële opmerkingen van Kanye en woont hij zelfs zijn zondagsdiensten bij. Gezien het feit dat Kanye een van de redenen was waarom Chance the Rapper een rapper wilde worden, is het niet moeilijk te begrijpen waarom hij door dik en dun aan zijn zijde zou blijven.

5 Will.i.am vindt de slavernij van Kanye onwetend

Kanye heeft een andere kijk op het verleden en zijn afkomst van Amerika, maar Will.i.am is het niet eens met het unieke perspectief van West. Hij was diepbedroefd toen hij hoorde dat Kanye geloofde dat slavernij een keuze was.

De Black Eyed Peas-leider gaf hier commentaar op tijdens Good Morning Britain, verwijzend naar zijn grootmoeder en wat ze doormaakte: "En als je een slaaf bent, ben je eigendom. Je kiest niet of je eigendom bent. Als je een slaaf bent, heb je geen onderwijs. Dat is geen keuze, dat is met geweld."

4 Jay-Z heeft een sterke band met Yeezus

Hoewel Jay-Z Kanye prees, had hij ook een ietwat gecompliceerde vriendschap met hem. Ze hebben verschillende meningen over veel dingen, maar hun bromance is nog steeds sterk. De twee werken al heel lang samen, zoals toen Kanye Jay-Z's album The Blueprint produceerde. En Kanye maakte een nummer genaamd "Big Brother", dat fungeert als een ontroerend eerbetoon aan Jay-Z.

De Brooklyn-rapper heeft bevestigd dat hun vriendschap ingewikkeld is, maar houdt hoe dan ook van hem als een broer.

3 Amber Rose voelde zich gebruikt door haar ex

Als iemand die ooit gelinkt was aan Kanye West, had Amber Rose uitgesproken over het feit dat haar relatie met hem niet bepaald een hiphop-sprookje was. Ze heeft Kanye een pestkop genoemd. Kanye ging zelfs zo ver dat ze haar zoon, verwekt door Wiz Khalifa, in een van hun vetes bracht.

Ze sloot hem af met een reeks tweets, waardoor Kanye een paar van zijn tweets over de vete verwijderde. Hij verwijderde de tweets over haar zoon. Dus, wat is de moraal van het verhaal? Breng nooit een familielid, laat staan een baby, mee in het verhitte drama.

2 Kim Kardashian is zijn grootste supporter

Aangezien Kim Kardashian getrouwd is met Kanye, is zij zijn grootste supporter na zijn overleden moeder, Donda. Kim blijft uiterst loyaal en ondersteunend. Ze bewondert haar man omdat hij erg openhartig is, ondanks wat andere mensen denken. Kim deelde met Cosmopolitan het feit dat ze gelooft dat Kanye een eenvoudige man is en gemakkelijk te plezieren. Kim en Kanye zijn echt synchroon.

1 Taylor Swift denkt dat hij dom is

Tot niemands verbazing was Taylors mening over Kanye voor altijd bezoedeld op die noodlottige avond toen ze een prijs won bij de 2009 MTV Video Music Awards. Ze noemde de rapper "two-faced", aldus USA Today, na een mislukte poging om opnieuw met hem te beginnen.

Het enige wat ze van Kanye wilde was dat hij haar als persoon zou respecteren, maar toen ze in 2015 de MTV Video Vanguard Award aan Kanye uitreikte, verkeek hij elke kans om op goede voet met haar te komen.

Aanbevolen: