Wat Lenny Kravitz en andere beroemdheden hebben gezegd over het werken met Jennifer Lopez

Inhoudsopgave:

Wat Lenny Kravitz en andere beroemdheden hebben gezegd over het werken met Jennifer Lopez
Wat Lenny Kravitz en andere beroemdheden hebben gezegd over het werken met Jennifer Lopez
Anonim

Jennifer Lopez is al heel lang actief. De zangeres " Let's Get Loud" heeft haar relevantie behouden, jaren nadat ze onze schermen sierde met haar over-the-top vertolking van Selena die J-Lo verschuldigd is het allemaal tot een stellaire arbeidsethos. Haar filosofie; harder werken dan alle anderen. “Ik denk dat we allemaal denken dat we harder werken dan alle anderen, maar ik zeg altijd tegen mijn kinderen dat ik niet alleen hard werk, maar harder werk dan alle anderen. Ik werk harder en harder, en harder.” Lopez vertelde Variety in een interview in 2019.

Fascinerend dan de geweldige werkethiek van Lopez zijn de met sterren bezaaide mensen met wie ze de eer heeft mogen werken, elk met hun eigen unieke ervaring met de "I'm Into You"-zangeres. Van Cardi B tot KekePalmer tot de " Let Love Rule" koning zelf, Lenny Kravitz, dit is wat beroemdheden hebben gezegd over het werken met Jenny from the Block.

10 Lenny Kravitz

Shotgun Wedding is een film die naar verwachting in de zomer van 2020 wordt uitgebracht, met Lopez, Lenny Kravitz, Josh Duhamel, Sonia Braga, Cheech Marin en Jennifer Coolidge. Nadat hij met Lopez aan de film had gewerkt, deelde Kravitz een foto van hem en Lopez, met als onderschrift: Jennifer, nadat we elkaar zoveel jaren kenden, zijn we eindelijk aan de slag gegaan en creatief samen geweest. Het was een ervaring die ik altijd zal koesteren. Liefde en respect.”

9 Cardi B

Cardi B speelde in de film Hustlers, samen met Lopez, Keke Palmer en Constance Wu. Op de vraag hoe het was, zei de 'Get Up 10'-zangeres dat ze nerveus was toen ze Lopez een lapdance gaf. Ik was erg nerveus, zoals Oh God, ik moet op J-Lo zitten, dit is gek, Oh Heer, ik ben hier niet klaar voor … Oh, mijn Heer, ik moet mijn v op hen wrijven !” Nou, het is Cardi B, en haar samenvatting van de ervaring is hilarisch.

8 Lili Reinhart

Reinhart werkte samen met Lopez aan haar film uit 2019, Hustlers. In de film speelde Reinhart de rol van Annabelle, de kalmste en naïeve 'hustler', die door haar ouders werd verstoten omdat ze haar vak afkeurden. Op de vraag hoe het was om met Lopez te werken, zei Reinhart: Ze leek heel erg op een mamabeer. Vanaf het begin kon je zien dat ze dit soort warme energie heeft, en ze is erg gevoelig. Ze wil contact met je opnemen. Het is heel lief.”

7 Keke Palmer

Palmer speelde, net als Reinhart, in Lopez's Hustlers, waar ze de rol speelde van Mercedes, een van Ramona's (Jennifer Lopez) protégées. Toen hij met Lopez werkte, vertelde Palmer aan Entertainment Tonight: Ik hou van Jennifer. Ik heb haar altijd bewonderd, ze is een inspiratie voor mij geweest. Ze heeft een gezin, maar ze heeft ook een enorme carrière, is veelzijdig en een geweldige artiest. Met haar samenwerken was iets wat ik altijd al wilde doen, en ik was blij dat ik dat met deze film deed.”

6 Vanessa Hudgens

In 2018 speelde Vanessa Hudgens samen met Lopez in Second Act. De film bevatte ook Leah Remini, Treat Williams en Milo Ventimiglia. In een interview met Good Morning America had Hudgens het volgende te zeggen over het werken met Lopez en Leah Remini: “Het is hysterisch. Ik hou zoveel van ze. Wat je in de film ziet, is wat ze in het echt zijn.” Bij de filmpremière ging Hudgens ook in op de arbeidsethos van Lopez en zei dat ze onder de indruk was van hoe hard Lopez werkte. “Ze is altijd in beweging, heeft altijd iets. Ze is echt inspirerend.”

5 Pitbull

Jennifer Lopez en Pitbull hebben samengewerkt aan tal van nummers, waaronder 'On The Floor' uit 2011, het 2014 FIFA World Cup-nummer, 'We Are One' en 'Live It Up'. In een interview met Access zei Pitbull het volgende over Lopez: “Altijd druk. Jennifer is Jennifer omdat ze ijverig, een harde werker en militant is. Ze gaat erover. En dat is wat ik zo leuk vind aan haar en zo veel respecteer.”

4 Rauw Alejandro

De Puerto Ricaanse zanger Rauw Alejandro werkte samen met Lopez aan zijn single 'Cambia El Paso'. Gevraagd door ET Canada hoe het was om met de superster te werken, zei Alejandro: “…de verliefdheid van de 99% van de mannen in de wereld, dus ik had geluk. Alles was zo organisch en natuurlijk.” Over wat hij van J-Lo nam, noemde Alejandro het vertrouwen van de zanger/acteur en voegde eraan toe dat ze wist wat ze aan het doen was.

3 Milo Ventimiglia

Ventimiglia speelde Lopez' liefdesbelang, Trey, in Second Act. Bij de première van de film onthulde de acteur hoe het was om met Lopez te werken. Het is geweldig. Het is alles wat je je ervan had voorgesteld. Ze is aardig en getalenteerd en opgewekt en alles is gewoon zo geweldig. Dus het was echt heel fijn om met haar samen te werken.” Ventimiglia zei.

2 Dan Bucatinsky

Dan Bucatinsky, bekend van zijn vertolking van James Novak in Shonda Rhimes' Scandal, een rol waarvoor hij een Primetime Emmy Award won in de categorie Beste Acteur, speelde de rol van Arthur in Second Act naast Lopez. Hij had het volgende te zeggen over het kijken naar Lopez aan het werk: Om te kijken naar het soort moeder dat ze is en het soort bedrijf dat ze runt en dan op de set te zijn en zo warm en aanwezig te zijn als ze is, voelt het alsof het mogelijk is.”

1 Leah Remini

Leah Remini en Lopez delen niet alleen een werkrelatie, maar staan ook bekend als vrienden voor de lange termijn. In Second Act speelde ze de rol van Joan. Remini was een van de eersten die in de film werd gecast, naast Hudgens en Bucatinsky. Over de houding van Lopez op het werk zei Remini dat Lopez een professional was en even geweldig.

Aanbevolen: