Wat beroemdheden hebben gezegd over '90 Day Fiancé

Inhoudsopgave:

Wat beroemdheden hebben gezegd over '90 Day Fiancé
Wat beroemdheden hebben gezegd over '90 Day Fiancé
Anonim

90 Day Fiancé heeft kijkers van alle leeftijden en nationaliteiten aangetrokken, en beroemdheden zijn niet immuun voor zijn charmes. Fans van reality-tv-shows vinden het altijd geweldig om beroemde mensen hun interesses te zien delen, dus elke keer dat ze hun interesse in de show delen, worden mensen gek.

De beroemdheden in deze lijst variëren van Seth Rogen tot Lady Gaga, ze hebben allemaal op verschillende manieren in de show geïnvesteerd. Sommigen van hen vinden het zelfs leuk om online met andere fans te communiceren en hun mening over de show te bespreken. Laten we eens kijken wie deze beroemdheden zijn en wat ze hebben gezegd over 90 Day Fiancé.

7 Chrissy Teigen en John Legend zijn enorme fans

In 2019 vroeg Chrissy Teigen fans op Twitter of ze 90 Day Fiancé moest gaan kijken, en zo ja, hoe ze eraan zou beginnen. Zoals te verwachten was, ontving ze verschillende reacties waarin ze de show prees en favoriete afleveringen en seizoenen aanbeveelde. Ze volgde het advies op en zij en John Legend begonnen samen naar de show te kijken. In de maanden die volgden, bracht ze haar volgers op de hoogte van haar en John's mening over de show. Ze raakte zelfs bevriend met Angela Deem, die echt tegen haar opkijkt en dol is op haar zelfzorgbedrijf.

"Hallo Chrissy, het is Angela! Nou, Yashar vertelt me dat je net je nieuwe bedrijf hebt gelanceerd en dat het gaat om alle schoonmaakproducten zonder de agressieve chemicaliën. Ik wil alleen maar gefeliciteerd Chrissy, "de 90 dagen verloofde ster gezegd. "Ik ben dol op schoonmaakproducten, maar zoals je al zei, de agressieve chemicaliën maken me echt dood. Omdat ik een roker ben en ze me echt vermoorden. Ik zou het spul graag zelf willen bekijken."

6 Lady Gaga vertelde Ellen DeGeneres hoeveel ze van '90 Day Fiancé' houdt

Het was een paar jaar geleden dat de fanbase van 90 dagen verloofde erachter kwam dat de geweldige Lady Gaga een van hen was. Ze was te gast bij The Ellen Show en deed het segment 'Burning Questions', waar haar werd gevraagd of ze de rest van haar leven maar één reality-tv-show hoefde te kijken, welke zou dat dan zijn? Haar antwoord was 90 dagen verloofde.

Ze werd ook gevraagd naar haar eerste verliefdheid op beroemdheden, van wie ze zei dat het acteur Adrien Brody was, en naar haar eerste kus.

5 Amy Schumer sprak om Debbie Johnson te verdedigen

Amy Schumer sprak haar liefde voor de show uit toen ze sprak om Debbie Johnson, de moeder van Colt Johnson, te verdedigen, die meedogenloos werd bekritiseerd vanwege haar kledingkeuzes voor de bruiloft van haar zoon. Slechts een paar kijkers leken er echter moeite mee te hebben, omdat Debbie met Colt door het gangpad liep en het paar leek er niets om te geven.

"Je zag er perfect uit. Luister niet naar deze haters, Deb!" zei Amy, haar steun delend. Debbie waardeerde het gebaar. "Dank je, Amy. Een veilig en gelukkig nieuwjaar voor jou en je familie. Neem veel rust, "antwoordde ze, want Amy was op dat moment zwanger.

4 Joe Jonas en Sophie Turner keken naar de show tijdens quarantaine

Tijdens de pandemie raakten nieuwe ouders Joe Jonas en Sophie Turner eraan gewend om samen naar 90 Day Fiancé te kijken, en zonder het te beseffen werden ze hardcore fans van de show. Toen ze klaar waren met de laatste aflevering die beschikbaar was in 2020, plaatsten ze een reeks Instagram-verhalen waarin ze het netwerk smeekten om alsjeblieft nog een aflevering uit te brengen.

"TLC, we hebben NU de nieuwe aflevering van 90 Day Fiancé nodig. We zitten in quarantaine en we hebben het nodig!" ze schreven, waardoor iedereen moest lachen. Sophie zei ook dat de show een van haar drie schuldige pleziertjes op reality-tv was. “Ik ben eigenlijk een van hen,” grapte ze.

3 Iggy Azalea wil als casting director werken voor '90 Day Fiancé'

mobile.twitter.com/iggyazalea/status/1265727421292015616

De rapper is een van de vele beroemdheden die emotioneel geïnvesteerd hebben in 90 Day Fiancé. Het is geen verrassing dat Iggy Azalea, die zelf geen onbekende is in drama, dol is op de met drama gevulde realityshow.

Iggy Azalea deelde haar liefde voor de show op Twitter, toen ze zei dat ze, als ze geen muzikant was, graag zou werken als casting director voor 90 Day Fiancé, gewoon om de inzendingen te zien die ze zou doen krijgen.

2 Seth Rogen tweet graag over '90 Day Fiancé'

Seth Rogen heeft veel plezier beleefd aan het tweeten over de show en het communiceren met fans over zijn favoriete deelnemers. Hij twitterde over 90 dagen verloofde in maart van dit jaar en schreef: "Zied werd regelrecht sexy", waarop Rebecca Parrot antwoordde: "Als zijn vrouw… ik ben het ermee eens." Een andere keer dat hij naar de show verwees was in 2020, toen Nevada nog bezig was met het tellen van de stemmen voor de presidentsverkiezingen: "Het komt allemaal neer op Colty en zijn moeder." Een andere celeb-fan, Chrissy Teigen, reageerde lachend op zijn tweet.

1 Aaron Carter was boos toen Larissa Dos Santos Lima werd ontslagen

Voormalig kindsterretje Aaron Carter maakt tegenwoordig geen muziek, maar hij vindt nog steeds manieren om bezig te blijven, zoals reality-tv kijken.is misschien een grote fan van de show, maar hij is niet altijd blij met de zakelijke kant ervan. Hij was vooral overstuur toen Larissa Dos Santos Lima werd ontslagen.

"Beste vrienden en volgers, ik wil een statement voor jullie maken, ik ben niet langer een castlid van de show 90 Day Fiancé", zei Larissa. "Vanwege mijn show met CamSoda werd ik de dag voordat ICE me arresteerde telefonisch ontheven van mijn contract met TLC. Ik zal doorgaan met het produceren van inhoud voor mijn officiële kanalen op Instagram, OnlyFans en YouTube. Bedankt voor je begrip, liefde en aandacht. Larissa Lima."

Aaron was woedend en twitterde dat ze haar onmogelijk kunnen ontslaan, terwijl het feit dat ze niet goed betaald werd door het netwerk, haar ertoe dreef andere inkomstenbronnen te zoeken.

Aanbevolen: