Dit is wat andere beroemdheden hebben gezegd over Madonna (goed en slecht)

Inhoudsopgave:

Dit is wat andere beroemdheden hebben gezegd over Madonna (goed en slecht)
Dit is wat andere beroemdheden hebben gezegd over Madonna (goed en slecht)
Anonim

Als het gaat om de wereld van popmuziek, is er maar één artiest die echt opv alt bij de Queen of Pop, en dat is niemand minder dan Madonna. De zangeres debuteerde in 1983 voor het eerst met haar titelloze album en werd meteen een sensatie. Na het verleggen van grenzen en het opnieuw uitvinden van popmuziek, heeft Madonna ongetwijfeld de industrie getransformeerd tot wat het nu is.

Ondanks het breken van records en het schokken van de wereld met haar bizarre kostuums, muziekvideo's en songteksten, heeft Madonna niet alleen een revolutie teweeggebracht in de muziek, maar ze is er ook in geslaagd om een reputatie op te bouwen als een echte diva. Hoewel ze zeker het recht heeft om op te scheppen vanwege haar legendarische carrière, zijn veel mensen geen fans van de zangeres vanwege haar gigantische ego.

Of het nu constant te laat is, onbeleefd of schaduw werpen, veel zangers en beroemdheden hebben een paar niet zo leuke ontmoetingen met Madonna gehad en waren niet bang om erover te praten. Hoewel ze misschien een paar vijanden heeft, heeft Madonna ook de weg vrijgemaakt voor een aantal artiesten, van wie velen haar hebben geprezen voor haar werk in de entertainmentindustrie. Dat gezegd hebbende, hier zijn dingen die beroemdheden over Madonna hebben gezegd die zowel goed als slecht zijn!

12 Mariah Carey - Meester in het werpen van schaduw

Mariah Carey en Madonna lijken niet de beste vrienden te zijn en we weten zeker waarom! Hoewel de twee zangers uit verschillende tijden komen, aangezien Madonna in de vroege jaren 80 debuteerde en Mariah een decennium later uitkwam, hoefden de twee nooit te strijden om de eerste plaats, maar dat weerhield hen er niet van om elkaar in de schaduw te stellen. Tijdens een interview in 1995 beweerde Mariah dat ze "niet meer naar Madonna heeft geluisterd sinds de 7e of 8e klas toen ze populair was", en een baan aannam omdat Madonna niet meer zo relevant is als ze ooit was.

11 Lady Gaga - Veel te veel vergelijkingen

Lady Gaga en Madonna hebben een behoorlijk langdurige vete gehad sinds Gaga's debuut eind jaren 2000. Hoewel de zaken zonder problemen tussen de twee begonnen, had Madonna een paar dingen te zeggen over Gaga nadat ze "Born This Way" had uitgebracht, waarbij ze beweerde dat het nummer een rip-off was van "Express Yourself". Madonna vergeleek de twee nogal wat, waardoor de media de twee tegen elkaar opspelden. Nadat ze was gevraagd naar de constante vergelijkingen, noemde Lady Gaga ze 'idioot' en zorgde ze ervoor dat Madonna wist dat ze geen 'plagiaat' was.

10 Gwyneth P altrow - Friends To Frenemies

Madonna en Gwyneth P altrow waren ooit de beste vrienden, maar de zaken namen een wending in hun relatie toen P altrow begon te werken met een beroemde fitnesstrainer, Tracy Anderson, van wie Madonna geen fan is. Hoewel er geen beslissend moment was dat de pot opschudde, leek P altrow het gehad te hebben met Madonna en haar capriolen, en beweerde dat de popster, naast elke wrok tegen het werken met een nieuwe trainer, altijd te laat is en "mensen laat wachten", iets wat Gwyneth niet langer wilde verdragen.

9 Cher - haat-liefdeverhouding

Madonna en Cher zijn zonder twijfel twee van de grootste popsensaties die niet alleen een muziektijdperk hebben gedefinieerd, maar de muziekindustrie hebben gevormd tot wat we er nu van kennen. Ondanks dat beide legendes zijn, konden de twee niet altijd met elkaar opschieten. Cher "haatte" Madonna nooit, maar dacht gewoon altijd dat ze een "b" was. Cher heeft zich ook uitgesproken over Madonna's talent en hoe ze een van de "meest verbazingwekkende artiesten" is, en laat zien dat ze een mix van zowel haat als liefdevolle opmerkingen heeft als het om Madonna gaat.

8 Elton John - Called Madonna Out

Als er één persoon is die Madonna of haar diva capriolen niet kan verdragen, is het Sir Elton John. Elton John staat niet alleen heel dicht bij Lady Gaga, en voelde zich op de een of andere manier nadat Madonna Gaga beschuldigde van het rippen van haar lied, maar de zangeres van "Tiny Dancer" is ook geen fan van het feit dat Madonna een arm en een been laadt voor haar shows als ze niet eens live zingt. De zangeres dissed Madge tijdens een prijsuitreiking nadat ze de "Beste Live Act" had gewonnen, terwijl Madonna in werkelijkheid de meeste van haar shows lip-synchroniseert.

7 Patti LuPone - Geen fan van Madge

Patti LuPone, een Broadway-icoon, heeft in de loop van haar carrière veel te zeggen gehad over Madonna en heeft dit allemaal naar buiten gebracht tijdens een interview op "Watch What Happens Live!" met Andy Cohen. De ster onthulde dat ze Madonna's vertolking als Evita een absoluut "stukje stront" vond en beweerde dat de "Vogue"-zanger een "filmmoordenaar" was. Jakkes! Patti stopte daar niet, ze bleef zoveel mogelijk schaduw werpen en beweerde dat Madonna niet "zich een weg kan banen uit een papiermagazijn."

6 Ariana Grande - Kijkt enorm naar haar op

Hoewel er veel artiesten en publieke figuren zijn die veel negatieve dingen over Madonna te zeggen hebben, zijn er net zo veel die niets dan goede dingen over haar te zeggen hebben, waaronder Ariana Grande. De zangeres van "God Is A Woman" prees Madonna en noemde haar een "Koningin" en kreeg zelfs de kans om met haar op het podium te dansen tijdens een van haar concerten. Ariana ging zelfs zo ver dat ze een open bedankbrief aan Madonna schreef voor alles wat ze voor vrouwen in de muziek heeft gedaan.

5 Britney Spears - Popprinses ontmoet popkoningin

Als er twee artiesten zijn die de wereld van de popmuziek volledig opnieuw hebben gedefinieerd, dan zijn het zonder twijfel Madonna en Britney Spears. De "Express Yourself"-zanger wordt de "Queen of Pop" genoemd, terwijl Britney bekend staat als de "Princess of Pop", dus het is alleen maar passend dat deze twee vrienden zijn. Ze zijn niet alleen close, maar de twee schreven geschiedenis bij de Video Music Awards 2003 toen Madonna, Britney en Christina Aguilera een drie-weg kus kregen.

4 Beyonce - Jarenlang vrienden

Veel fans van Madonna weten dit misschien niet, maar zij en Beyonce zijn een hecht duo! De twee zijn al jaren vrienden en hebben elkaar ontmoet via Gwyneth P altrow. Ondanks de ruzie tussen Madonna en P altrow, blijven zij en Beyonce tot op de dag van vandaag bevriend. Bey heeft ook een aantal uitspraken gedaan die niets dan liefde op Madonna's carrière schijnen en noemde haar een "visionair" voor het werk dat ze heeft gedaan.

3 Sarah Paulson - Enorme fan van Madonna's

Terwijl Sarah Paulson en Madonna geen koffie drinken in het weekend of winkelen in Rodeo Drive, hadden de twee een heel speciaal moment op het Met Gala van 2018. Paulson, die vlak voor Madonna over de rode loper had gelopen, had geen idee wie er achter haar aankwam. Sarah, die op het tapijt stond te wachten tot de fotografen foto's van haar zouden maken, realiseerde zich dat ze het allemaal druk hadden en zich op iemand anders concentreerden. Toen Paulson zich omdraaide, realiseerde ze zich wie er precies was aangekomen en verloor haar verstand! Sarah is een enorme fan van Madonna, dus haar ontmoeten op de rode loper was niets minder dan een wonder voor haar.

2 Rosie O'Donnell - ondersteunt de zangeres al jaren

Rosie O'Donnell en Madonna zijn al jaren bevriend en staan allebei achter elkaar. Madonna, die een groot voorstander is geweest van de LGBTQ+-gemeenschap, is altijd een fan geweest van Rosie's en vice versa. Rosie heeft altijd de beste dingen te zeggen over Madonna en verdedigde haar zelfs nadat Patti LuPone haar minder positieve opmerkingen maakte over de zangeres. Bovendien heeft Madonna ook Rosie's rug gehad, vooral tijdens Rosie's vete met Donald Trump!

1 Anderson Cooper - Dancing Partners

Anderson Cooper mag dan een top CNN-correspondent zijn, hij is zonder twijfel een van de grootste Madonna-fans ter wereld. De journalist, die in 2012 als homo uit de kast kwam, heeft altijd al affiniteit gehad met Madonna en haar muziek, zozeer dat hij tijdens een van haar shows op het podium werd gebracht en de hele nacht met de zangeres danste. Hij en bestie Andy Cohen hebben gefeest met Madonna in New York City en zien elkaar af en toe in de stad, aangezien beiden in New York wonen.

Aanbevolen: