Fans wisten niet dat de moeder van Dave Bautista deel uitmaakt van de LGBTQ-gemeenschap

Inhoudsopgave:

Fans wisten niet dat de moeder van Dave Bautista deel uitmaakt van de LGBTQ-gemeenschap
Fans wisten niet dat de moeder van Dave Bautista deel uitmaakt van de LGBTQ-gemeenschap
Anonim

Dave Bautista begon zijn acteercarrière met een kleine rol in 'Smallville'. Op dat moment dacht hij dat zijn carrière voorbij was. Hij wist niet dat hij jaren later een enorme MCU-ster zou worden. Onderweg zou hij ook een aantal hechte relaties aangaan, waaronder een met Jason Momoa. Tegenwoordig staat hij op de top van de Hollywood-berg, maar op een gegeven moment waren de dingen heel anders.

Dave heeft een zware opvoeding gehad en groeide op in armoede. Ondanks de verontrustende ervaring op jonge leeftijd, onderhield hij een hechte band met zijn moeder. Bovendien is hij een groot pleitbezorger voor zowel diversiteit in Hollywood als voor de ondersteuning van de LGBTQ-gemeenschap.

In het hele artikel zullen we bespreken waarom de beweging zoveel impact heeft op de acteur, samen met een nadere blik op zijn relatie met zijn moeder, Donna Raye.

Bautista had een moeilijke jeugd

Volgens Dave Bautista begon zijn leven pas op 30-jarige leeftijd. Zijn jeugd was vol moeilijkheden, waaronder in armoede leven en een bepaalde tijd op zichzelf wonen.

Ondanks de strijd prees Dave altijd de rol van zijn ouders en noemde ze goede, hardwerkende mensen.

Dave herinnert zich zijn jeugd naast Yahoo News en noemde het een moeilijke periode.

“Ik was een man die super verlegen was, en ik praatte niet met meisjes. Ik wist niet hoe ik met meisjes moest praten. En ik had geen geld. Ik was altijd arm, ik was altijd blut en mensen kochten drankjes voor me of mijn eten. […] Ik ging van dat naar een hoop geld verdienen en meisjes wierpen zich op me, en daar was ik niet klaar voor. Ik wist niet hoe ik ermee om moest gaan. Dus ik maakte alle slechte clichéfouten.”

Het was tijdens zijn tijd in sportentertainment dat Dave echt begon te leven en het leven anders te benaderen. In werkelijkheid is zijn relatie met zijn moeder, ondanks zijn uitbundige levensstijl tegenwoordig, nooit veranderd.

Dave Bautista's moeder Donna Raye is een lesbienne

Dave Bautista is een groot voorstander van de LGBTQ-beweging. Het blijkt dat het de acteur raakt, aangezien zijn moeder een trotse lesbienne is. Dave heeft niets dan steun voor zijn moeder en haar reis. Hij ging naar Instagram en uitte zijn waardering voor de kracht van zijn moeder.

"Een sterke lesbienne voedde een sterke man op en ik kon niet trotser op haar zijn. We woonden in de Castro tijdens de Harvey Milk-jaren. Ze bood zich vrijwillig aan met alle kracht en diepbedroefde energie die ze had met The Names Project."

"Ze doet nog steeds vrijwilligerswerk in San Francisco om daklozen en geesteszieken te helpen. Zij is de reden dat ik ben wie ik ben. Elk fatsoenlijk deel van mij als mens is direct vanwege mijn moeder. Ik vier lgbt Pride-maand met haar en alle anderen uit de gemeenschap waarin ik ben opgegroeid. En als iemand er een probleem mee heeft, zei ik al eerder en ik zeg het nog een keer, je kunt mijn klootzak zuigen! Ik hou van je, mam!"

Tegenwoordig verwent Dave zijn moeder en geeft haar de smaak van de fijnere dingen die het leven te bieden heeft, zoals een ritje in een privéjet.

Bovendien helpt Dave haar nog steeds op elke mogelijke manier, zelfs op de meest basale manieren.

Dave Bautista en zijn moeder zijn nog steeds erg close

De twee zijn tot op de dag van vandaag nog steeds erg hecht. Naast ritten in zijn privéjet is Dave erg behulpzaam met zijn moeder, zelfs als het erop aankomt haar te helpen met de basis.

Tijdens de bloei van de pandemie was het erg moeilijk om aan basisbenodigdheden te komen. Om die reden moest Dave zijn moeder toiletpapier sturen.

"Ik weet dat dit een kleinigheid klinkt, maar het brak mijn hart", zei Bautista. "Ik moest mijn moeder toiletpapier sturen. Mijn moeder had geen toiletpapier."

"Ze gaat naar de winkel en staat in de rij in San Francisco om toiletpapier te halen. Ze zullen het haar niet vertellen voordat ze naar binnen gaat. Ze moet in de rij wachten om naar binnen te gaan. Ze zullen het haar niet vertellen of ze toiletpapier op voorraad hebben of niet. Ze laten haar gewoon in de rij wachten. Ze gaat naar binnen en ze heeft het niet. Al weken of wat dan ook zit ze zonder toiletpapier, dus ik moest haar opsturen. Het breekt mijn hart dat ik mijn moeder toiletpapier moet sturen. Dat lijkt een beetje kleinzielig."

Geweldig om de twee nog steeds zo dichtbij te zien, ondanks Dave's roem.

Aanbevolen: