Kim Kardashian's recente bericht leidt ertoe dat fans geloven dat ze het uitmaakt met Kanye West

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian's recente bericht leidt ertoe dat fans geloven dat ze het uitmaakt met Kanye West
Kim Kardashian's recente bericht leidt ertoe dat fans geloven dat ze het uitmaakt met Kanye West
Anonim

Kim Kardashian is op pad geweest om op vakantie te gaan en haar verjaardag te vieren door haar vrienden en familie naar het paradijs te vliegen. Ze ligt onlangs onder vuur omdat ze nalatigheid in stand hield door gezondheidswaarschuwingen te negeren om sociaal afstandelijk te blijven en in quarantaine te blijven tijdens de tweede golf van de pandemie.

Fans bekritiseerden haar op sociale media omdat ze waarschuwingen van gezondheids- en overheidsfunctionarissen negeerde. Ze waren niet onder de indruk van hoe ze pronkte met haar rijkdom en beroemdheidsstatus door schijnbaar te denken dat ze op de een of andere manier boven de regels stond en alle belangrijke regels kon negeren die de rest van ons moet volgen.

Nu er meer recente berichten zijn geplaatst, wordt ze opnieuw aangevallen, voor nog een foto van haar vakantie, maar deze keer om een heel andere reden. Kim verschijnt op de schouders van een andere man, dartelt in het water en deelt intieme momenten met hem. Fans beginnen te speculeren dat Kim Kardashian en Kanye West al uit elkaar zijn. Er lijken problemen op de loer te liggen in hun relatie.

Hebben Kim en Kanye uit elkaar?

Fans hebben de indruk dat de unie tussen Kim Kardashian en Kanye West al voorbij is. De Twitter-feed van Kim Kardashian geeft hen in wezen deze informatie, omdat ze echt nauw verbonden lijkt te zijn met de man met wie ze al haar tijd doorbrengt, en ze houdt het zeker niet geheim. Velen van ons zouden er niet mee wegkomen om met iemand te trouwen en ons toch vreugdevol over de schouders van een andere persoon te draperen, en fans zijn er vrij zeker van dat Kanye West hier ook niet echt van onder de indruk zou zijn. Hij is op geen van haar verjaardagsfoto's te zien geweest, en het lijkt er zeker niet op dat hij bij haar was om haar mijlpaalverjaardag te vieren toen ze 40 werd.

Op naar de volgende

Met de volledige afwezigheid van Kanye West op Kim's verjaardag en de daaropvolgende vakantie, waren fans al aan het kletsen over problemen in hun huwelijk. De recente foto van Kim met een mysterieuze man lijkt deze gedachten te hebben bevestigd, en haar commentaargedeelte vertelt hetzelfde verhaal. "Ze ziet er gelukkig uit", werd gepost en werd kort gevolgd door "ze ziet er veel gelukkiger uit dan ze ooit met Kanye is geweest."

Andere fans riepen naar Kanye en zeiden; "Zie dis, let op je vrouw" en "Ooh, Kanye zal knappen als hij deze ziet."

Kanye heeft nog geen commentaar gegeven en sommige fans suggereren dat dit Kim's haarstylist op de foto is. Er is op dit moment nog zoveel onbekend, maar één ding is zeker… Kim en Kanye staan al een tijdje niet meer samen op de foto en ze ziet er duidelijk gelukkig uit met wie deze persoon ook is.

Aanbevolen: