Swamp Thing: wat te verwachten nu de show deel uitmaakt van de CW-line-up

Inhoudsopgave:

Swamp Thing: wat te verwachten nu de show deel uitmaakt van de CW-line-up
Swamp Thing: wat te verwachten nu de show deel uitmaakt van de CW-line-up
Anonim

Swamp Thing vervolgt zijn onzekere reis met de aankondiging van de premièredatum op The CW. Het DC-universum lijkt veel van zijn oorspronkelijke programmering te hebben verwijderd, maar de verhuizing naar een nieuw netwerk geeft fans in ieder geval de kans om het eerste seizoen opnieuw te bekijken.

The CW heeft zijn aandeel in sci-fi-hits gehad, waaronder het langlopende Supernatural, dat ook in oktober 2020 weer wordt uitgezonden.

De abrupte annulering van Swamp Thing op DC Universe kwam tijdens een moeilijke periode in de omroepindustrie. Op de CW gingen populaire shows zoals The Flash door perioden van onzekerheid, zelfs vóór de pandemie.

Nu Swamp Thing op de CW wordt uitgezonden, hopen fans tegen de hoop in dat het zal doorgaan.

Derek Mears en Crystal Reed in Swamp Thing
Derek Mears en Crystal Reed in Swamp Thing

Swamp Thing On The CW – De Details

De serie wordt uitgezonden op dinsdag om 20.00 uur, te beginnen op 6 oktober. De serie zal de volgende dag ook te zien zijn in de officiële app van The CW. Het is waarschijnlijk geen toeval dat de wezenfunctie rond Halloween wordt uitgezonden.

In Swamp Thing speelt Crystal Reed de rol van Abby Arcane, een CDC-wetenschapper die terugkeert naar haar geboorteplaats in Louisiana, denkend dat ze onderzoek doet naar een dodelijk virus dat in het moeras is geboren. In plaats daarvan ontdekt ze de gruwel van het Swamp Thing. In de cast zijn onder andere Virginia Madsen, Derek Mears (als het Swamp Thing), Will Patton, Jennifer Beals en Kevin Durand.

Ondanks het feit dat het hetzelfde eerste seizoen is dat wordt uitgezonden, lijkt The CW alles uit de kast te hebben gehaald om de netwerkpremière van de serie tot een groot evenement te maken. Het netwerk heeft een nieuwe trailer gemaakt en de première op 8 oktober zal een special van 90 minuten zijn.

Het personage leeft nog…en misschien zelfs met een seizoen 2 nog steeds mogelijk

DC annuleerde de prille serie zonder pardon nadat een enkele aflevering was uitgezonden. Toen de annulering werd aangekondigd, ontstond er een fanbeweging op sociale media. Er was hoop op een heropleving vergelijkbaar met die van Lucifer, die na drie seizoenen door Fox werd geannuleerd, alleen om succes te vinden op Netflix, waar het onlangs werd verlengd voor een zesde seizoen.

Met het verstoorde opnameschema van het jaar, bleven alle netwerken gaten in hun geplande schema's om op te vullen. Dat is wat Swamp Thing dit najaar zal doen voor de CW in zijn netwerkpremière.

Wat gebeurt er als de kijkcijfers voor de serie het echt goed doen? CW-president Mark Pedowitz vertelde verslaggevers eerder deze zomer dat de huidige plannen zijn om alleen het bestaande eerste seizoen uit te zenden. Maar… de deur blijft openstaan, zo lijkt het. Pedowitz wordt geciteerd in Comic Book.

"Op dit moment is het maar één seizoen", zei hij. "Ik weet niet of het terug zou komen. Dat zou natuurlijk een discussie zijn voor Warner Bros. en The CW. Maar op dit moment is Swamp Thing slechts de afleveringen die we hebben."

Swamp Thing-cameo in Crisis-crossover
Swamp Thing-cameo in Crisis-crossover

Tijdens de grote finale van de Crisis on Infinite Earths, de zesde jaarlijkse crossover van Arrowverse, verscheen Swamp Thing. Het was een korte cameo, maar genoeg om de verklaring af te leggen: Swamp Thing bestaat nog steeds in het DC-universum.

Samen met andere originele DC-series, zal Swamp Thing ook overstappen naar HBO Max. Beide streamingdiensten zijn eigendom van Warner.

Aanbevolen: