Survivor': Jeff Probst introduceert nieuwe 'Do Or Die'-twist

Inhoudsopgave:

Survivor': Jeff Probst introduceert nieuwe 'Do Or Die'-twist
Survivor': Jeff Probst introduceert nieuwe 'Do Or Die'-twist
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Survivor 41' van 1 december 2021 worden hieronder besproken. Als het gaat om de game van Survivor, lijkt het alsof seizoen 41 geeft de schipbreukelingen echt een run voor hun geld! Terwijl fans misschien nog steeds herstellen van de schokkende eliminatie van Shantel Smith, worden kijkers getroffen door nog een andere verrassing. Deze keer moet het met een adembenemende twist.

Survivor-presentator Jeff Probst onthulde een geheel nieuwe draai aan het spel tijdens de aflevering van vanavond, genaamd "Do or Die" cue enge muziek. Probst deelde het nieuws net voor de immuniteitsuitdaging, waardoor de spelers de kans kregen om ofwel af te zien van de uitdaging of te spelen met het risico om de eerste te zijn die bezwijkt voor de do or die-twist bij de stamraad.

Gezien het aantal wendingen, voordelen en hoepels die de schipbreukelingen dit seizoen hebben moeten doorstaan, is het geen verrassing dat Jeff weer een bom op de Viakana-stam zou laten vallen. Als het erom ging wie het slachtoffer zou worden van de nieuwe wending, was het Deshawn die dat deed. Dus, wat houdt de twist precies in, en wat betekent dit voor de rest van het spel? Laten we erin duiken!

Jeff Probst onthult gloednieuwe twist: Do Or Die

Slechts voordat de resterende 8 schipbreukelingen op het punt stonden de immuniteitsuitdaging te beginnen, onthulde Jeff Probst dat er een nieuwe wending zou komen: Do or Die! De twist zou worden gespeeld door slechts één speler van de Viakana-stam en uitgevoerd tijdens de stamraad. Tijdens de immuniteitsuitdaging moet degene die als eerste verliest een kansspel spelen in de raad, waarbij het geluk moet beslissen of ze in het spel blijven (doen) of worden weggestemd (sterven).

Om nog meer brandstof op het vuur te gooien, als de verliezende speler die bezwijkt voor de wending "doodgaat", dan is er officieel geen stemming en zou hij de enige schipbreukeling zijn die naar huis wordt gestuurd. Hoewel dit misschien oneerlijk lijkt, gaf Jeff de spelers de mogelijkheid om ofwel helemaal af te zien van de immuniteitsuitdaging, waardoor hun kansen om te moeten spelen of te sterven volledig werden vermeden, of om voor immuniteit te spelen terwijl ze het risico liepen de eerste te zijn die verliest.

Danny wint zijn eerste solo-immuniteit

Toen het erop aankwam om af te zien van de immuniteitsuitdaging, kozen Heather en Liana ervoor om buiten te zitten, waardoor Erika, Xander, Ricard, Danny en Deshawn voor immuniteit speelden. Welnu, slechts enkele minuten in de eerste ronde liet Deshawn de bal vallen, niet alleen om hem te elimineren van de immuniteitsuitdaging, maar hem de enige speler te maken die zijn kansen op de proef stelde met do or die in de stamraad.

Erika was de volgende die de bal liet vallen, waardoor Xander, Ricard en Danny streden om de overwinning. Gelukkig voor Danny slaagde hij erin om met succes immuniteit te winnen nadat Xander en Ricard allebei hun ballen op enkele seconden van elkaar lieten vallen. Dit was de eerste overwinning van Danny's solo-immuniteitsuitdaging, en wat was het een speciale!

Eerder in de aflevering onthulde Danny dat het de 25e verjaardag van het overlijden van zijn vader was. De voormalige NFL-speler onthulde dat hij zijn vader verloor toen hij 8 jaar oud was en dat hij volledig van plan was te winnen voor zijn vader. Nou, dat is precies wat er is gebeurd! Nadat Jeff Danny als winnaar aankondigde, viel hij in tranen op de grond voordat hij terecht zijn immuniteit opeiste.

Deshawn neemt een schot met de "Do or Die"-twist

Toen de stamraad tot stand kwam, was het Deshawns beurt om te spelen of te sterven. Deshawn moest een van de drie dozen kiezen. Een doos had een vuur erin, wat het leven in het spel betekende, en twee hadden schedels, wat de dood betekende.

Dit betekende dat Deshawn 33% kans had om veilig te zijn, en nadat hij zijn doos had gekozen, was hij veilig! Jeff onthulde de eerste niet-gekozen doos, onthullend een schedel, en een andere schedel in de laatst overgebleven doos waar Deshawn niet uit koos. Hoewel dit een geweldig moment was voor Deshawn, betekende dat dat er nog steeds gestemd werd, en het lijkt alsof Liana het kortste eind heeft.

Liana werd het vijfde lid van de jury, maar voordat ze werd weggestemd, sprak Liana zich uit over haar prestaties in de game als zwarte vrouw. Liana ging verder met het licht werpen op hoe Survivor een microkosmos van de echte wereld is, en hoewel veel kijkers willen ontsnappen aan situaties met betrekking tot ras en seksualiteit wanneer ze afstemmen, heeft Liana fantastisch werk geleverd door uit te leggen waarom het niet alleen nodig is, maar ook hoe het verschuift het spel volledig, en creëert wat alleen kan worden aangeduid als een van de belangrijkste hoogtepunten van dit seizoen.

Aanbevolen: