Jeff Probst leeft in totale geheimhouding tijdens het filmen van Survivor

Inhoudsopgave:

Jeff Probst leeft in totale geheimhouding tijdens het filmen van Survivor
Jeff Probst leeft in totale geheimhouding tijdens het filmen van Survivor
Anonim

De geschiedenis van reality-tv is gevuld met tonnen rotzooi, maar er zijn een paar juweeltjes die een positief stempel hebben gedrukt op het publiek. Een voorbeeld van zo'n juweeltje is Survivor, dat al meer dan 20 jaar op tv te zien is.

De show bevatte iconische schurken, een hele reeks gedenkwaardige koppels en een lijst met winnaars die erin slaagden het onmogelijke te voorschijn te halen.

Host Jeff Probst is een iconisch onderdeel van de show en er is veel over hem bekend. Een ding dat voor velen een mysterie blijft, is waar hij verblijft tijdens het filmen van de show.

Laten we dieper ingaan op de leefsituatie van Probst op Survivor !

Survivor is een iconische show die een nieuw tijdperk inluidde voor reality-tv

Aan het begin van het nieuwe millennium wilden tv-stations een nieuw tijdperk in stijl inluiden, en veel shows werden geïntroduceerd in de hoop een nieuw vlaggenschipprogramma te vinden. Voor CBS was zo'n show Survivor, een frisse realityshow die overal huiskamers binnenstormde en nooit verdween.

De iconische realityshow is al meer dan twee decennia een vaste waarde op tv en tot op de dag van vandaag zijn mensen nog steeds gecharmeerd van het concept van de show, evenals de deelnemers. Dat is niet iets waar veel shows uit die tijd aanspraak op kunnen maken.

Elk seizoen trekt een nieuwe groep hoopvolle mensen de wildernis in om te overleven en tegen elkaar te strijden. Er worden allianties gevormd, vriendschappen verbroken en de wil van mensen wordt op de proef gesteld. Met andere woorden, deze show had alles wat mensen leuk vinden aan reality-tv.

Het is tegenwoordig een dinosaurus van het kleine scherm, maar er is een reden waarom mensen blijven terugkomen voor meer.

De show heeft door de jaren heen een aantal evoluties ondergaan, maar er zijn enkele dingen die consistent blijven, waaronder Jeff Probst die de gastheer van de show is.

Jeff Probst is de oude gastheer op Survivor

Als je naar tv-wedstrijden kijkt die in de hemel zijn gemaakt, is het duidelijk dat Jeff Probst die Survivor host, op die legendarische lijst thuishoort. Probst was misschien een relatief onbekende voordat hij het optreden kreeg, maar toen Survivor eenmaal van de grond kwam, werd hij een begrip die nu synoniem is met de show.

Probst heeft bewonderenswaardig werk verricht in de show, en hij heeft zelfs de nieuwe deelnemers geholpen die hun weg naar elk seizoen van de show vinden.

"Een punt dat altijd opv alt, is dat jij, de speler, de stemming pas mag laten beginnen als je alles hebt gezegd wat je te zeggen hebt. In een van mijn seizoenen liet Probst deze tip voorafgaan met een vage anekdote Hij zei dat een oud-speler - ik weet niet wie - na hun schoen klaagde dat ze niet de kans hadden gekregen om alles te zeggen wat ze wilden zeggen bij Tribal. Dus nu maakt Probst er een punt van om elke schipbreukeling in staat te stellen de stemming op te houden als ze de behoefte voelen om dat te doen, "zei voormalig deelnemer, Malcolm Freberg.

Er is veel bekend over Probst en hoe hij omgaat met het hosten van de show, maar er is nog steeds één brandende vraag die veel fans hebben: waar blijft Probst tijdens het filmen?

Waar verblijft hij tijdens het filmen?

"In CBS's "24 Hours With Jeff Probst of Survivor", gaf de gastheer een paar hints over waar hij woont gedurende de tijd dat Survivor filmt. In het artikel beschrijft hij zijn woongebied, een " huis … direct aan het water" dat een kleine sportschool heeft met apparatuur die hij meeneemt", schreef Distractify.

De site gaf toen wat meer details over de opgravingen van de gastheer.

Het huis heeft ook de luxe van elektriciteit. Jeff legt uit dat toen de show werd opgenomen in Borneo, hij geen wifi had, maar nu kan hij zijn gezin FaceTimen vanaf zijn werk. Hoewel Jeff niet zegt waar zijn huis zich bevindt, legt hij uit dat zijn dagelijkse woon-werkverkeer 'een boottocht naar een van de vele eilanden in de Mamanuca-eilandenketen in Fiji' omvat, waar het filmen van Survivor plaatsvindt.

Het is slim van Probst om de locatie verborgen te houden, aangezien sommige mensen absurd veel doen om een glimp op te vangen van het pad van een beroemdheid.

Over het algemeen is het niet zo verwonderlijk om te zien dat de presentator van de show op locatie een aantal leuke voorzieningen heeft. De man moet tenslotte met een volle batterij werken tijdens het hosten van de show en het omgaan met fall-outs tijdens evenementen en stamraden.

Jeff Probst is een legendarische tv-presentator op dit punt in zijn carrière, en hij heeft meer dan een luxe schuilplaats verdiend om te gebruiken tijdens het filmen.

Aanbevolen: