Riverdale'-ster Madelaine Petsch introduceert haar nieuwe Netflix-thriller 'Sightless

Inhoudsopgave:

Riverdale'-ster Madelaine Petsch introduceert haar nieuwe Netflix-thriller 'Sightless
Riverdale'-ster Madelaine Petsch introduceert haar nieuwe Netflix-thriller 'Sightless
Anonim

De actrice, vooral bekend van haar rol van Cheryl Blossom in The CW-serie Riverdale, zal de hoofdrol spelen in de film geregisseerd door Cooper Karl.

‘Riverdale’-ster Madelaine Petsch presenteert trailer voor thriller ‘Sightless’

"Het is echt een coole psychologische thriller en het was ongelooflijk creatief voor mij", zei Petsch over haar film in een nieuwe clip die werd uitgebracht door Netflix. De actrice fungeert ook als co-producer.

Petsch speelt hoofdrolspeler Ellen Ashland, een voormalige violiste die zich zonder zicht aan haar nieuwe leven aanpast nadat ze is aangevallen door een mysterieuze aanvaller. Ze wordt verzorgd door verpleegster Clayton, gespeeld door Alexander Koch. Terwijl ze probeert haar percepties te begrijpen, begint Ellen eigenaardigheden op te merken in haar eigen appartement, waar ze zich realiseert dat ze niemand kan vertrouwen.

Reacties van fans die de film hebben gezien, suggereren dat Sightless een enorme plotwending in petto heeft voor het publiek.

“Ik heb net de film Sightless op Netflix gekeken en verdomme… die film was een of andere gekke psychologische thriller”, twitterde @Itzell_99.

“Ik heb net blinden gezien en het is erg goed, ik hou van dat soort films waarin je ontdekt wat er in de loop van de tijd gebeurt, en gek was geweldig OMG,” postte @vanexnugget op Twitter.

“Ik zeg het niet alleen omdat ik van Madelaine hou, maar Sightless is echt een echt ongelooflijke film met een A plotwending. Ik zou je 100% aanraden om het te bekijken !! Het is vanaf vandaag beschikbaar op Netflix en ik zou zeker aanraden om het eens te bekijken, schreef @shannon_lbbh.

Petsch keert terug als Cheryl in nieuw seizoen van 'Riverdale'

“Het zal je een tijdje aan het denken zetten, het is ongelooflijk, gefeliciteerd aan iedereen die eraan heeft gewerkt,” merkte @Luzmii_correa op.

Petsch heeft haar rol van Cheryl opnieuw opgenomen in het vijfde seizoen van Riverdale, dat op 20 januari in première ging op The CW.

Dit seizoen zal de bende afstuderen van de middelbare school, zoals de foto's voor de komende derde aflevering laten zien.

Sightless streamt op Netflix in de VS, Canada en bepaalde gebieden

Aanbevolen: