Fans denken dat dit Jeff Probst slechtste moment op 'Survivor' was

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit Jeff Probst slechtste moment op 'Survivor' was
Fans denken dat dit Jeff Probst slechtste moment op 'Survivor' was
Anonim

We kunnen ons echt niet voorstellen dat Jeff Probst ooit ' Survivor' verlaat, maar in werkelijkheid houdt de presentator net zoveel van de show. Dankzij zijn run op de reality-serie heeft hij een behoorlijk vermogen van $ 40 miljoen kunnen verzamelen. Maar in werkelijkheid zijn er onderweg wat moeilijkheden geweest, waaronder enkele moeilijke seizoenen van ' Survivor ' op minder aantrekkelijke bestemmingen.

Bovendien moest Probst tijdens zijn meer dan 40 seizoenen zeker een paar keer uitglijden. We zullen samen met 'Survivor'-speler Jenna Marasca een specifiek moment bekijken, waarbij fans de host aanzetten.

Jenna Morasca is een gerespecteerde 'overlevende' speler

Jenna Morasca is niet zomaar een 'Overlevende'-speler. Echte fans van de realityshow zijn zich er terdege van bewust, ze is een heel groot ding en werd destijds de jongste 'Survivor'-winnaar, op 21-jarige leeftijd. Ze nam de hoofdprijs mee naar huis tijdens het seizoen 'Survivor: The Amazon'.

Natuurlijk zou ze ook de laagste dieptepunten van de show voelen tijdens haar terugkeer in ' Survivor: All-Stars ', toen ze na dag negen om persoonlijke redenen vertrok, hoewel we daar wat meer over hebben later.

Ondanks de hoogte- en dieptepunten, had Jenna veel plezier in de show. Ze had onderweg weinig spijt, afgezien van enkele onvolwassen opmerkingen die ze onderweg maakte. Maar voor het grootste deel is ze trots op haar prestaties, zoals ze samen met EW onthulde.

"Winnen is natuurlijk een trots moment voor mij, en de jongste vrouwelijke winnaar ooit te zijn. Maar de ervaring met mijn vader kunnen delen toen hij voor het familiebezoek kon komen, is mijn hoogtepunt."

"Hij was de grootste Survivor-fan (samen met mijn moeder), en de eerste en enige keer dat hij het land uit reisde, was om me te zien voor het familiebezoek. Het was de dierbaarste herinnering van mijn vader en hij sprak over dat moment tot de dag dat hij stierf. Niets kan dat ooit overtreffen voor mij."

Zonder twijfel was haar vader niets dan trots op haar. Fans waren echter niet zo blij met Jeff Probst tijdens het All-Star-seizoen en hoe hij omging met het nieuws dat Jenna wilde vertrekken omwille van haar moeder.

Jeff Probst reageerde niet zoals hij zou moeten op Jenna's redenering om de show te verlaten

Net als elke andere presentator heeft Jeff Probst geen brandschone reputatie als het gaat om zijn manieren in de realityshow. Na 42 seizoenen moest de man zeker uitglijden …

Fans denken dat dit specifieke moment naast Jenna misschien wel zijn ergste was. Jenna wilde het spel verlaten omdat haar moeder ziek was en in plaats van haar motief te begrijpen, stond Jeff erop vragen te stellen. Hij zou Jenna vragen hoe ze zou weten dat haar moeder ziek was als ze op het eiland was zonder informatie… ook al was haar moeder ziek voordat ze naar de show kwam.

Hij zou verder gaan en Jenna vragen of ze stopte met de show omdat ze het niet aankon…

Alsof dat nog niet erg genoeg was, zou Probst de andere 'Overlevenden' vragen wat ze ervan vonden. Boston Rob gaf het beste antwoord en vroeg zich af waarom Jeff zelfs maar vragen stelde over haar reden om te vertrekken, aangezien haar moeder ziek was.

Het bleek allemaal een onvergetelijk moment te zijn voor Jeff en een moment dat hij, terugkijkend, waarschijnlijk heel anders zou aanpakken.

Fans zetten de 'Survivor'-host op ontploffing voor zijn behandeling van Jenna

Van alle slechtste momenten van Jeff in de show, zijn fans het erover eens dat hij in dit geval absoluut ongelijk had. Via platforms zoals YouTube spraken fans zich uit en riepen ze de gastheer uit voor zijn talrijke vragen.

"Er was geen reden voor hem om Jenna te ondervragen over haar vertrek. Hij deed alsof het stomme spel van overleven belangrijker was dan dat ze tijd kon doorbrengen met haar stervende moeder."

"Ik heb Jeffs behandeling van de Jenna-situatie nooit leuk gevonden. Als ze was gebleven vanwege zijn schuldgevoel, zou ze er nooit zijn geweest voor het overlijden van haar moeder. Ja, ze had in de eerste plaats niet moeten gaan, maar doe het niet' het meisje niet slechter laten voelen."

"Ik ben zo blij dat Jenna M. haar intuïtie heeft gevolgd, haar onderbuikgevoel, want die acht dagen met haar moeder is wat ze nodig had. Had ze niet gestopt met het spel en er later achter gekomen dat haar moeder dood was, dat zou hartverscheurend zijn geweest."

Jenna heeft de juiste beslissing genomen om te vertrekken en ze had gelijk om naar haar gevoel te luisteren. Jeff Probst daarentegen ging niet goed met de situatie om.

Aanbevolen: