Een insider zegt dat deze fout Lady Gaga heeft geholpen om roem te verdienen

Inhoudsopgave:

Een insider zegt dat deze fout Lady Gaga heeft geholpen om roem te verdienen
Een insider zegt dat deze fout Lady Gaga heeft geholpen om roem te verdienen
Anonim

Hoewel veel fans van Lady Gaga houden vanwege haar muziek alleen, houden veel anderen van haar vanwege wat ze vertegenwoordigt. Gaga gaat altijd over mensen die hun ware zelf omarmen en doen wat hen gelukkig maakt.

Maar zelfs voor mensen die niet van Gaga's muziek of haar celeb-persona houden, is er nog steeds iets te zeggen voor haar zakelijke kennis. Het maakt niet uit hoe "daarbuiten" ze lijkt (zoals die keer dat ze $ 50K uitgaf aan een "paranormaal apparaat"), als resultaat bereikt ze nog steeds mensen (en verkoopt ze platen). En een specifieke "oeps" hielp haar zelfs nog meer bekendheid op te bouwen.

Een garderobe-slip-up veroorzaakte commotie voor Lady Gaga

Nee, het was niet haar iconische vleesjurk! Er was een ander scenario, jaren geleden, waarin mensen iets vreemds opmerkten aan de kleding van Lady Gaga. In een Reddit AMA beantwoordde iemand die beweerde voor Gaga te werken zoveel mogelijk vragen zonder hun rol/identiteit te onthullen.

Een vraag ging over dat ongelukkige garderobe-ongeluk waarbij het leek alsof Lady Gaga een extra aanhangsel had.

De fan vroeg of Gaga een traditioneel biologisch mannelijk aanhangsel had, en de medewerker antwoordde "zeker niet". Verder legden ze uit dat het allemaal een misverstand was, en toch op de een of andere manier handig.

Lady Gaga's garderobe-ongeluk leidde tot publiciteit

De medewerker van Lady Gaga verklaarde het garderobeprobleem weg door te zeggen dat het leek alsof de zangeres een mannelijke anatomie had vanwege "een terugkerend probleem met de opeenhoping van stoffen gedurende een korte periode."

Ze legden uit dat het was "Latex ontmoet katoen, of iets dergelijks. Uiteindelijk werkte het vanzelf."

En toch duurde het even voordat de geruchten waren weggeëbd -- maar het goed getimede drama ging vooraf aan een lange lijst van haar liedjes die hits werden. Een commentator vroeg of dit 'slimme marketing' was, en hoewel de 'medewerker' van Gaga het er niet mee eens was, gaven ze wel wat context.

De verklaring was dat het gerucht "op hol sloeg", maar "in haar voordeel werkte". Verder beweerde de werknemer dat Lady Gaga "een zeer zakelijke vrouw was".

In een interessante wending vond deze grote onthulling 11 jaar geleden plaats, toen Lady Gaga veel minder een kracht was dan ze nu is.

Het garderobe-incident bevestigt gewoon wat fans al wisten: dat Lady Gaga het vermogen heeft om haar fans te geven wat ze willen, terwijl het ook het grote publiek en de media verleidt om op te staan en op te letten. In feite heeft Gaga de afgelopen jaren de machtsdynamiek van de muziekindustrie geïdentificeerd en lijkt ze erop uit om deze van streek te maken.

Ongeacht de reden voor publiciteit -- positief of negatief -- Gaga lijkt het altijd om te draaien op een manier die haar carrière ondersteunt. En fans kunnen haar dat niet kwalijk nemen.

Aanbevolen: