Wat de kinderen van Elon Musk echt denken over hun controversiële vader

Inhoudsopgave:

Wat de kinderen van Elon Musk echt denken over hun controversiële vader
Wat de kinderen van Elon Musk echt denken over hun controversiële vader
Anonim

Als we aan Elon Musk denken, denken we aan twee dingen: zijn ongelooflijke vermogen (Celebrity Net Worth meldt het als $ 300 miljard) en zijn vele kinderen. We waren geschokt dat de driejarige relatie van Grimes en Elon Musk eindigde en nog meer verrast dat ze hun baby zo'n unieke naam gaven. Zelfs Elon horen uitspreken X Æ A-12's naam is niet nuttig omdat we nog steeds niet zeker weten hoe we het moeten zeggen.

Elon Musk is een vader van zes kinderen en hoewel ze nog jong zijn en we ze niet hebben horen praten over hun superberoemde en rijke vader, hebben we wat stukjes en beetjes opgepikt van zijn gezinsleven is zoals door de jaren heen. Wat vinden de kinderen van Elon Musk echt van hun controversiële vader? Blijf lezen om alles te weten te komen over hun relatie.

Elon Musks relatie met zijn zes kinderen

Elon Musk heeft over zijn kinderen gepraat en toegegeven dat ze niet zo geïnteresseerd zijn in wat hij voor werk doet. Volgens een video van Futurity zei hij: "Ze lijken niet zo enthousiast over deze dingen" en merkte op dat ze graag videogames met hem spelen, maar dat ze niet zo'n fan zijn van een bezoek aan de Tesla-fabriek met hem.

De video zegt dat Elon Musk ervoor zorgt dat hij met zijn kinderen omgaat en dat ze veel voor hem betekenen, en dat ze als gezin ook veel reizen. Hierdoor kan hij ze regelmatig zien en tegelijkertijd zijn ongelooflijke vermogen en bedrijven bijhouden.

Naast de babyjongen die hij deelt met Grimes, die in mei 2020 werd geboren, is Elon Musk de vader van de 17-jarige zonen Griffin en Xavier, samen met zijn 15-jarige zonen Saxon, Damian, en Kai.

Elon Musk vertelde People dat zijn kinderen met hem hebben gereisd op werkreizen en dat hij ervoor zorgt dat ze nog steeds een opleiding krijgen, aangezien hij een virtuele school voor hen heeft gemaakt. Hij legde uit: "Als ik bijvoorbeeld een reis voor Tesla naar China heb, neem ik de kinderen mee en gaan we naar de Grote Muur of we namen de hogesnelheidstrein van Beijing naar Xian en zagen de Terracotta Warriors."

Elon Musk zei dat zijn kinderen een opleiding van YouTube hebben gekregen. Volgens Business Insider gaf hij een interview op Clubhouse en zei: "Nou, mijn observatie is dat mijn kinderen voornamelijk werden opgeleid door YouTube en Reddit. Ik denk dat er ook lessen waren, maar te oordelen naar de hoeveelheid tijd die ze online doorbrachten, het leek alsof het grootste deel van hun opleiding daadwerkelijk van online komt."

Elon Musk prees ook videogames en zei: "Als kinderen super betrokken kunnen zijn bij videogames, is er een manier waarop ze ook super betrokken kunnen zijn bij het onderwijs."

Brengt Elon Musk veel tijd door met zijn zoontje X AE A-Xii? Elon Musk zei dat Grimes de primaire ouder van hun zoon is. Volgens People zei Elon Musk: "Nou, baby's zijn gewoon machines om te eten en te poepen, weet je? Op dit moment kan ik niet veel doen. Grimes heeft op dit moment een veel grotere rol dan ik. Als het kind ouder wordt, zal er meer een rol voor mij zijn."

Elon Musk en Justine Musk waren getrouwd van 2000 tot 2008

Elon Musk deelt zes kinderen met zijn eerste vrouw, Justine Musk. In een artikel voor Marie Claire deelde Justine haar gedachten en gevoelens over het huwelijk en schreef ze ook over de tragedie die zij en Elon hebben meegemaakt toen ze hun baby genaamd Nevada Alexander verloren.

Justine schreef over hoe hun zoontje Nevada stierf aan het Sudden Infant Death Syndrome. Ze deelde dat terwijl ze wilde praten over wat er was gebeurd, Elon zei dat ze dat niet moesten doen.

Justine realiseerde zich dat ze moesten scheiden en schreef: "Ik wilde geen zijlijnspeler zijn in het miljoenenspektakel van het leven van mijn man. Ik wilde gelijkheid. Ik wilde partnerschap. Ik wilde liefhebben en bemind worden, zoals we hadden voordat hij al zijn miljoenen verdiende." Justine zei ook dat ze een 'trofee-vrouw' was en dat het gewoon niet het soort rol was dat ze wilde spelen of het soort huwelijk waar ze deel van uit wilde maken.

Justine deelde ook in het artikel dat ze met de assistente van Elon Musk spreekt over alles wat te maken heeft met co-ouderschap van hun kinderen.

Hoewel mensen zeker graag meer willen horen over wat de kinderen van Elon Musk van hem denken, kunnen we verwachten dat ze meer worden geïnterviewd naarmate ze ouder worden, en het zal fascinerend zijn om meer over hun gezinsleven te horen.

Aanbevolen: