Wat fans echt denken over de controversiële zomervakantie van Howard Stern

Inhoudsopgave:

Wat fans echt denken over de controversiële zomervakantie van Howard Stern
Wat fans echt denken over de controversiële zomervakantie van Howard Stern
Anonim

Howard Stern maakte veel van zijn fanbase boos toen hij aankondigde dat hij de hele zomer van 2021 op vakantie zou gaan. Sommige van zijn old-school fans hebben The Howard Stern Show verlaten omdat de voormalige shock-jock de afgelopen twee decennia een opmerkelijke persoonlijke en creatieve transformatie heeft ondergaan, maar sommige van zijn meest loyale fans lijken deze beslissing te hebben genomen. Dat klopt, fans zijn zo boos op Howard geweest sinds hij aankondigde dat hij een langere periode vrij zou nemen, dat ze hebben gezworen nooit meer naar de radioshow te luisteren.

Natuurlijk zal Howard Stern altijd een enorm publiek hebben. Hij heeft zijn verbazingwekkende carrière van meer dan vier jaar besteed aan het bouwen ervan. Ze gaan niet allemaal over deze ene keuze praten. Maar het lijdt geen twijfel dat hij enige terugslag heeft ondervonden. Waarom? Nou, om Marianne From Brooklyn te citeren: "We hebben alleen Howard nodig in mijn leven!" En twee en een halve maand zonder hem lijkt behoorlijk ondraaglijk.

Maar Howard die de zomer vrij wilde nemen, was iets dat werd ingebouwd in zijn nieuwe, zeer lucratieve deal met SiriusXM voor de komende vijf jaar.

Hoewel fans er niet blij mee zijn, zijn er een aantal solide redenen waarom Howard een slimme keuze heeft gemaakt door te onderhandelen over meer vakantietijd.

Push-Back moet volgens SiriusXM als veelgevraagd worden gezien

Onmiddellijk na de aankondiging van Howard in juni 2021 dat hij pas begin september naar zijn show zou terugkeren, gingen fans naar Twitter en Instagram en wekten ze de interesse van grote nieuwsorganisaties die beweerden absoluut woedend te zijn op de legendarische radiopresentator en zwoer nooit meer te luisteren.

Hoewel Howard en zijn producers een zomer hadden gepland vol met beroemdheden die speciale presentaties en clipshows zouden houden in de plaats van Howard, wilden de fans nieuwe inhoud.

Een maand na de eerste golf van kritiek bracht SiriusXM CEO Jennifer Witz een rapport uit over de enorme groei van het bedrijf op de NASDAQ. Ondanks al het gekreun groeide de waarde van SiriusXM exponentieel. Hoewel dit deels te maken had met autoverkopen en advertentiegroei, is ook het topgeprijsde on-air talent van het bedrijf te danken.

Jennifer sprak ook de controverse over Howard Stern rechtstreeks met de pers aan en zei dat elke push-back moet worden gezien als een hoge vraag. Immers, als het consumenten niet zou schelen wat Howard aan het doen was, zouden ze niet luisteren. Maar het feit dat ze hebben gereageerd zoals ze hebben gedaan, betekent dat Howard een van de meest relevante en gewilde entertainers van zijn generatie blijft.

Ze zei ook: "Tijdens deze pauze weet ik dat hoewel hij misschien niet in de lucht is, hij heel hard werkt aan een spannende herfst en we hebben een geweldige line-up op komst,"

Het geeft Howard meer verhalen om te vertellen

Laten we eerlijk zijn, enkele van de beste momenten in The Howard Stern Show zijn voortgekomen uit vakantieverhalen. Meestal sleepte Howards vrouw Beth hem tijdens pauzes van de show mee op een soort vakantie waar Howard gewoon een hekel aan zou hebben. Terwijl sommigen geïrriteerd raken over hoezeer Howard een stok in de modder kan zijn, vooral over reizen, lijdt het geen twijfel dat zijn geklaag meestal aanleiding geeft tot grote ruzies in de show met andere personeelsleden.

Dit jaar is het echter onmogelijk dat hij en Beth, vanwege de pandemie en Howards germafobie, ergens exotisch naartoe gaan. Maar er zullen waarschijnlijk nog steeds geweldige verhalen zijn over wat hij deed op vakantie en wat zijn goedbetaalde stafleden deden.

Dit omvat zijn oude co-host, Robin Quivers, die zichzelf altijd in situaties lijkt te brengen die Howard afkeurt. Dit omvat haar verlangen om op vakantie te gaan naar een aantal echt afgelegen en avontuurlijke plaatsen.

Meestal hangen de stafleden met elkaar om tijdens hun vrije uren en dit eindigt er meestal in dat een van hen met elkaar kletst. Of het nu gaat om een ongelooflijk gênant verhaal, een faux-pas of een volkomen zinloos moment, de capriolen van het personeel zijn altijd beter direct na een vakantie. Dus die eerste paar shows terug zouden vermakelijk moeten zijn.

We kunnen niet wachten tot iemand tegen Gary schreeuwt, J. D. plaagt of Richard vertelt dat hij walgelijk is.

Er kunnen grote veranderingen op komst zijn

Met berichten over Howard die permanent naar zijn enorme terrein in Florida verhuist als gevolg van de aanhoudende pandemie, evenals enkele van zijn stafleden die hun huizen in New York verkopen, lijkt het erop dat we voor een aantal grote veranderingen staan in de show. Het is onwaarschijnlijk dat we enorme veranderingen zullen zien in de inhoud die Howard levert; interviews, personeelsgrapjes, tirades en muziekfragmenten. In plaats daarvan lijkt het erop dat er een locatiewijziging aan de gang is en misschien enkele technologische wijzigingen die daarmee gepaard gaan.

Hoewel sommigen Howard verkiezen om te blijven zoals hij was in de jaren tachtig en negentig, is Howard relevant en extreem rijk gebleven omdat hij een manier heeft gevonden om te evolueren. Gezien zijn wens om op afstand te werken en deze lange pauze, lijkt het alsof hij de tijd neemt om een heel interessante en andere manier te bedenken om de komende vier jaar van zijn SiriusXM-contract te doen.

Het zou kunnen teleurstellen, maar Howard is veel te perfectionistisch om zijn radioluisteraars in de steek te laten.

Aanbevolen: