Wat de zonen van Dr. Phil eigenlijk denken over de controversiële carrière van hun vader

Inhoudsopgave:

Wat de zonen van Dr. Phil eigenlijk denken over de controversiële carrière van hun vader
Wat de zonen van Dr. Phil eigenlijk denken over de controversiële carrière van hun vader
Anonim

Er zijn niet veel kinderen die kunnen zeggen dat hun ouder een gekwalificeerde arts, een tv-persoonlijkheid en een Amerikaans begrip is. Maar voor Jordan en Jay McGraw vinkt hun vader alle drie de vakjes aan. Maar wat vinden de zonen van Dr. Phil precies van de carrière van hun vader? Is hun relatie in de war? Willen ze afstand nemen van de erfenis van hun vader?

Hoewel opgroeien met een beroemde ouder zijn voordelen kan hebben, is het niet zonder complicaties. In het geval van Dr. Phil, die een ietwat controversiële carrière heeft opgebouwd door gemakkelijk talloze geesten te psychoanalyseren, was opgroeien iets gecompliceerder voor zijn zonen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat Dr. Phil betrokken is geweest bij een aantal uiterst ongemakkelijke interviews en zelfs door Bhad Bhabie van talloze dingen is beschuldigd. We zullen onze eigen plek proberen om geesten te ontketenen door nader te bekijken wat Jay en Jordan echt denken over hun vader en zijn carrière.

Dr. Phil heeft twee zonen, Jordan en Jay McGraw

Ten eerste, hier is een kort profiel van de zonen van Dr. Phil. Dr. Phil is sinds 1976 getrouwd met zijn vrouw Robin en het stel heeft twee kinderen.

Jay McGraw is de oudste. Nu 42 jaar oud, is hij de CEO van Stage 29 Productions - een productiebedrijf dat samen met zijn vader is opgericht - maar momenteel werkt hij als schrijver en producer voor televisie. Jordan McGraw is nu 35 jaar oud en een muzikant die momenteel een solocarrière nastreeft. Hij is getrouwd met E! Nieuwspersoonlijkheid Morgan Stewart in 2020 en verwelkomden hun eerste kind, een meisje genaamd Row, in 2021.

In één oogopslag zijn beide zonen er dus in geslaagd een naam voor zichzelf op te bouwen dat er op het eerste gezicht relatief normaal uitziet.

Dr. Phil bracht belangrijke waarden bij Jay en Jordan McGraw

Het spreekt voor zich dat Dr. Phil een goede bron van advies is - het is tenslotte deze kwaliteit die zijn carrière heeft gevormd. Maar leven in de schijnwerpers vereist een dikke huid - een les die Jay en Jordan door hun vader hebben geleerd.

In gesprek met People Magazine vertelde Jordan hoe de carrière van zijn vader hem heeft geleerd: "Gewoon plezier hebben en je geen zorgen maken over wat mensen denken. Het maakt me niet uit wat iemand wil zeggen als het negatief is. Als ze willen rondhangen en positief willen zijn, prima."

Talking to Today, de jongste zoon van de dokter benadrukte ook hoe zijn vader ook buiten het scherm de go-to-adviesgoeroe is. Hij legde uit dat terwijl zijn vader "het leuk vindt om daar te zitten en te zien hoe [hem] dingen zelf uitzoekt met een glimlach op zijn grote kale hoofd", Jordan weet "waar hij heen moet" als hij ooit hulp nodig heeft of "een vraag.”

Opgegroeid met een vader die gemakkelijk binnen kan komen en zelfs de meest complexe geesten kan ontrafelen, moet het moeilijk zijn geweest om alle emoties in het McGraw-huishouden te verbergen.

Maar ondanks het feit dat ze opgroeiden met een man met een fijn afgestemde emotionele radar, hebben de zonen van Dr. Phil hun vermogen uitgedrukt om afstand te nemen van de constante psychoanalyse. In een gesprek met ET Canada maakte McGraw grapjes over zijn immuniteit voor de nieuwsgierige geest van zijn vader en vertelde hij hoe "Zijn trucs niet werken bij mij."

Er is geen 'Dr. Phil' in het McGraw-huishouden

Voor velen zijn de woorden 'Dr. Phil' of 'Phil McGraw' roept meteen een beeld op van de broeierige tv-persoonlijkheid. Een vraag die veel mensen bezighoudt, is dan ook: 'Noemden Phils zonen hun vader ook Dr. Phil?'.

Het korte antwoord: Nee. Tijdens een gesprek met Today maakte Jordan duidelijk dat hoewel de persona van de dokter en de vader zijn hele leven naast elkaar hebben bestaan, Jordan duidelijk maakte dat "Hij voor mij geen Dr. Phil is, hij is mijn vader."

Jay McGraw treedt in de voetsporen van Dr. Phil

Dr. Phil's carrière is niet zonder ruige momenten geweest - het verslavende drama van zijn show in combinatie met zijn openhartige manieren hebben ervoor gezorgd dat mensen hem afwezen als ongevoelig en zelfs manipulatief voor de persoonlijke problemen van mensen.

Ongeacht de problemen die met zijn succes gepaard gingen, heeft de carrière van Dr. Phil duidelijk indruk gemaakt op zijn oudste zoon, die snel in zijn voetsporen treedt. Jay heeft niet alleen een BS in psychologie, maar nadat hij in de jaren 2000 regelmatig in de Dr. Phil Show was geweest, schreef en publiceerde Jay verschillende van zijn eigen zelfhulpboeken, waaronder Life Strategies for Dealing with Bullies.

Hoewel hij tot op de dag van vandaag nog steeds soortgelijke boeken schrijft, heeft hij een andere soortgelijke carrière als zijn vader nagestreefd. Sinds 2008 is Jay ook de producer van The Doctors (als je het nog niet eerder hebt gezien, denk dan aan Dr. Phil 2.0).

Jordanië bewandelt een heel ander pad vergeleken met Dr. Phil

Hoewel zijn vader een van de meest herkenbare uitgaansgelegenheden voor overdag in de Verenigde Staten is geworden, heeft de jongste zoon van Dr. Phil zich niet laten overschaduwen door de schijnwerpers van zijn vader.

Hoewel Jordan de carrière van zijn vader respecteert, heeft hij een heel ander pad gevolgd in het nastreven van muziek. Jordan beschikt over een multi-instrument vaardigheden en was de frontman van verschillende bands voordat hij een solocarrière nastreefde. In de afgelopen jaren heeft hij talloze singles uitgebracht en in 2021 stond hij als openingsact naast de Jonas-broers op tournee en liet iedereen zien dat hij een op zichzelf staande entertainer aan het worden is.

Aanbevolen: