Wat is er echt gebeurd tussen 'RHOBH'-sterren Lisa Rinna en Garcelle Beauvais?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen 'RHOBH'-sterren Lisa Rinna en Garcelle Beauvais?
Wat is er echt gebeurd tussen 'RHOBH'-sterren Lisa Rinna en Garcelle Beauvais?
Anonim

De afgelopen seizoenen van The Real Housewives van Beverly Hills waren ongelooflijk dramatisch. In seizoen 9 voelde Lisa Vanderpump zich geïsoleerd van de groep omdat ze dachten dat ze het Puppygate-verhaal had geplant. In seizoen 10 lag de focus op Denise Richards en hoe ze niet wilde blijven filmen. En in seizoen 11 wilden de co-sterren van Erika Girardi elk mogelijk detail weten van haar scheiding en juridische situatie.

Terwijl fans vragen hebben over de vriendschap van Lisa en Erika op RHOBH, heeft Lisa ook veel conflicten gehad met Garcelle Beauvais. Hun vriendschap verkeert al een paar seizoenen in zwaar weer. Maar is het al beter geworden? Laten we eens kijken naar wat er echt is gebeurd tussen Lisa Rinna en Garcelle Beauvais in The Real Housewives of Beverly Hills.

Waarom waren Lisa Rinna en Garcelle Beauvais aan het vechten?

In seizoen 10 van The Real Housewives of Beverly Hills hoorde de groep Brandi Glanville zeggen dat zij en Denise Richards een romantische relatie hadden. Dit maakte een einde aan de vriendschap van Denise en Lisa en iedereen wilde meer details en informatie, vooral van Denise. Maar Denise wilde er niet over praten en ze wilde ook niet het hele seizoen filmen, en Denise is beroemd gestopt met filmen voordat seizoen 10 zelfs maar voorbij was.

Lisa Rinna en Garcelle Beauvais vochten vanwege de situatie met Denise Richards. Volgens Us Weekly vond Garcelle het niet leuk hoe streng Lisa was voor Denise en vond ze dat ze meer zorgzaam en ondersteunend moest zijn.

Garcelle zei in een interview met Us Weekly dat zij en Lisa misschien niet meer zo close zijn: "Ik zou niet zeggen dat het voorbij is. Maar we zullen niet snel logeren."

Garcelle zei ook dat iedereen aardiger tegen Denise had moeten zijn: "Ik had het gevoel dat [Denise] de hele tijd hard werd geraakt en ik had het gevoel dat het moeilijk was, keer op keer, keer op keer. Op een gegeven moment moet je iemands waarheid geloven of gewoon 'OK' gaan en verder gaan, maar zo was het niet. Ik had gewoon het gevoel dat ze te hard voor haar waren.'

De RHOBH-reünie van seizoen 10 was ook erg zwaar en maakte het voor Garcelle moeilijk om goede vrienden met Lisa te blijven. Volgens Entertainment Tonight liet Garcelle de producers weten dat ze met Lisa en Kyle Richards wilde praten zodat ze zichzelf kon uiten en ze eerlijk tegen elkaar konden zijn. Garcelle zei: "Het was belangrijk voor mij. Ik kan niet blijven doen alsof iedereen geweldig is als we een olifant in de kamer hebben. Dus ze beloofden me dat dat het geval zou zijn en ze hielden zich aan hun woord." Fans houden ervan hoe eerlijk Garcelle is en daardoor lijkt ze altijd zo echt.

Hoewel het gespannen was om naar dit gesprek te kijken, gaf Lisa toe dat ze hard was voor Denise en dat een stuk zachter zijn de beste zet zou zijn geweest.

De reünie van seizoen 11 van 'The Real Housewives of Beverly Hills'

Terwijl Andy Cohen tijdens de reünie van seizoen 11 van RHOBH Erika Girardi vragen stelde, kregen Lisa Rinna en Garcelle Beauvais ook de kans om over hun vriendschap te praten. En hoewel het moment waarop ze dit onderwerp bespraken absoluut dramatisch was, konden ze elkaar laten weten dat ze het belangrijk vonden om verder te gaan.

De co-sterren zeiden dat ze naar een positieve plek wilden gaan, en ze omhelsden elkaar zelfs. Het was een heel mooi gezicht voor fans.

Garcelle vertelde Andy Cohen op Watch What Happens Live dat ze zich goed voelt over waar zij en Lisa nu zijn. Toen Andy zei: 'En voelde je meer verbondenheid met haar toen je die avond wegging?' Garcelle zei: "Toen ik die avond wegging, ja. Ik had het gevoel, weet je wat, een schone lei."

Het blijkt dat Lisa Rinna en Garcelle Beauvais elkaar al heel lang kennen. Terwijl Garcelle pas in seizoen 10 van RHOBH een castlid werd, deelde Lisa Rinna volgens Bravo TV uit 2005 een foto met Garcelle. De twee waren op een modeshow in Culver City.

Het wordt interessant om te zien waar Lisa Rinna en Garcelle Beauvais zijn in seizoen 12 van The Real Housewives of Beverly Hills. Volgens Page Six was Garcelle niet zeker of hij terug zou komen, maar Entertainment Tonight meldde dat Sutton Stracke Garcelle kon overtuigen om terug te keren voor nog een seizoen van de populaire realityshow. Garcelle zei: 'Sutton heeft mijn arm echt verdraaid.' Fans kijken graag naar Garcelle, dus het is absoluut geweldig nieuws dat ze besloot dat ze nog een seizoen wilde filmen.

Aanbevolen: