Wat is er echt gebeurd tussen Nathan Fillion en Stana Katic?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Nathan Fillion en Stana Katic?
Wat is er echt gebeurd tussen Nathan Fillion en Stana Katic?
Anonim

Van hete en zware vetes op Bravo's Summer House tot vele explosieve Real Housewives-momenten, reality-televisie staat zeker bekend om zijn grote persoonlijkheden en vele ruzies.

Natuurlijk zijn er ook wat gevechten geweest achter de schermen van gescripte shows, en een vermeende vete was tussen Nathan Fillion en Stana Katic op Castle. De show werd uitgezonden gedurende een indrukwekkende acht seizoenen van 2009 tot 2016 en werd als een succes beschouwd vanwege de geruststellende formule en de geweldige relaties tussen de personages.

Ondanks dat de show het zo goed doet, lijkt het alsof de acteurs geen goede verstandhouding hadden! Laten we eens kijken naar wat er echt is gebeurd tussen Nathan en Stana.

Bijgewerkt op 25 mei 2021, door Michael Chaar: Nathan Fillion en Stana Katic verschenen in 8 seizoenen van Castle in de rollen van Richard Castle en Kate Beckett. Ondanks hun band op het scherm lijkt het alsof geen van de twee met elkaar overweg kon. Bronnen dicht bij de show beweerden dat ze niet met elkaar zouden praten. Veel fans denken dat de show is afgelast vanwege hun aanhoudende vete, maar het lijkt erop dat Stana's contract ook een rol speelde nadat ze om loonsverhoging had gevraagd. De actrice kreeg de boot voordat de show werd geannuleerd, wat Fillion ertoe bracht om over de kwestie te spreken en onthulde dat hij Katic niets dan het beste wenst.

Niet zo magisch op 'Castle'

Fans van Nathan Fillion willen meer weten over zijn datingleven, en de vermeende vete van de acteur met zijn Castle-tegenspeler heeft ook mensen aan het praten gekregen. Het kan verrassend zijn om te horen dat acteurs moeite hebben om met elkaar om te gaan op de set, aangezien zoveel televisiecasts zichzelf familie noemen.

Mensen zeggen dat Nathan Fillion en Stana Katic elkaar haatten tijdens hun tijd op de set. Dit is groot nieuws aangezien Fillion de auteur Richard Castle speelde en Katic Kate Beckett, een detective die zijn liefdesbelang werd, wat betekent dat de twee heel nauw samenwerkten!

Volgens Us Weekly, legt een bron uit: "Stana Katic en Nathan Fillion verachten elkaar volledig. Ze zullen niet praten als ze worden gecompenseerd, en dit is nu al seizoenen aan de gang." Hoera!

Een bron zei dat Katic zou huilen als ze in haar kleedkamer was. De acteurs zouden ook naar relatietherapie zijn gegaan, zodat ze beter met elkaar konden opschieten, wat op zijn beurt zeker zou helpen bij hun prestaties op het scherm.

In het beste geval zal een tv-cast het leuk vinden om met elkaar om te gaan, zelfs als de camera's geen scènes opnemen, en ze zeggen dat ze zo dichtbij zijn.

In het ergste geval zijn de acteurs beleefd en professioneel, maar worden ze geen beste vrienden. In dit geval lijkt het erop dat dat het geval was en nog wat!

Stana Katic werd ontslagen

Volgens TV Line nam de show de beslissing om Katic te ontslaan, waar ze verbaasd over was, en toen werd de show geannuleerd.

Katic legde uit aan Entertainment Weekly: "Ik ben eigenlijk nog steeds niet duidelijk over het denkproces achter de manier waarop het ging. Het deed pijn en het was een hard einde, maar nu, bijna twee jaar later … ontmoette ik zoveel mooie mensen aan dat project, "zei ze.

Hoewel mensen zeggen dat de co-sterren niet met elkaar overweg konden, twitterde Fillion nadat Katic was ontslagen:

"Castle is een van de grootste geneugten van mijn creatieve leven … Stana is al die tijd mijn partner geweest en ik dank haar voor het creëren van het personage Beckett die voor ons allemaal zal voortleven als een van de beste politieagenten op televisie. Ik wens haar het beste en twijfel er niet aan dat ze zal slagen in alles wat ze nastreeft. Ze zal worden gemist."

Terwijl fans aannamen dat Stana's ontslag te wijten was aan haar vete met lood, Nathan Fillion, lijkt het alsof haar salaris een rol heeft gespeeld bij haar vertrek.

De ster was een van de best betaalde acteurs in de serie en aangezien ze oorspronkelijk een contract voor een jaar had gekregen, waren er veel onderhandelingen die mislukten.

Het lijkt erop dat Stana om een verhoging van haar salaris voor het negende seizoen van de show heeft gevraagd, waardoor haar contract een belangrijke factor is in het feit dat ze uit de show is verwijderd. Nou, het lijkt er niet op dat haar seizoen 9-salaris een probleem zou zijn geweest, aangezien de show was geannuleerd, bronnen die de vete van Katic en Fillion als de belangrijkste reden noemen.

Aanbevolen: