Wat is er echt gebeurd tussen Mayim Bialik en Kaley Cuoco?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Mayim Bialik en Kaley Cuoco?
Wat is er echt gebeurd tussen Mayim Bialik en Kaley Cuoco?
Anonim

The Big Bang Theory vormde het toneel voor vele toekomstige sitcoms, gezien het succes ervan als een van de beste televisieseries aller tijden! De show bevat grote namen zoals Jim Parsons en Kaley Cuoco, om er maar een paar te noemen.

Het eerste seizoen in 2007 was oké, althans dat beweren fans! Maar daarna ging het van flop naar top. Drie jaar na de show voegde Mayim Bialik zich bij de cast als neurowetenschapper Amy Fowler. Ze kan het best worden omschreven als een brug tussen de geeks en de "normale" mensen.

Tegen die tijd was de show een enorm succes, en de Cuoco, Galecki en Parsons verdienden ongeveer $ 60.000 per aflevering tot $ 200.000 per aflevering. Dus, daar is je eerste aanwijzing over de "problemen" die kunnen zijn ontstaan tussen Cuoco en Bialik.

Naarmate de show vorderde, begonnen geruchten over "meningsverschillen" tussen Kaley en Mayim naar boven te komen. Dus, wat gebeurde er echt tussen de twee? Laten we eens kijken en zien.

Bijgewerkt op 7 augustus 2021, door Michael Chaar: Big Bang Theory heeft zichzelf gecementeerd als een van de beste sitcoms, maar net als de meeste shows, geruchten over vetes en salarisonderhandelingen tot stand kwamen. Het verhaal rond Kaley Cuoco's vermeende vete met Mayim Bialik begon toen de echte neurofysicus zich bij de serie voegde in het derde seizoen. De twee zaten naar verluidt elkaar naar de keel, zo erg dat producers ze uit elkaar moesten houden. Mayim had naar verluidt ook een probleem met het salaris van de belangrijkste castleden, maar het werd later allemaal als onwaar ontkend. Ondanks dat de geruchten vals waren, wilden fans toch weten of Kaley en Mayim in het echte leven vrienden waren. Hoewel ze geen besties zijn, houden de twee contact en blijven ze vriendelijk, Mayim woonde zelfs Kaley's bruiloft bij!

'Big Bang Theory' Vetes en wrok?

In de loop van de twaalfjarige run van de show werden nieuwe nerds en normale folk aan de mix toegevoegd. Een van hen was Mayim Bialik als neurowetenschapper Amy Farrah Fowler.

Toen ze in 2010 bij de show kwam, hadden Cuoco, Galecki en Jim Parsons net een deal onderhandeld die hun salaris verhoogde van $ 60.000 naar $ 200.000 per aflevering, wat het begin had kunnen zijn van een mogelijke onderhandelingsoorlog met enkele nieuwkomers in de cast.

Nu waren er roddelsites over het feit dat Mayim Bialik een hekel had aan de hoeveelheid geld die Cuoco verdiende. In 2018 meldde Radar Online dat Cuoco en Bialik het zo slecht met elkaar hadden dat de "producenten probeerden ze uit elkaar te houden op de set". Hoera!

Volgens een interne bron, haatten Kaley en Mayim elkaar. Er waren enorme catfights geweest tussen de twee en producers probeerden ze gewoon uit elkaar te houden.”

Het enige was dat tegen die tijd de personages van Kaley en Mayim vrienden waren en tijd samen doorbrachten. Dus hoe werkte het hele afstandsgedoe precies?

Volgens een aantal bronnen mocht Kaley Mayim helemaal niet! Maar Radar Online had dat ook en zei: Mayim is eigenlijk heel cool en begrijpt niet waarom Kaley haar haat. Ze heeft verschillende keren geprobeerd om vrede te sluiten, maar het is nooit gelukt. Nu probeert ze gewoon weg te blijven.”

Blijkbaar was de show een broeinest van "ijzige vetes" waar nieuwe castleden een hekel hadden aan de $ 1 miljoen die een aflevering die Cuoco, Galecki en Parsons kregen. Ze hadden zelfs een deal om te bezuinigen op de "achterkant" van de show, in wezen een aandeel in de winst.

De saaie waarheid

Gossip Cop was overal op Radar Online over het verhaal en zei dat de publicatie het verhaal van een onbetrouwbare blog had opgepikt, waardoor het volledig onwaar was. Behalve dat hun vete een gerucht was, werd ook bewezen dat Mayim Bialik nooit een hekel had aan het salaris van Cuoco.

Zoals Gossip Cop opmerkte, was er in februari 2017 een Variety-artikel waarin werd gemeld dat meer senior castleden zoals Cuoco een "loonsverlaging hebben genomen om geld vrij te maken voor loonsverhogingen voor Bialik …" en anderen. Dus als de cast loonsverlagingen accepteerde, is het duidelijk dat ze het niet erg vonden dat de nieuwelingen wat meer geld verdienden.

Variety zei verder: "De verhuizing is het bewijs van de sterke kameraadschap tussen de belangrijkste spelers in de show." Het beweerde verder dat de "algemene harmonie achter de schermen ook heeft bijgedragen aan de blijvende creatieve kracht van de show."

Zijn Mayim & Kaley vrienden in het echte leven?

Zegt Mayim Bialik over haar en Kaley's relatie: "We werkten negen jaar samen en ik ging naar haar bruiloft en vierde dingen met haar - ik zou zeggen dat we vrienden zijn." Kaley was het met die stelling eens, duidelijk en simpel. Om dat te staven, moeten we opmerken dat ze allebei kleine mini-eerbewijzen naar elkaar hebben gepost op sociale media.

In feite is de band tussen de hele cast sterk gebleven. Volgens The Sun zijn alle acteurs vriendelijk gebleven, "bijeenkomst voor mini-reünies". Sommigen werken zelfs samen aan projecten.

Dus, ondanks 'bepaalde sites' die vetes en controverses proberen aan te wakkeren, lijkt het erop dat de cast van The Big Bang Theory het prima met elkaar kon vinden, dank je. Dat zouden Mayim Bialik en Kaley Cuoco zijn.

We weten het. Wij weten. Het is leuker om te praten over "catfights" en "vetes" en "haat". Maar de waarheid? Mayim en Kaley konden (en doen) het prima met elkaar vinden.

Aanbevolen: