Dit is wat LC heeft gedaan sinds 'Love Is Blind

Inhoudsopgave:

Dit is wat LC heeft gedaan sinds 'Love Is Blind
Dit is wat LC heeft gedaan sinds 'Love Is Blind
Anonim

Veel sterren van de Netflix realityserie Love Is Blind zijn superberoemd geworden. Fans zijn nieuwsgierig naar de verloving van Jessica Batten en kunnen ook geen genoeg krijgen van het sappige verhaal van haar relatie met Mark Cuevas in de show. Er is nog een castlid waar fans dol op zijn en dat is Lauren Chamblin. De realityster, die graag door "LC" gaat, was ook geïnteresseerd in het starten van een relatie met Matt Barnett en het was triest om te zien dat hij haar achterliet en Amber Pike koos. Hoewel veel fans denken dat Barnett en Amber samen schattig zijn, heeft LC geen geluk gehad in de liefde en ze lijkt zo lief dat het een echte schande is.

Seizoen 1 van Love Is Blind begon in februari 2020 met streamen op Netflix en volgens Pop Sugar werden de afleveringen gefilmd in 2018. Het is lang geleden dat LC in de serie verscheen, dus wat heeft ze uitgespookt? Blijf lezen om erachter te komen wat LC heeft gedaan sinds de hoofdrol in Love Is Blind.

6 LC werd accountmanager

Als we kijken naar de nettowaarde van de Love Is Blind-cast, weet niemand zeker hoeveel geld LC op de bank heeft, maar ze heeft een geweldige carrière en ze heeft hard gewerkt sinds ze seizoen 1 van filmde de show.

Volgens de Linked In-pagina van LC is ze accountmanager voor een bedrijf genaamd Premiere Onboard. Reality Tidbit meldde dat LC daarvoor bij VocoVision werkte en een recruiter was. LC heeft ook ervaring als marketingvertegenwoordiger en bekleedde die functie in 2017 en 2018.

5 LC begon een podcast

Fans of Love Is Blind zullen blij zijn te horen dat LC onlangs een podcast is gestart. Zij en haar vriend Tiffany Danielle hosten een podcast met de naam "Permission To Enter" en afleveringen worden op donderdag uitgebracht.

De podcast gaat helemaal over liefde, daten en relaties, dus het is herkenbaar voor iedereen die single is of die twee vrienden wil horen praten over deze belangrijke onderwerpen. LC en Tiffany hebben ook een aantal coole mensen op de podcast en ze interviewden paranormaal begaafde professor Jesse King, een geregistreerde diëtist genaamd Megan, en Erin Clare Jones, een expert op het gebied van menselijk ontwerp. Veel Love Is Blind-fans waarderen het dat LC eerlijk is over het feit dat ze single zijn en een partner willen ontmoeten, dus het is fijn om een ander format te horen van haar.

4 LC werd een social media influencer

Veel reality-sterren promoten graag producten op Instagram en sinds ze de hoofdrol spelen in Love Is Blind, lijkt het erop dat LC ook een influencer op sociale media is geworden.

LC doet geweldig werk door te praten over de producten die ze graag gebruikt. LC werkt samen met Kroger en in een recente video deelde ze dat ze een soep van witte bonen en boerenkool maakte. LC deelde ook een video van een bezoek dat ze bracht aan Baker Farms om te praten over eten van boer tot bord.

3 LC maakte goede vrienden door de hoofdrol in 'Love Is Blind'

Een realityshow als Love Is Blind is een interessant geval. Aan de ene kant brachten de castleden veel tijd samen door als ze niet met potentiële partners in de pods aan het praten waren, en kregen ze de kans om elkaar te leren kennen en contact te leggen. Aan de andere kant streden ze om voorstellen en in het geval van LC vond ze Matt Barnett leuk op hetzelfde moment als Jessica Batten en Amber Pike.

LC maakte echter vrienden met Love Is Blind en het lijkt erop dat deze relaties na de show tot bloei kwamen. LC zei in een interview met Sarah Scoop: "…Ik ben waarschijnlijk het dichtst bij Diamond…Lexi is een van mijn echt goede vrienden… er zijn veel mensen met wie ik nog steeds echt goede vrienden ben…"

2 LC verscheen op 'Love Is Blind: After The Altar'

Netflix liet fans hun favoriete Love Is Blind-castleden weer zien in de driedelige reünieserie After The Altar. LC sprak over het daten van Mark en hoe hij haar bedroog, en het was jammer om te horen.

Hoewel fans sinds de show niet veel hebben geleerd over het leven van LC, was het leuk om LC op een goede, gelukkige plek te zien, omdat ze lijkt te blijven zoeken naar liefde terwijl ze een positieve houding behoudt.

1 LC moedigde mensen aan politiek actief te zijn

Het is altijd inspirerend als beroemdheden hun sociale-mediaplatforms gebruiken voor een goed doel en in december 2020 plaatste LC op Instagram en zei dat mensen die in Georgië wonen, moeten stemmen bij de verkiezingen.

LC heeft in andere posts op sociale media laten zien dat ze politiek actief is. In juli 2020 sprak ze over de vrouwenmoord in Turkije en schreef ze in het bijschrift dat mensen om de wereld om hen heen moeten geven: "Een van de beste dingen die we nu kunnen doen om onze medevrouwen te steunen, is STEMMEN. Ik daag uit je moet je registreren als je dat niet bent en minstens 2 anderen vragen of ze geregistreerd zijn Ik daag je ook uit om een masker te dragen, een petitie te tekenen over een zaak waar je om geeft, om te blijven protesteren omdat BLM, om je senator te bellen, om de volledige prijs te kopen van de bedrijven van uw vrienden…"

Aanbevolen: