Dit is wat Lo Bosworth heeft gedaan sinds 'Laguna Beach' & 'The Hills

Inhoudsopgave:

Dit is wat Lo Bosworth heeft gedaan sinds 'Laguna Beach' & 'The Hills
Dit is wat Lo Bosworth heeft gedaan sinds 'Laguna Beach' & 'The Hills
Anonim

Laguna Beach betoverde het tienerpubliek toen het in 2004 op onze tv-schermen verscheen. De levens van de hoofdrolspelers waren zoveel glamoureuzer dan ons eigen sombere leven op de middelbare school. Rijk en mooi, levend in het idyllische titulaire paradijs, deze senioren waren absoluut boeiend en we wilden meer. Zoveel meer, we hebben zelfs verschillende spin-offs gekregen, met als belangrijkste natuurlijk The Hills

Lauren "Lo" Bosworth veroverde harten als de lieve en brutale beste vriend, meestal niet in het middelpunt van het drama, maar zeker voorop en in het midden. Veel van haar castgenoten zijn niet ver van de schijnwerpers afgedwaald, maar voor Lo, nu 34, realiseerde ze zich dat reality-tv niet haar lot was. In plaats daarvan runt ze nu een wellnessbedrijf en heeft ze tangentiële passies gevolgd in koken en evenementenplanning om haar portfolio van prestaties af te ronden. Hier is alles wat Lo Bosworth heeft gedaan sinds Laguna Beach en The Hills.

10 Ze lanceerde haar Women's Wellness Company

Lo Bosworth was tevreden om uit de schijnwerpers te verdwijnen en zich te concentreren op haar nieuwe carrière als ondernemer en CEO. Haar bedrijf Love Wellness, gelanceerd in 2016, promoot de gezondheid en het welzijn van vrouwen met schone en veilige wellnessproducten en artikelen voor persoonlijke verzorging. Van probiotica tot gezichtsreinigers, Love Wellness richt zich op de empowerment van vrouwen door de lens van gezondheid en welzijn.

9 Ze begon een website

Lo Bosworth's website The Lo-Down is oorspronkelijk gemaakt om haar boodschap van empowerment van vrouwen en de destigmatisering van seksuele en persoonlijke gezondheidsproblemen van vrouwen te verspreiden. Nu Love Wellness al vijf jaar met succes draait, richt de site zich meer op het promoten van haar producten en het delen van haar wellnessreis met lezers als een manier om contact met hen op te nemen en schaamte over de gezondheid van vrouwen weg te nemen.

8 Ze schreef een boek met dezelfde naam

In 2011 publiceerde Lo Bosworth The Lo-Down, een boek waarin ze het drama beschrijft van het feit dat ze in twee verschillende reality-tv-shows is geweest, evenals een geschiedenis van goede, slechte en lelijke dating. Fans van Laguna Beach en The Hills zullen blij zijn met anekdotes en weetjes achter de schermen, en het advies dat Lo geeft op basis van de ervaringen van haar vrienden is even wijs als geestig.

7 Ze ging naar de kookschool

Lo Bosworth is een veelzijdige dame. Ze stelde haar levenslange passie voor koken op de proef door naar het International Culinary Center in New York City te gaan, waar ze in 2014 afstudeerde. Daar studeerde ze de keuken van boer tot bord om haar ontwikkeling als chef-kok, evenementenplanner en levensstijl voort te zetten. goeroe. Ze beschrijft goede herinneringen aan het opgroeien en leren koken van haar moeder, dus het is duidelijk dat koken ook emotionele waarde voor haar heeft.

6 Ze co-produceerde een documentaire

Lo Bosworth was niet tevreden om gewoon een vervaagde reality-tv-ster te zijn; ze is echt toegewijd om haar stempel op de wereld te drukken en iets goeds te doen, zoals blijkt uit veel van haar ondernemingen, waaronder een documentaire genaamd I'm Positive, die verschillende jonge mensen volgt die hiv+ zijn en hun leven met het virus documenteert. Lo produceerde de film met Dr. Drew Pinky en in samenwerking met de Kaiser Foundation.

5 Ze liep een traumatisch hersenletsel op

Tijdens het eten in een restaurant in New York in 2019, liep Lo een traumatisch hersenletsel op toen een deur uit de scharnieren viel en op haar hoofd viel. Ze had een aantal maanden een zware hersenschudding en beschrijft angstaanjagende gevallen waarin ze niet wist waar ze was, zelfs niet op stadsblokken die ze eerder zo goed kende. Ze is sindsdien grotendeels hersteld, maar zegt dat ze nog steeds de gevolgen van het ongeluk voelt.

4 Ze had een podcast

Samen met Jilly Hendrix en Greta Titelman presenteerde Lo Bosworth de Lady Lovin'-podcast, die in 2018 lijkt te zijn afgelopen. De drie presenteerden comedians, ondernemers en activisten over een breed scala aan onderwerpen, waaronder relaties, seks, empowerment van vrouwen, start-ups, gezondheid en welzijn en zakendoen.

3 Ze gaat uit met een deelnemer aan de 'Shark Tank'

Sinds 2019 heeft Lo Bosworth een relatie met Shark Tank-deelnemer Jimmy DeCicco van Super Coffee, een keto-vriendelijke energiedrank die hij samen met zijn twee broers heeft uitgevonden. Het lijkt erop dat Lo Bosworth op succesvolle zakenmensen v alt; haar laatste relatie daarvoor was met Jeremy Globerson, de vice-president van Yext, bedrijf voor bedrijfsoplossingen.

2 Ze was mede-oprichter van Revelry House

Revelry House, nu ter ziele, was een bedrijf dat Lo Bosworth begon om mensen te helpen feesten te organiseren. "Gecreëerd voor de moderne gastvrouw, maakt Revelry House het geven van een feest gemakkelijk, mooi en betaalbaar", aldus de website. De site verkocht feestartikelen, recepten en afspeellijsten - one-stop-shopping voor uitstekende, high-end evenementen. Het is jammer dat Lo hier sindsdien mee verder is gegaan - Revelry House klinkt best cool!

1 Ze was een bruidsmeisje op de bruiloft van Lauren Conrad

De bruiloft van Lauren Conrad in 2014 was net zo mooi en glamoureus als je zou verwachten, en oude BFF Lo Bosworth was er om haar meisje bij te staan. Lo was een van de 10 bruidsmeisjes. Lauren legt uit dat haar strategie bij het beslissen over het huwelijksfeest was: "Hoe meer hoe beter!"

Aanbevolen: