Dit is wat er na de show met deze 'Love Island'-fan-favorieten is gebeurd

Inhoudsopgave:

Dit is wat er na de show met deze 'Love Island'-fan-favorieten is gebeurd
Dit is wat er na de show met deze 'Love Island'-fan-favorieten is gebeurd
Anonim

Ze zeggen dat ware liefde een van de moeilijkste dingen is om te vinden in het leven, maar de castleden van de populaire realityshow Love Island zullen niet stoppen met proberen. De show is ontstaan uit een eerdere versie van beroemdheden die in 2005 werd uitgezonden. De nieuwe versie is ontworpen voor gewone mensen om liefde te vinden terwijl ze ook achter de tas aan jagen.

In de loop der jaren heeft de show verschillende paren voortgebracht uit de bijna 300 afleveringen van schermtijd, en terwijl sommige van deze mensen trouwden, gingen anderen vrij vroeg uit elkaar. Sommige castleden stonden echter bekend om hun onderscheidende kenmerken, waardoor ze al vroeg in de show favoriet waren bij de fans. Dit is wat er gebeurde met de beste deelnemers na de show.

6 Jessica Hayes & Max Morley

Toen Love Island terugkeerde naar onze schermen in een nieuw licht met gewone mensen, waren Jessica en Mac de eersten die de show wonnen. Het seizoen was gevuld met verschillende ups en downs, waarbij de meeste mensen destijds dachten dat Hannah Elizabeth en Jonathon Clark met de hoofdprijs naar huis gingen. De relatie tussen Max en Jessica was echter van korte duur, aangezien het duo kort na de show uit elkaar ging.

Nu bevinden ze zich allebei in verschillende stadia in hun leven, want Max ging uit met een paar andere realitysterren en speelde in een paar realityshows, waaronder Ex On The Beach. Jessica verloofde zich daarentegen met Dan Lawry, die ze in 2015 ontmoette, en de ster werd ook moeder van hun zoon Presley. Het voormalige paar lijkt ook financieel op geweldige plaatsen te zijn, aangezien Jesse's merkbeïnvloeding en promotie haar een geschat vermogen van £ 1,1 miljoen hebben opgeleverd.

5 Nathan Massey & Cara De La Hoyde

Max en Jessica lieten behoorlijk grote schoenen achter om te vullen na de tijd in de show en Nathan en Cara droegen het natuurlijk met stijl. Het duo won de tweede aflevering van de show en hoewel ze momenteel samen zijn, eiste de weg naar geluk zijn tol van hen.

Kort nadat de show was afgelopen, gingen ze uit elkaar terwijl Cara zwanger was van de baby van Nathan. Het paar verzoende zich een jaar later en verwelkomde toen hun kind, Freddie-George. Nathan en Cara stapten weer op de Love Island-boot en deze keer vroeg Nathan haar ten huwelijk. Ze hielden een privé-huwelijksceremonie en verwelkomden later hun dochter Delilah in 2020.

4 Amber Davies & Kem Cetinay

Amber en Kem hadden een behoorlijk goede run op Love Island, sterker nog, het was zo goed dat ze de derde aflevering van de show wonnen. Kort na het winnen gingen de zaken zijwaarts voor het paar; om precies te zijn, 5 maanden na het winnen, ging het duo uit elkaar. De realitysterren gingen vrij snel verder met hun leven.

Ken speelde verder in Dancing On Ice en een line-up van een paar andere shows. Amber heeft ook haar eigen ding; naast haar acteerbaan heeft de ster ook gewerkt aan muzikale projecten met prominente artiesten, waaronder Dolly Parton. Behalve dat elk van hen individueel enorme kansen op werk heeft gekregen, hebben ze ook met andere mensen in de datingscene gezeten, maar die duurden ook niet lang.

3 Dani Dyer & Jack Fincham

Terwijl de vierde aflevering van Love Island aan de gang was, vonden Dani en Jack liefde en mededogen in elkaar. Nadat ze de show hadden gewonnen, werd het leven best geweldig voor hen. Naast het grote geldbedrag dat ze wonnen, kon het duo ook hun eigen spin-off binnenhalen, Jack & Dani: Life After Love Island.

Een tijdje daarna, in 2019, gingen ze hun eigen weg en kwam Dani terug bij haar voormalige vriend, Sammy Kimmence, met wie ze nu een zoon deelt. Nadat hun leven als ouders begon, ontstonden er een paar uitdagingen, waaronder Sammy's fraudezaak die voor de rechtbank kwam. Jack kwam ook terug met zijn ex, Casey Ranger en het paar had een chill genaamd Blossom.

2 Amber Gill & Greg O'shea

Hoewel Greg een vrij late toevoeging was aan de show in 2019, weerhield dat hem er niet van om te gaan voor wie hij wilde. En ja, hij landde het meisje, Amber Gill, en samen wonnen ze het prijzengeld van £ 50.000. Na de show sloeg het echte leven toe en het kwam met een aantal uitdagingen die ertoe leidden dat ze uit elkaar gingen.

Amber zou hebben verklaard dat Greg haar slechts een paar maanden na de show aan de telefoon had gedumpt. Het lijkt erop dat sommige fans die woorden ter harte namen toen Greg enge bedreigingen begon te ontvangen en uiteindelijk naar buiten kwam om zijn eigen kant van het verhaal te vertellen. Hij gaf toe dat hun relatie via de telefoon eindigde, maar het was een wederzijdse overeenkomst omdat hij zich wilde concentreren op zijn carrière als rugbyspeler. Nu gaat het voor elk van hen geweldig, want Amber ging een carrière in de mode na en vertegenwoordigde ook verschillende merken op sociale media. Ze is enorm succesvol in haar lijn en wordt momenteel geschat op £ 2 miljoen.

1 Finn Tapp & Paige Turley

In tegenstelling tot de meeste andere fan-favorieten, zijn Finn en Paige bijzonder speciaal omdat ze de allereerste wintereditie van Love Island in 2020 wonnen. Ze hadden ook een heel ander leven na de show dan de meeste van de vorige winnaars vanwege de aanhoudende wereldwijde gezondheidscrisis op dat moment. Finn en Paige gingen na de show meteen in lockdown en net als iedereen was het niet allemaal leuk voor hen. Ze slaagden er echter in om door te komen en bleven de hele cursus bij elkaar. Nu leven ze nog steeds gelukkig samen en zijn ze actief gefocust op het individueel opbouwen van hun carrière.

Aanbevolen: