Wat is er gebeurd met Kyra Green van 'Love Island' na de show?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Kyra Green van 'Love Island' na de show?
Wat is er gebeurd met Kyra Green van 'Love Island' na de show?
Anonim

Kyra Green nam deel aan de eerste Love Island USA. De liefdeswedstrijd begint met vijf aantrekkelijke jonge vrouwen en mannen die de prestigieuze accommodatie genaamd 'de Villa' betreden. Deze 10 deelnemers komen allemaal de show binnen op zoek naar hun match en natuurlijk in de hoop de prijs van $ 100.000 te winnen aan het einde van de show. De show werd gefilmd op het tropische eiland Fiji. De locatie was romantisch, leuk en warm, het enige dat de eilandbewoners nodig hadden om het perfect te maken.

Love Island is een show die bekend staat om dingen die van 1 tot 100 gaan, en dat is precies wat er gebeurde vanaf de eerste dag van Kyra Green's seizoen, de vijf alleenstaande mannen kregen de kans om te paren met de vrouw waarvan ze dachten dat het een coole en levendig persoon. Kyra Green behoorde niet tot de vijf vrouwen die als eerste de villa binnenkwamen, maar toen ze binnenkwam, werd het meer dan alleen ingewikkeld, ze werden rommelig.

8 Kyra Green betrad 'Love Island' op dag 2

Het maakt niet uit naar welk Liefdeseiland je kijkt, er zullen ongetwijfeld liefdesdriehoeken, liefdesverdriet en veel drama zijn. Toen Kyra Green Love Island: USA binnenkwam, is dat precies wat er gebeurde. Kyra nam de show serieus en was vastbesloten om liefde te vinden. Haar eerste liefdesbelang was Cashel Barnett. Cashel was een van de vijf mannen die op de eerste dag binnenkwamen en geïnteresseerd raakten in het achtervolgen van Kyra. Cashel was al gekoppeld aan Caro Viehweg, maar hij wilde dingen ontdekken met Kyra en dat deed hij precies.

7 Kyra Green 'Stole' Cashel Barnett van Caro

Het leek alsof de interesse wederzijds was toen Kyra Green zich een weg baande naar Cashel's hart en hij de beslissing nam om het uit te maken met Caro. Kyra stal uiteindelijk Cashel van Caro en liet haar ongepaard. Toen het paar elkaar eenmaal begon te leren kennen, werd het echt goed. Helaas kwamen de problemen in het paradijs sneller dan verwacht voor de twee Love Islanders.

6 Kyra Green dumpt Cashel Barnett voor Eric Hall

Gedumpt worden op elke versie van Love Island zal ongetwijfeld gebeuren. Veel fans waren dol op het duo Kyra en Cashel en ze geloofden echt dat ze het einde zouden halen. Halverwege het seizoen werd het echter ingewikkeld toen Eric Hall de villa binnenliep. Kyra dumpte Cashel voor de nieuwe getatoeëerde Islander.

5 Kyra Green had spijt van haar beslissing

Onzekerheid, verwarring en rommelige driehoeksverhoudingen werden al snel een realiteit voor Kyra en alle betrokken partijen. Dit leidde ertoe dat Cashel Barnett de show verliet en Kyra's romance met Eric eindigde voordat het echt begon. De reis van Kyra Green eindigde daar echter niet. Kyra deed haar best om Cashel terug te winnen met een telefoontje.

4 Kyra Green en Cashel Barnett opnieuw verbonden

Nadat de show was afgelopen, gingen Kyra Green en Cashel Barnett uit elkaar en kwamen daarna weer bij elkaar. Blijkbaar leek het erop dat het paar behoorlijk wat ups en downs had nadat de show ook was afgelopen. Volgens Kyra's Instagram kwamen de twee eilandbewoners in 2019 weer bij elkaar, en ze bevestigde het toen een fan vroeg of de twee weer samen waren met een simpel "Ja."

3 Kyra Green eindigde voorgoed met Cashel Barnett

Kyra Green en Cashel Barnett maakten hun breuk officieel begin 2020, en ze gingen allebei hun eigen weg. Cashel ontdekte dat Kyra hem ontvolgde op sociale media en zei: "We hebben het goed gehad." Hij ging verder met te zeggen: "Ik denk dat we ons gewoon op verschillende plaatsen in ons leven bevinden … Ik denk dat ze mijn nummer heeft geblokkeerd, om eerlijk te zijn." In een gesprek op de noFilter podcast met Zack Peter

2 Kyra Green op 'The Bold And The Beautiful'

Nadat ze Love Island had afgesloten, zei Kyra Green dat ze mogelijk geïnteresseerd was in een acteercarrière. Ze kreeg eindelijk haar kleine moment van roem, toen ze een rol kreeg in de CBS-serieshow, genaamd The Bold and the Beautiful. "Ik was zo nerveus omdat het mijn eerste acteerbaan was sinds mijn Kidz Bop-dagen toen ik 10 was. Ik heb altijd van acteren gehouden, dus ik ben opgewonden om er weer in te gaan ", verklaarde Green in een interview met Mensen. Tijdens haar twee afleveringen van de show speelde ze een model genaamd Antonia.

1 Kyra Green pleit voor Black Lives Matter en LGBTQ-rechten

Tijdens het filmen op Love Island, vertelde Kyra Green over haar seksualiteit en tijdens een gesprek met een mededeelnemer verklaarde ze: Toen ik naar L. A. verhuisde, werd ik verliefd op een man. Een pakketbezorger waar mijn zus echt goed bevriend mee is, eigenlijk. Dus ik ben op allebei verliefd geweest, maar mijn eerste liefde was met een meisje.' Drie jaar later blijft de influencer op sociale media haar platform gebruiken om op te komen voor de rechten van de LGBTQ-gemeenschap en voor Black Lives Matter.

Aanbevolen: