Dit is wat er met Josh van 'Love Island' is gebeurd na zijn tragische vertrek

Inhoudsopgave:

Dit is wat er met Josh van 'Love Island' is gebeurd na zijn tragische vertrek
Dit is wat er met Josh van 'Love Island' is gebeurd na zijn tragische vertrek
Anonim

Als een realityshow gaat over mensen die liefde proberen te vinden op een eiland, is het onmogelijk om niet voor elk potentieel stel te zoeken. Hoewel sommige Love Island-relaties niet lang standhielden, zijn Josh Goldstein en Shannon St. Clair nog steeds aan het daten, ook al bleven ze niet lang in hun seizoen. Hoewel fans seizoen 3 van Love Island niet leuk vonden, genoten fans ervan om te zien hoe Josh en Shannon verliefd op elkaar werden. En aangezien ze allebei de show vroeg op exact hetzelfde tijdstip verlieten, is er nog meer reden om geïnteresseerd te zijn in hun connectie.

Terwijl fans vragen of Love Island nep is, is de waarheid dat sommige mensen echt liefde hebben gevonden dankzij de reality-serie. En dat geldt ook voor Josh Goldstein. Blijf lezen om erachter te komen wat er met Josh van Love Island is gebeurd na zijn tragische vertrek en hoe het gaat tussen hem en Shannon.

Waarom verliet Josh Goldstein 'Love Island'?

Seizoen 3 van Love Island werd uitgezonden in de zomer van 2021. Olivia Kaiser en Korey Gandy wonnen het seizoen en volgens AZ Central kregen ze elk $ 50.000. Ze begonnen te daten op de 23e dag.

Josh Goldstein verliet Love Island omdat zijn zus stierf, en het was een heel trieste scène.

Volgens Us Weekly wisten Josh Goldstein en zijn vriendin Shannon St. Clair dat het tijd was om de show te verlaten toen zijn 24-jarige zus stierf.

Josh zei in de aflevering: Ik wil jullie gewoon vertellen dat ik en Shannon vandaag naar huis gaan. Helaas is mijn zus vannacht overleden. … Ik heb net bericht gekregen.” Josh zei meer over zijn zus en legde uit hoeveel hij om haar gaf, wat hartverscheurend was om te horen.

Josh zei: Ze was een ongelooflijk persoon. Zij was de reden dat ik hier ben, de reden dat ik Shannon heb gevonden en jullie allemaal heb ontmoet. Het is onverwacht, maar ze leefde een ongelooflijk leven. Ik moet nu gewoon thuis zijn bij mijn familie om hen te ondersteunen. Ik wil jullie laten weten dat ik zo dankbaar ben dat ik jullie allemaal heb ontmoet, beschouw jullie als mijn beste vrienden. We gaan elkaar weer zien. Dit is het niet.”

Wat doet Josh Goldstein nu?

Sinds hij Love Island heeft verlaten, heeft Josh Goldstein zijn relatie met co-ster Shannon St. Clair voortgezet en ze zijn allebei erg betrokken bij de fitnesswereld.

Josh werkt met Solin Fitness en biedt oefenprogramma's aan waar mensen zich voor kunnen aanmelden. Josh en Shannon werkten ook samen aan een 4-daagse HIIT-uitdaging die Josh in oktober 2021 met zijn Instagram-volgers deelde.

Josh biedt een 4 weken vetverlies- en beeldhouwprogramma aan en hij heeft ook een nieuwjaarsab-uitdaging.

Josh schreef in een van zijn Instagram-berichten dat hij positieve reacties kreeg op zijn programma's.

Josh Goldstein sprak over Shannon St. Clair en hoe geweldig ze is sinds zijn zus is overleden.

Volgens Entertainment Tonight zei Josh dat "Shannons steun ongelooflijk was" en legde uit dat Shannon met hem mee naar huis ging om medeleven en steun te bieden aan zijn familie. Fans zagen hun band ontstaan toen Josh Shannon vroeg of ze zijn vriendin wilde zijn toen ze gingen ziplinen in een aflevering die in augustus 2021 werd uitgezonden.

Us Weekly meldde dat Josh's zus Lindsey graag naar Love Island keek en ze geloven dat Lindsey de reden is waarom ze een stel zijn en waarom ze elkaar konden vinden. Shannon zei: “Zij is de reden waarom we samen zijn en waar we nu zijn. Zij is degene die Josh heeft aangemeld voor de show. We hebben altijd het gevoel dat alles met een reden gebeurt, en dat hebben we allemaal aan Lindsey te danken.”

Josh en Shannon lijken het zeker goed te doen. Toen Josh in november 2021 een Thanksgiving-bericht plaatste, antwoordde Shannon: "Ik hou zoveel van je" met een emoji in het hart.

Josh legde uit dat hij zich tijdens de vakantie verbonden voelde met zijn overleden zus: hij schreef in zijn Instagram-onderschrift: "Maak je geen zorgen, zus, ik houd de Thanksgiving-traditie in stand. Whisky, vuur, muziek en goed gevoel." Josh vervolgde: "Ik ben super dankbaar dat ik de mensen in mijn leven heb die ik doe. Dankbaar voor iedereen die me heeft gevolgd en gesteund tijdens mijn reis. De laatste paar maanden van mijn leven waren een wervelwind van emoties, maar ik' Ik ben gezegend om mezelf te omringen met de beste mensen."

Love Island-fans die van sporten houden, kunnen Josh Goldstein zeker volgen op zijn Instagram-account en meer van zijn trainingen zien.

Aanbevolen: