‘Harry Potter: Return To Hogwarts’: geliefde personages herenigd in de nieuw uitgebrachte trailer

Inhoudsopgave:

‘Harry Potter: Return To Hogwarts’: geliefde personages herenigd in de nieuw uitgebrachte trailer
‘Harry Potter: Return To Hogwarts’: geliefde personages herenigd in de nieuw uitgebrachte trailer
Anonim

HBO Max heeft zojuist de allereerste trailer uitgebracht voor het langverwachte 'Harry Potter: Return To Hogwarts'. Hoewel de clip kort was, was hij vol beloften en geplaagde glimpen van favoriete personages zoals Helen Bonham-Carter's Bellatrix Lestrange en Matthew Lewis' Neville Longbottom.

Terwijl de drie supersterren van de franchise - Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint - geen fysieke cameo's maakten in de promo, verzekerde HBO Max fans van hun opname in de film door de toewijding van het trio in de titelreeks te bevestigen.

'HBO Max' herschapen de magische wereld van 'Harry Potter' in de trailer

HBO's toewijding om de magische wereld van 'Harry Potter' opnieuw te creëren was duidelijk in de trailer - castleden kregen hun uitnodigingen voor de reünie te zien in met was verzegelde officiële 'Hogwarts'-enveloppen en Mark Williams' Arthur Wemel werd gezien vanuit een ouderwetse trein op 'Platform 9 ¾'.

Het project is ingesteld ter herdenking van de 20e verjaardag van de première van 'Harry Potter And The Philosopher's Stone', de eerste film in de 8-delige franchise, en zal worden uitgezonden op nieuwjaarsdag - 1 januari 2022.

Devotees zullen blij zijn te ontdekken dat vele andere gedenkwaardige acteurs zich ook bij hun collega's zullen voegen, zoals: Tom Felton. Ralph Fiennes, Gary Oldman, Bonnie Wright, Imelda Staunton, Robbie Coltrane… en meer.

Controversiële 'Harry Potter'-maker en auteur J. K Rowling lijkt zich niet bij de castleden te voegen

Tot nu toe lijkt het er echter niet op dat de maker en auteur J. K Rowling zal toetreden tot de met sterren bezaaide groep. Vermoedelijk is dit te wijten aan de recente val van de schrijfster, een gevolg van haar vermeende anti-transuitingen. Rowling belandde in heet water toen ze tweette:

Als seks niet echt is, is er geen aantrekkingskracht tussen hetzelfde geslacht. Als seks niet echt is, wordt de geleefde realiteit van vrouwen wereldwijd uitgewist. Ik ken en hou van transgenders, maar het uitwissen van het concept van seks verwijdert het vermogen van velen om zinvol over hun leven te praten. Het is geen haat om de waarheid te spreken.”

J. K Rowlings verklaring werd snel gevolgd door veroordeling van de hoofdrolspelers in de filmfranchise. Emma Watson schreef: 'Transmensen zijn wie ze zeggen dat ze zijn en verdienen het om hun leven te leiden zonder voortdurend te worden ondervraagd of te horen dat ze niet zijn wie ze zeggen dat ze zijn.'

Ondertussen reageerde Daniel Radcliffe met Transgendervrouwen zijn vrouwen. Elke bewering van het tegendeel wist de identiteit en waardigheid van transgenders uit en druist in tegen alle adviezen van professionele zorgverenigingen die veel meer expertise hebben op dit gebied dan Jo of I.”

Aanbevolen: