‘Return To Hogwarts’: Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint herenigd in de kamer van Griffoendor

Inhoudsopgave:

‘Return To Hogwarts’: Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint herenigd in de kamer van Griffoendor
‘Return To Hogwarts’: Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint herenigd in de kamer van Griffoendor
Anonim

HBO Max heeft de eerste glimp vrijgegeven van het gouden trio van de Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts special, waardoor Potterheads een kijkje kunnen nemen op hun reünie! Het evenement viert 20 jaar van de eerste film van de franchise - Harry Potter and the Sorcerer's Stone - en bevat speciale optredens van meer dan 30 castleden!

Op een onlangs vrijgegeven foto zitten Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint, die Harry Potter, Hermelien Griffel en Ron Wemel speelden in de achtdelige filmfranchise, in de leerlingenkamer van het huis van Griffoendor. De groep lacht en ha alt herinneringen op aan vervlogen tijden.

Daniel, Emma en Rupert ontmoeten elkaar weer

Allemaal aan boord van de Hogwarts Express! Op de gedeelde foto wordt het trio afgebeeld terwijl ze tijd doorbrengen in de gemeenschappelijke ruimte die ze ooit thuis noemden op Hogwarts. Het is een emotioneel moment voor fans om te zien hoe de sterren op hun schreden terugkeren en terugkeren naar waar het allemaal begon.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts zal de terugkeer van grote sterren Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint zien, evenals andere cast- en crewleden in alle acht films. Van regisseur Chris Columbus die aan het hoofd stond van de eerste twee films van de franchise tot acteurs Gary Oldman, Robbie Coltrane en James en Oliver Phelps, die de favoriete personages Sirius Black, Rubeus Hagrid en Fred en George Wemel speelden.

Een overvloed aan andere acteurs, waaronder Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Ralph Fiennes (Lord Voldemort), Tom Felton (Draco Malfoy), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Evanna Lynch (Luna Lovegood) en Matthew Lewis (Neville Longbottom), voegt zich ook bij het gouden trio.

Auteur J. K. Rowling, die de bestverkopende serie fantasyromans schreef, zal het verwachte evenement niet bijwonen. Toen de HBO Max-special werd aangekondigd, ontbrak de naam van de Britse auteur op de met sterren bezaaide lijst met optredens, en later werd bevestigd dat ze niet mee zou doen.

Rowling heeft in het verleden transfobe opmerkingen gemaakt die woede veroorzaakten bij Harry Potter-fans, die altijd hebben geloofd dat de tovenaarswereld een inclusieve plek is. The Hollywood Reporter meldde dat de auteur "te zien zal zijn in archiefbeelden".

Per HBO zal de special "een betoverend making-of-verhaal vertellen door middel van geheel nieuwe diepte-interviews en castgesprekken, waarbij fans worden uitgenodigd op een magische first-person reis door een van de meest geliefde filmfranchises van allemaal tijd."

Het gaat in première op HBO Max op 1 januari 2022.

Aanbevolen: