Lady Gaga-fans verwachten Oscar voor 'House Of Gucci' na nieuw uitgebrachte foto's

Inhoudsopgave:

Lady Gaga-fans verwachten Oscar voor 'House Of Gucci' na nieuw uitgebrachte foto's
Lady Gaga-fans verwachten Oscar voor 'House Of Gucci' na nieuw uitgebrachte foto's
Anonim

Oscar-winnende zangeres-actrice Lady Gaga schittert als Patrizia Reggiani in Ridley Scott's House of Gucci, dat is geïnspireerd op het familie-imperium achter het Italiaanse modehuis van Gucci. De misdaaddramafilm volgt het turbulente huwelijk en de scheiding van Patrizia en Maurizio Gucci, de kleinzoon van Guccio Gucci en hoofd van het modehuis.

Scotts regie-avontuur omvat drie decennia van liefde, verraad en wraak, wat leidde tot de koelbloedige moord op Maurizio door toedoen van zijn vrouw, die de moord orkestreerde.

Lady Gaga is onherkenbaar als Patrizia, die werd veroordeeld voor moord in een schandalig proces en 18 jaar in de gevangenis zat. Een nieuw uitgebrachte set stills uit de film ziet Gaga in een andere avatar, en haar fans voorspellen al dat ze een Oscar zal winnen voor haar rol.

Een glimp van Lady Gaga's extravagante trouwjurk

De nieuwe foto's hebben Lady Gaga al in de race voor een Oscar gebracht, en fans zijn onder de indruk van hoe ze verschillende looks heeft neergezet. Op een van de foto's is Gaga's personage te zien in een glitteroutfit in een club, evenals een elegant skipak, zoals te zien is in de trailer van de film.

Lady Gaga's Italiaanse accent was indrukwekkend genoeg, maar de foto's geven inzicht in haar gecompliceerde karakter.

De foto's geven fans ook een glimp van Patrizia's ongelooflijke bruidsjurk, compleet met een kanten sluier en een prachtige diamanten halsketting, terwijl ze door het gangpad loopt. De foto's onthullen ook wat Reggiani's eerste publieke optreden lijkt te zijn na de dood van haar man, wanneer ze uit een zwarte auto komt in een zwarte bontjas, aan alle kanten omringd door paparazzi.

De fans van Lady Gaga reageerden al snel op de foto's en vertelden dat ze haar eerste acteer-Oscar voor House of Gucci zou winnen.

“En de Oscar gaat naar….” een fan schreef als reactie.

“We zullen kijken naar Academy Award winnaar Lady Gaga,” zei een ander.

"Als ze opnieuw genomineerd wordt voor Beste Actrice, zullen veel mensen bang zijn!!" gutste een derde.

House of Gucci beschikt over een sterrencast vol bekroonde acteurs om de Gucci-familieleden te spelen, waaronder Adam Driver als Maurizio Gucci, Jared Leto, Salma Hayek en Al Pacino.

House of Gucci gaat later dit jaar op 24 november wereldwijd in première.

Aanbevolen: