R Kelly's verontrustende huis eindelijk verkocht, hier is hoeveel het voor ging

Inhoudsopgave:

R Kelly's verontrustende huis eindelijk verkocht, hier is hoeveel het voor ging
R Kelly's verontrustende huis eindelijk verkocht, hier is hoeveel het voor ging
Anonim

Lifetime's Surviving R Kelly liet in detail zien hoe R Kelly erin slaagde een verfijnde en langlopende sekte te leiden.

Het huis waar het misbruik zou hebben plaatsgevonden, is nu op een veiling verkocht voor $ 1. 785.000.

R Kelly heeft ontkend dat het huis onderworpen was aan illegale activiteiten

Het huis in Atlanta dat ooit werd gehuurd door de nu in ongenade gevallen zanger R Kelly, 54, is nu van de markt. Volgens TMZ is het huis begin vorige maand verkocht. Het luxe huis beschikt over twee keukens, een thuisbioscoop, een zwembad, een spa en een tennisbaan. Kelly kreeg in 2018 een uitzettingsbevel voor het huis en werd gedwongen maar liefst $ 25.000 te betalen om achterstallige huur te dekken.

Voor zijn veroordeling vorige week, ontkenden de vertegenwoordigers van de zanger heftig dat de "I Believe I Can Fly"-artiest een "sekscultus" had in zijn huizen in Georgia. De docuserie Surviving R. Kelly bevat echter gedetailleerde beschuldigingen van vrouwen die tegen hun wil in zijn huis verbleven. Verschillende slachtoffers beweerden dat de Grammy-winnende zanger ervoor zorgde dat ze hem "Papa" noemden. Anderen beweren dat hij hen toestemming heeft gegeven om de badkamer en voor eten te gebruiken.

Slachtoffer Asante McGee vertelde de BBC: "Als ik alleen in mijn kamer was, belde ik naar huis om met mijn kinderen te praten, zoals toen ik bij Robert was, hij niet wilde dat we onze telefoons en contact hebben met de buitenwereld. Zodra ik hier kwam wonen, begon hij zowel emotioneel als seksueel misbruik te plegen."

In 2002 werd R Kelly vrijgesproken van meerdere beschuldigingen van mishandeling

Na het kielzog van de documentaire Surviving R Kelly werd Kelly in februari 2019 aangeklaagd voor 10 aanklachten van ernstig crimineel seksueel misbruik. In juli van dat jaar werd hij gearresteerd op federale aanklachten wegens vermeende seksuele misdrijven, mensenhandel, kinderpornografie, afpersing en belemmering van de rechtsgang.

Kelly is gedurende zijn hele carrière vaak en consequent beschuldigd van vermeende kindermishandeling. Hij werd in 2002 beschuldigd van onfatsoenlijke afbeeldingen van kinderen, maar werd later vrijgesproken van die aanklachten.

R Kelly werd vorige week veroordeeld tot 30 jaar gevangenisstraf

Op woensdag veroordeelde rechter Ann M. Donnelly R. Kelly's tot 30 jaar gevangenisstraf in een federale rechtbank in Brooklyn. De zangeres van "Happy People" werd afgelopen september veroordeeld voor sekshandel en afpersing na een proces van zes weken. De 55-jarige weigerde te spreken over zijn vonnissen nadat de rechtbank getuigenissen had gehoord van zijn ooit tienerslachtoffers. Naast zijn gevangenisstraf van 30 jaar moet Kelly ook een boete van $ 100.000 betalen.

Rechter Donnelly vertelde Kelly dat hij "een spoor van gebroken levens" had gecreëerd, eraan toevoegend dat "de meest ervaren onderzoekers de verschrikkingen die je slachtoffers hebben doorstaan niet zullen vergeten."

Ze vervolgde: "Deze misdaden werden bijna 25 jaar lang berekend en zorgvuldig gepland en regelmatig uitgevoerd", zei ze. "Je hebt ze geleerd dat liefde slavernij en geweld is."

De advocaten van R Kelly voerden aan dat de R&B-zanger niet meer dan 10 jaar gevangenisstraf zou moeten krijgen omdat hij een traumatische jeugd had. R Kelly - geboren als Robert Sylvester Kelly - zou hebben geleden onder "ernstig, langdurig seksueel misbruik, armoede en geweld in de kindertijd". De in ongenade gevallen ster is ook analfabeet - zijn advocaten beweren dat hij "opgelicht en financieel misbruikt" is door de mensen die hij betaalde om hem te beschermen.

Beschuldigingen dat Kelly jonge meisjes heeft misbruikt, begonnen in de jaren negentig in het openbaar te circuleren. Hij zou de overleden zangeres Aaliyah Dana Haughton hebben zwanger gemaakt en ermee getrouwd toen ze 15 was. Tijdens een van R. Kelly's rechtbankverschijningen werd onthuld dat de R&B-zanger een overheidsmedewerker had omgekocht om Aaliyah's leeftijd over het hoofd te zien.

Demetrius Smith, een voormalige tourmanager van Kelly, zei dat hij $ 500 betaalde voor een identiteitsbewijs dat werd gebruikt door de "Ignition" -zanger van toen 27, om te trouwen met Aaliyah, die minderjarig was. Het incident zou hebben plaatsgevonden op 30 augustus 1994.

Smith zei dat de beslissing om het document te verkrijgen werd genomen door Kelly's "medewerkers" nadat Aaliyah had gezegd dat ze zwanger was. Aaliyah - die stierf in 2001 - staat in federale aanklachten vermeld als "Jane Doe 1."

Aanbevolen: